|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
10.8.2010 15:13:56   
lidik
T.Z. če jo pa v celju ne najdeš imamo pa v Šentjurju tudi DM, pa če prideš sem pogledat če jo imajo imava še super varianto da greva na kavo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
10.8.2010 15:57:21   
Anonimen
hehe se bom enkrat kar tako pripeljala do Šentjurja na kavo a velja?

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3177
10.8.2010 16:06:05   
maja1985
Pozdravljene!

Pa sem s pregleda ... naš akrobat je velik 3 cm, in že veselo telovadi user posted image Je pomahal, mal z nogicami pomigal in delal prevale user posted image
Naslednji pregled imam 14. 9., 24. 8. imam pa nuhalno. Slabosti so se malo umirile, sploh bruhanje, postajam polna energije in, kar me najbolj veseli, laaaaaaačna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
10.8.2010 16:06:43   
nadka30
T.Z. v primeru da je pa ne bodo imeli se pa lahko v prodajalni zmeniš da ti jo naročijo-barvo ali ap rečeš če lahko ti jo iz katere druge njihove prodajalne pripeljejo.Jaz vem da se to da ker sem jaz že enkrat jih prosila da so mi to naredili.user posted image user posted image user posted image user posted image tako da ni problema, lahko pa prideš tudi v moje konceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
10.8.2010 16:19:41   
Anonimen
maja: super za super pregled!!! pa dober tek!!!  user posted image

nadka: hvala za nasvet, bom upoštevala!!!

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3180
10.8.2010 16:30:25   
nadka30
maja bravo za pregled, pa da so se slabosti umirile, boš videla sedaj pa bo vse ok.

Punce malo mi pomagajte, če bo jutri lepo vreme bi se jaz šla šetat po bovšjem sejmu, ki je ob sredah v celju, kje točno je ta sejem, nikoli še nisem bila pa sem rekla da bi enkrat šla, jutri pa lahko gre še moj zraven, ker dela popoldan.

Torej rabim čim bolj natančno pot do njega, jaz pridem iz vojniškega konca, zavijem levo proti štoram in se peljem do,....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
10.8.2010 17:27:16   
Arwenko
Nimam pojma kje je bolšji sejem, tako da tukaj ti mora katera druga odgovorit.

Bi pa samo malo pojamrala, da sem danes že cel dan taaaak lačna...user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
10.8.2010 20:20:21   
d3lfink4
Mhm, bolšji (svinjskiuser posted image ) sejem ... Jst sm bla sam enkrat, tko da zdej mal brskam po spominu ...
Ja, tam proti Štoram, v smeri Baumaxa, HarveyNormana, Kalie ... DESNO zaviješ tam nekje, pri Tuševem Cash&Carry-ju, ne vem točno al je odcep pred njim ali za njim. Pa tam par metrov naprej, sej boš vidla ful parkiranih avtov, parkiraš. Sam pravi odcep za desno morš zadet user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
10.8.2010 21:30:21   
Anonimen
mislim, da zaviješ isto, kot da bi šel k Cash&Carry-u pa potem samo naravnost po cesti. Ampak nisem pa 100%, sem bila samo enkrat in še to leeeeta nazaj.

(odgovor članu d3lfink4)
  Neposredna povezava do sporočila: 3184
11.8.2010 7:41:43   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

juhu !!!!!!!!!!! Pa še uršiko zraven spraviva !!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
11.8.2010 7:44:46   
lidik
nadka30 ja 100 % zaviješ tisti odcep Harvy Norman oz. Tuš Cash&Cary in najboljše da tudi pri tušu nekje parkiraš. Potem imaš tako čisto blizu peš (mogoče par minutk).

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
11.8.2010 8:34:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

juhu !!!!!!!!!!! Pa še uršiko zraven spraviva !!!!!!

jaaaa super!

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3187
11.8.2010 8:36:18   
Anonimen
Jutro!

Eto jaz budna, kava popita pa 2 francoska rogljička v želodcu. Zagon do kosila. Grem.... kaj pa vem kaj, nekaj grem narediti, da bom vsaj malce bolj produktivna kot včeraj, ker pa nisem naredila popolnoma nič. Popoldne pa verjetno v šoping še za manjkajoče zadeve in konec....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3188
11.8.2010 8:42:02   
lidik
Oooo T.Z. dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni se pa danes tako spi. Končno bi jaz lahko spala, pa moram v službo, ker je konec bolniške.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
11.8.2010 8:48:10   
Anonimen
lidik saj tako je pa vedno... ko bi človek lahko spal ne more, ko pa nima priložnosti bi pa šeeeee... no vsaj jaz sem takšna. mi je bila vedno muka vstajati, pa me poglej zdaj... vstanem tako kot za v službo pa bi lahko spala do onemoglosti user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3190
11.8.2010 8:49:55   
lidik
hja očitno je res tako ja. Sej sem prej mojemu rekla, da ta vikend ima da me pusti spati pa magari do treh popoldan in mi je čisto vseeno kaj bo kdo jedel. user posted image user posted image user posted image Pa pravi ja ja, seveda, če boš spala dlje kot do sedmih ali osmih bo že čudež. user posted image Veš pa še prav ima menda. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
11.8.2010 8:55:47   
Arwenko
Jutro bejbe... user posted image

Kako ste kaj, spet smo v službi, čeprav sem jaz danes kr fit se mi zdi. Me bodo pa danes menda začasno vrgli iz pisarne, ker pridejo tu parket popravljat, pa se moram "odselit", tako da ne vem koliko bom kaj gor, poskušala bom čim več seveda.

Drugače pa smo štartali 20. teden....jupiiii, na polovici smo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
11.8.2010 9:20:32   
lidik
ohoj Arwenko no jaz upam, da bo začasna selitev uspešna in da te ne bodo kam na kakšeno čudno mesto poslali. Pa upam, da ti bo še vseeno uspelo čvekati z nami.

Joj jaz sem pa zdajle dobila da moram neke statistike pošiljat. Mater jim. Od kod le jih naj dobim, če zahtevajo same takšne podatke ko se o njih ne vodi nič računalniško. Kaj naj vsaj 50.000 spisov okoli obrnem, da se dokopljem do njih? user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
11.8.2010 9:24:53   
urskaf
Hoj, hoj, punce, da se še jst malo javim.
Zjutraj sem imela cukr test. user posted image Ob 18.15 pa imam še morfologijo. Komaj čakam.

Nadka, če še rabiš za bolšji sejem, je tukaj zraven Cash&Carry Tuša. Kot je rekla lidik je najboljše, da parkiraš pred Tušem, pa greš peš tja. Pa če boš okoli 11. ure tam, lahko prideš še na kako kavico (Ritz), imam glih malico takrat. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
11.8.2010 9:26:05   
urskaf
lidik, midve sva pa danes dopolnili točno 22 tednov. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
11.8.2010 9:27:14   
lidik
no pa sem te le zvabila gor. user posted image user posted image user posted image user posted image Ja točno 22.tednov sva danes ja. Kaj si lahko misliš da samo še 18 do konca? user posted image Veš kako bo to šlo hitro. 

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
11.8.2010 9:28:38   
urskaf
Če ti po pravici povem, komaj čakam, da bo mimo.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
11.8.2010 9:29:42   
lidik
a res? Meni je pa prav luštno. NO ok, jaz komaj čakam da bo mimo kašelj, potem sem pa magari lahko še celih 9 mesecev noseča. user posted image

ha ha ha sej zdaj to govorim - vprašaj me ponovno kje oktobra. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
11.8.2010 9:38:05   
Anonimen
ahahaha še CELIH 18tednov mislita vi2 ane? user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3199
11.8.2010 9:42:55   
urskaf
Ja, T.Z.,še CELIH 18 tednov. user posted image Meni je bilo prvič tudi luštno, user posted image razen zadnji mesec, no. user posted image
Zdaj pa komaj čakam, da bo mimo. Vsega imam že poln kufer. Če me kr naprej nekaj boli, pa sploh se ne morem odpočiti,... Kr nekaj... user posted image
Pa saj bo, potem bo še bolj pestro, ko bom imela dva škrata za rihtat. user posted image

< Sporočilo je popravil urskaf -- 11.8.2010 9:43:31 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?