3jeMi
|
dobro jutro! aj em hom aloun in di ofis... wiiiiii... moja šef so si vzeli dopust, ker so šli k frizerju... don''t ask... meni to ni jasno, zakaj rabi dopust za tak opravek, ampak njej tako paše, MENI PA TUDI!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: nanka Jaz Natki ne dam pleničke čez dan, oziroma ko ji dam si jo sama sleče in obleče hlačke, po navadi kar Zojine, tiste so najboljše ( pa ji takoj padejo pod kolena). Tudi če ji dam pleničko se ne polula, med vikendom sem jo po opoldansekem spanju dvignila in je imela suho pleničko, lulala je pa v stranišče. Danes je celo dvakrat kakala v stranišče, ni hotla v pleničko. Pa nočna plenička je zjutraj skoraj suha, tako da sem kar presenečana da je tako hitra. Je pa nisem nič forsirala, ona itak dela tisto kar Zoja in ke je Zoja kar narej na stranišču hoče to tudi ona. Je pa popoldne kakala in potem vsem povedala da base ni,ni, je šla pa-pa. Zadnje dni opažam da čisto v vsem oponaša Zojo, kar dela Zoja dela še sama. Oponaša njene besede, ko se oblači se tudi ona vsede in oblači, vse hoče sama, oblečt, obut, včasih je prav zoprna ker ne more, pa bi ( recimo zadrgo). Najraje je pa naga, sleče se tik tak in potem jo lovim po stanovanju da jo vsaj za silo oblečem. zdaj pa šibam proti postelji, zjutraj je treba zgodaj vstati. ... starejše sestrice so prav fajn za učenje... moja nečakinja tudi vse ponavlja za sestrico, sta sicer 8 let razlike, ampak se vseeno pozna in tudi prvo ime, ki ga je ta mala rekla, je bilo njeno - Ela... ko se bile ravno pri dojenju, moja sestra je tudi tamalo pri 19 mesecih odklopila, ampak ji je tavelika hčerka težila, da že malo pretirava in da tamalo samo še razvaja... ... in kdo je imel največjo krizo?... ja, sestra moja, tamala še porajtala ni... no, naš Lovro se je pa odločil, da je ne N`E, in ja A-HA... ... ampak to tako potegne AAAAAAA-HA... almera... za nečaka... samo, a v šoli je že?... za hitro dobljeno bolniško... jaz bom danes moža poslala ponjo...
|