|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 20:22:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
   RE: Julijske čveke 2008 - 5.del
22.3.2010 20:23:48   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

sem te imela v mislih, zimska ... če bom drugi teden še doma in z avtom, bi vas pa res prišla pogledat user posted image

Vabljena! Samo prej me pokliči, da bom za zihr doma.

Vsekakor. Redko uletim nenajavljena user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 802
22.3.2010 20:25:10   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Majuška - proseno kašo je že jedel, ampak mu ni preveč všeč

našemu tut na začetku ni bila, potlej sem pa spremenila način priprave ... zadnjič sem jo naredila s suhimi marelicami in sem samo debelo gledala, ko jo je pospravil cel krožnik. Običajno jo je malo pustil ... si bo treba še kake nove dodatke zmislit user posted image

Sicer sem pa opazila, da kadar jo malo več je, dobi ful lepe lase user posted image

hm jaz sem ene par krat poizkusila z ovsenimi kosmiči pa ni bilo efekta, je romalo v smeti, ker ni bila navdušenauser posted image

če so bili samo kosmiči, verjamem, da ji ni bilo všeč user posted image jaz sem si ponavadi zraven narezala koščke sadja, da je vsa stvar imela prijeten okus user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 803
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 20:27:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 804
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 20:28:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 805
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 20:32:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 806
22.3.2010 20:34:36   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Kar je preko 2. leta, bi pa mamicam predlagala, naj vendarle razčistijo s sabo in spustijo otroka, da postane bolj neodvisen ... saj verjamem, da boli, ampak smo morali vsi po tej poti user posted image

mene sploh ni bolelo..in sem prav vesela da sva nehali pri 7m..niti enkrat samkrat ni pokazala žalosi ko ni več zize, niti enkrat samkrat ni povprašala spet po njej...prva liga, tako za mene kot za njo...sej melko z časom postane vedno manj hranljivo in nasitno in nekega smisla v "povečevanju imunitete" in teh stvari itak ni več...vazni so prvi meseci...vse ostaloje pa kr neki...

HD, saj nisem generalno mislila vseh mamic ... pravim samo, da razumem, če je kateri ob temu, ampak boh pomagaj, enkrat moramo tudi to dati čez user posted image

meni je bilo žal le za delček sekunde, v glavnem pa je bilo olajšanje user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 807
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 20:41:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 20:46:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 809
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 20:47:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 810
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 20:48:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 811
22.3.2010 20:52:33   
glugluglu

misije kahlica, wc nastavek..no jaz sem se odločila, da kahlice ne bomo imeli, ker potem jo bom mogla iz kahlice odvajat in navajat na nastavek, tako da sem kupila kr nastavek...meni moja mala pove..mami kakat, in takoj v tistem trenutku začne pritiskat in naredi kakija,,,ampak ko ji rečem..a greva na školjko mi reče neee...tak scrtlano zavito z postani glavo ne...

sem rekla bom še počakala malo..naj se spoznava z njim..se bo že en dan odločla pa bo rekla ja...

mislite da bi jo mogla podkupit? če boš kakala na wc dobiš čokolado hihi

ad1: pametno jaz tudi tako mislim, pri nas imamo sicer oboje pa itak nikamor noče, 2x je sedel na nastavku pa 1x na kahlici, v vrtcu pa baje gre na kahlico

ad2: po mojih izkušnjah se najbolj odvadijo od plenic takrat ko se odločijo sami, prej se lahko pa še tako trudš pa daješ pol leta na kahlico ali wc, ampak plenica bo pa še vedno

ad3: ne podkupovat, ko bo sama hotela bo že tako kot si napisala

pa saj imajo do 3. leta čas, da se odvadijo plenic, jaz mislim, da jim ta občutek zares pride šele po drugem letu, prej je pa vse bolj naključje in dobro opazovanje ter volja staršev, potem po drugem letu se lahko pa tudi hitro odvadijo plenic.

Neposredna povezava do sporočila: 812
22.3.2010 20:54:07   
glugluglu

Grem na kavč, sem čist hin, še čaj si pristavim, nočko!

jaz pa na masazno mizo..še 13minuser posted image

u fajn, to imaš pa blizu...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 813
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 21:01:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 814
22.3.2010 22:09:04   
nanka
Jaz Natki ne dam pleničke čez dan, oziroma ko ji dam si jo sama sleče in obleče hlačke, po navadi kar Zojine, tiste so najboljše ( pa ji takoj padejo pod kolena). Tudi če ji dam pleničko se ne polula, med vikendom sem jo po opoldansekem spanju dvignila in je imela suho pleničko, lulala je pa v stranišče. Danes je celo dvakrat kakala v stranišče, ni hotla v pleničko. Pa nočna plenička je zjutraj skoraj suha, tako da sem kar presenečana da je tako hitra. Je pa nisem nič forsirala, ona itak dela tisto kar Zoja in ke je Zoja kar narej na stranišču hoče to tudi ona. Je pa popoldne kakala in potem vsem povedala da base ni,ni, je šla pa-pa.user posted image user posted image

Zadnje dni opažam da čisto v vsem oponaša Zojo, kar dela Zoja dela še sama. Oponaša njene besede, ko se oblači se tudi ona vsede in oblači, vse hoče sama, oblečt, obut, včasih je prav zoprna ker ne more, pa bi ( recimo zadrgo). Najraje je pa naga, sleče se tik tak in potem jo lovim po stanovanju da jo vsaj za silo oblečem.

zdaj pa šibam proti postelji, zjutraj je treba zgodaj vstati.

Neposredna povezava do sporočila: 815
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 22:29:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 816
22.3.2010 22:59:31   
Majuska

uf kako je pasalo....mmmmmm

upam da si uživala še v mojem imenu user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 817
23.3.2010 7:36:30   
neboglasnica
Jutroooo!

Zunaj je lep sonček, T so narasle nad 16 C...

Japajade user posted image , user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 818
   [Brisano sporočilo]
23.3.2010 7:51:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 819
   [Brisano sporočilo]
23.3.2010 7:52:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 820
23.3.2010 7:58:38   
3jeMi
dobro jutro!

aj em hom aloun in di ofis... wiiiiii... moja šef so si vzeli dopust, ker so šli k frizerju... don''t ask... meni to ni jasno, zakaj rabi dopust za tak opravek, ampak njej tako paše, MENI PA TUDI!!!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Jaz Natki ne dam pleničke čez dan, oziroma ko ji dam si jo sama sleče in obleče hlačke, po navadi kar Zojine, tiste so najboljše ( pa ji takoj padejo pod kolena). Tudi če ji dam pleničko se ne polula, med vikendom sem jo po opoldansekem spanju dvignila in je imela suho pleničko, lulala je pa v stranišče. Danes je celo dvakrat kakala v stranišče, ni hotla v pleničko. Pa nočna plenička je zjutraj skoraj suha, tako da sem kar presenečana da je tako hitra. Je pa nisem nič forsirala, ona itak dela tisto kar Zoja in ke je Zoja kar narej na stranišču hoče to tudi ona. Je pa popoldne kakala in potem vsem povedala da base ni,ni, je šla pa-pa.user posted image user posted image

Zadnje dni opažam da čisto v vsem oponaša Zojo, kar dela Zoja dela še sama. Oponaša njene besede, ko se oblači se tudi ona vsede in oblači, vse hoče sama, oblečt, obut, včasih je prav zoprna ker ne more, pa bi ( recimo zadrgo). Najraje je pa naga, sleče se tik tak in potem jo lovim po stanovanju da jo vsaj za silo oblečem.

zdaj pa šibam proti postelji, zjutraj je treba zgodaj vstati.

user posted image user posted image user posted image ... starejše sestrice so prav fajn za učenje... user posted image user posted image

moja nečakinja tudi vse ponavlja za sestrico, sta sicer 8 let razlike, ampak se vseeno pozna in tudi prvo ime, ki ga je ta mala rekla, je bilo njeno - Ela... user posted image

ko se bile ravno pri dojenju, moja sestra je tudi tamalo pri 19 mesecih odklopila, ampak ji je tavelika hčerka težila, da že malo pretirava in da tamalo samo še razvaja... user posted image ... in kdo je imel največjo krizo?... ja, sestra moja, tamala še porajtala ni... user posted image user posted image user posted image  

no, naš Lovro se je pa odločil, da je ne N`E, in ja A-HA... user posted image ... ampak to tako potegne AAAAAAA-HA... user posted image

almera... user posted image  za nečaka... samo, a v šoli je že?... user posted image  za hitro dobljeno bolniško... jaz bom danes moža poslala ponjo...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 821
23.3.2010 8:03:14   
Majuska
''jutro,

evo sem že prišibala s terapije ... danes sem si jo celo sama delala, ker so imeli gužvo. Samo ne vem, zakaj moram toliko čakati - naročena sem ob 7h, prišla sem 6:40, na vrsti sem bila glih ob 7:30 user posted image me je pa po včerajšnji terapiji ful gleženj bolel, zgleda da se vse vsa bolečina naselila malo višje, kjer je terapija potekala.

Jutri pa kontrola pri moji zdravnici, me prav zanima, za koliko časa me bo še pustila doma user posted image

Pa še zajtrk

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 822
   [Brisano sporočilo]
23.3.2010 8:04:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 823
   [Brisano sporočilo]
23.3.2010 8:18:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 824
23.3.2010 8:22:17   
Majuska

Jutro!

''jutro,

prav lepo je tale svoj sonček videt user posted image user posted image

ojla 3jeVi user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......