Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.8.2010 15:13:56
|
|
|
|
lidik
|
T.Z. če jo pa v celju ne najdeš imamo pa v Šentjurju tudi DM, pa če prideš sem pogledat če jo imajo imava še super varianto da greva na kavo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.8.2010 15:57:21
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe se bom enkrat kar tako pripeljala do Šentjurja na kavo a velja?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.8.2010 16:06:05
|
|
|
|
maja1985
|
Pozdravljene! Pa sem s pregleda ... naš akrobat je velik 3 cm, in že veselo telovadi Je pomahal, mal z nogicami pomigal in delal prevale Naslednji pregled imam 14. 9., 24. 8. imam pa nuhalno. Slabosti so se malo umirile, sploh bruhanje, postajam polna energije in, kar me najbolj veseli, laaaaaaačna
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.8.2010 16:06:43
|
|
|
|
nadka30
|
T.Z. v primeru da je pa ne bodo imeli se pa lahko v prodajalni zmeniš da ti jo naročijo-barvo ali ap rečeš če lahko ti jo iz katere druge njihove prodajalne pripeljejo.Jaz vem da se to da ker sem jaz že enkrat jih prosila da so mi to naredili. tako da ni problema, lahko pa prideš tudi v moje konce
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.8.2010 16:19:41
|
|
|
|
Anonimen
|
maja: super za super pregled!!! pa dober tek!!! nadka: hvala za nasvet, bom upoštevala!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.8.2010 16:30:25
|
|
|
|
nadka30
|
maja bravo za pregled, pa da so se slabosti umirile, boš videla sedaj pa bo vse ok. Punce malo mi pomagajte, če bo jutri lepo vreme bi se jaz šla šetat po bovšjem sejmu, ki je ob sredah v celju, kje točno je ta sejem, nikoli še nisem bila pa sem rekla da bi enkrat šla, jutri pa lahko gre še moj zraven, ker dela popoldan. Torej rabim čim bolj natančno pot do njega, jaz pridem iz vojniškega konca, zavijem levo proti štoram in se peljem do,....
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.8.2010 17:27:16
|
|
|
|
Arwenko
|
Nimam pojma kje je bolšji sejem, tako da tukaj ti mora katera druga odgovorit. Bi pa samo malo pojamrala, da sem danes že cel dan taaaak lačna...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.8.2010 20:20:21
|
|
|
|
d3lfink4
|
Mhm, bolšji (svinjski ) sejem ... Jst sm bla sam enkrat, tko da zdej mal brskam po spominu ... Ja, tam proti Štoram, v smeri Baumaxa, HarveyNormana, Kalie ... DESNO zaviješ tam nekje, pri Tuševem Cash&Carry-ju, ne vem točno al je odcep pred njim ali za njim. Pa tam par metrov naprej, sej boš vidla ful parkiranih avtov, parkiraš. Sam pravi odcep za desno morš zadet
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.8.2010 21:30:21
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim, da zaviješ isto, kot da bi šel k Cash&Carry-u pa potem samo naravnost po cesti. Ampak nisem pa 100%, sem bila samo enkrat in še to leeeeta nazaj.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.8.2010 7:41:43
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. hehe se bom enkrat kar tako pripeljala do Šentjurja na kavo a velja? juhu !!!!!!!!!!! Pa še uršiko zraven spraviva !!!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.8.2010 7:44:46
|
|
|
|
lidik
|
nadka30 ja 100 % zaviješ tisti odcep Harvy Norman oz. Tuš Cash&Cary in najboljše da tudi pri tušu nekje parkiraš. Potem imaš tako čisto blizu peš (mogoče par minutk).
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.8.2010 8:34:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. hehe se bom enkrat kar tako pripeljala do Šentjurja na kavo a velja? juhu !!!!!!!!!!! Pa še uršiko zraven spraviva !!!!!! jaaaa super!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.8.2010 8:36:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Eto jaz budna, kava popita pa 2 francoska rogljička v želodcu. Zagon do kosila. Grem.... kaj pa vem kaj, nekaj grem narediti, da bom vsaj malce bolj produktivna kot včeraj, ker pa nisem naredila popolnoma nič. Popoldne pa verjetno v šoping še za manjkajoče zadeve in konec....
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.8.2010 8:42:02
|
|
|
|
lidik
|
Oooo T.Z. dobro jutro Meni se pa danes tako spi. Končno bi jaz lahko spala, pa moram v službo, ker je konec bolniške.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.8.2010 8:48:10
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik saj tako je pa vedno... ko bi človek lahko spal ne more, ko pa nima priložnosti bi pa šeeeee... no vsaj jaz sem takšna. mi je bila vedno muka vstajati, pa me poglej zdaj... vstanem tako kot za v službo pa bi lahko spala do onemoglosti
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.8.2010 8:49:55
|
|
|
|
lidik
|
hja očitno je res tako ja. Sej sem prej mojemu rekla, da ta vikend ima da me pusti spati pa magari do treh popoldan in mi je čisto vseeno kaj bo kdo jedel. Pa pravi ja ja, seveda, če boš spala dlje kot do sedmih ali osmih bo že čudež. Veš pa še prav ima menda.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.8.2010 8:55:47
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro bejbe... Kako ste kaj, spet smo v službi, čeprav sem jaz danes kr fit se mi zdi. Me bodo pa danes menda začasno vrgli iz pisarne, ker pridejo tu parket popravljat, pa se moram "odselit", tako da ne vem koliko bom kaj gor, poskušala bom čim več seveda. Drugače pa smo štartali 20. teden....jupiiii, na polovici smo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.8.2010 9:20:32
|
|
|
|
lidik
|
ohoj Arwenko no jaz upam, da bo začasna selitev uspešna in da te ne bodo kam na kakšeno čudno mesto poslali. Pa upam, da ti bo še vseeno uspelo čvekati z nami. Joj jaz sem pa zdajle dobila da moram neke statistike pošiljat. Mater jim. Od kod le jih naj dobim, če zahtevajo same takšne podatke ko se o njih ne vodi nič računalniško. Kaj naj vsaj 50.000 spisov okoli obrnem, da se dokopljem do njih?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.8.2010 9:24:53
|
|
|
|
urskaf
|
Hoj, hoj, punce, da se še jst malo javim. Zjutraj sem imela cukr test. Ob 18.15 pa imam še morfologijo. Komaj čakam. Nadka, če še rabiš za bolšji sejem, je tukaj zraven Cash&Carry Tuša. Kot je rekla lidik je najboljše, da parkiraš pred Tušem, pa greš peš tja. Pa če boš okoli 11. ure tam, lahko prideš še na kako kavico (Ritz), imam glih malico takrat.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.8.2010 9:26:05
|
|
|
|
urskaf
|
lidik, midve sva pa danes dopolnili točno 22 tednov.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.8.2010 9:27:14
|
|
|
|
lidik
|
no pa sem te le zvabila gor. Ja točno 22.tednov sva danes ja. Kaj si lahko misliš da samo še 18 do konca? Veš kako bo to šlo hitro.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.8.2010 9:28:38
|
|
|
|
urskaf
|
Če ti po pravici povem, komaj čakam, da bo mimo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.8.2010 9:29:42
|
|
|
|
lidik
|
a res? Meni je pa prav luštno. NO ok, jaz komaj čakam da bo mimo kašelj, potem sem pa magari lahko še celih 9 mesecev noseča. ha ha ha sej zdaj to govorim - vprašaj me ponovno kje oktobra.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.8.2010 9:38:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ahahaha še CELIH 18tednov mislita vi2 ane?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 11.8.2010 9:42:55
|
|
|
|
urskaf
|
Ja, T.Z.,še CELIH 18 tednov. Meni je bilo prvič tudi luštno, razen zadnji mesec, no. Zdaj pa komaj čakam, da bo mimo. Vsega imam že poln kufer. Če me kr naprej nekaj boli, pa sploh se ne morem odpočiti,... Kr nekaj... Pa saj bo, potem bo še bolj pestro, ko bom imela dva škrata za rihtat.
< Sporočilo je popravil urskaf -- 11.8.2010 9:43:31 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?