Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 22.3.2010 17:07:11
|
|
|
|
karamela6
|
Ojla! Sem vas prebrala, ampak energije za pisat pa nimam kaj dosti. Danes je dan za znoret zame. Zjutraj se zbudila s slabostjo in itak takoj letela bruhat, pa potem še parkrat. Nato se peljala v KR na amnio. Me je že začelo špikat, sem mislila, da bo kaj, ampak se je na koncu izkazalo, da zaradi prebavnih motenj. In kaj mi je rekel na amnio? G: Koliko ste že čez rok? Jaz: 5. dan je danes. G: A je to možno? Voda je še popolnoma bistra!!! V glavnem na kratko - kak teden lahko še kamot traja!!! Ko sem prišla domov, sem šla samo spat, me je šraufalo ampak sem verjetno kaj takega pojedla ... čeprav mi ne pade nič na pamet, kaj bi to lahko bilo. Eh...bz Grem vodoravno, drugega mi tako nič ne paše ... Pokomentiram vas pa jutri.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 22.3.2010 17:42:44
|
|
|
|
glugluglu
|
pride delovni dan in vas komaj dohajam IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Jaz bom pa mogla v navabo po spomladansko kolekcijo za T&I..od jaknic, kapic do čevljev, patik, trenerkic,.....uf, uf... najrajš bi šla v H&M....Noro, nam je od lani vse premalo, vse. jaz sem se pa ravno izkopala iz vreče, kjer so cunce za Staša. Dve veliki vreči mi je enkrat Tims dala in Tims, še enkrat hvala tudi tu. Jaz sem bila v petek v Supernovi v HM, za Tiana se meni ni zdelo NIČ pametnega, same čudne stvari umpalumpa, kamilice, slivov kompot, komarček,....vse so ti že povedale, pa probiotični jogurti za vsak dan, pa poskusi z actimelom, zjutraj mu ga daj piti na tešče, (sadnega, ker je boljšega okusa ), ampak to je tako za vsak noprmalni dan, tudi ko ima v redu prebavo. zimska, luštna sta Vid in Lan
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 22.3.2010 18:32:46
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Hoj hoj...pozdrav iz službe... Imam trenutno samo 6 otrok, vsi so po dejavnostih in delajo na računalnik zadnji zlog - vmes uletim jaz, malo prečekiram RR in spet prepustim comp otrokom... pa briši zgodovino, da te ne bojo tamali brali, redno.... Še ne znajo brat, na srečo.... IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Saj res, a katera našim malčkom daje proseno kašo? Ja, vkuham jo v mleko. Zimska. kjut fotke, lušna modela Ajajaj, danes mi bo pokrov odneslo....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 22.3.2010 18:53:22
|
|
|
|
Majuska
|
Same luštne slikce popate danes Evo, žoganje ne pride več v poštev, zdaj so risanke ... grem večerjo pripravit
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 19:35:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 22.3.2010 19:39:30
|
|
|
|
neboglasnica
|
Samo še tole zatežim, potem pa neham, obljubim... Gledam, gledam tale judo pravila invse manj mi je jasno. Naša je izgubila z eno deklico, ki je premagala samo našo in je bila na koncu tretja. Če bi imela naša več sreče pri žrebanju in bi bila v drugem paru, bi kljub morebitnem porazu osvojila peto mesto. Kje je tu logika??? In ta njena nasprotnica je imela samo eno borbo, z našo, končno tretje mesto; ostale pa od tri do pet borb . Ok, zaključujem. In ker nisem najboljše volje, vam pošiljam nočka,
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 19:44:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 19:46:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 19:48:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 22.3.2010 19:54:42
|
|
|
|
nanka
|
točno tako Neboglasnica, šport je šport in tako ga jemlji, velikokrat ne fer, sojenje pristransko, ampak za otroka pa vseeno pomemben, že zaradi gibanja, discipline, vključevanja v skupino. Potem se pa čez noč obrne in če ne izgubi volje je na vrhu. Jemljita to kot zabavo in zdravo gibanje, če je kakšen uspeh, je to kot višnja na vrhu sadne kupe. Vsaj pri nas je tako, Matic trenira nogomet 5 x na teden že 7 leto, pa tudi ni kaj prida uspehov, se pa zato veseli vsake zmage, meni pa je pomembno da se giblje, ker drugače je priliman na računalnik. Ga pa nič ne silimo, to je njegova volja, je pa res da vztrajamo pri rednih treningih, tako da si nič ne zmišljuje danes grem, jutri se mi pa ne da. Če trenira, trenira redno, drugače pa mora nehati....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 20:00:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 20:02:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 20:03:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 22.3.2010 20:08:53
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Majuška - proseno kašo je že jedel, ampak mu ni preveč všeč našemu tut na začetku ni bila, potlej sem pa spremenila način priprave ... zadnjič sem jo naredila s suhimi marelicami in sem samo debelo gledala, ko jo je pospravil cel krožnik. Običajno jo je malo pustil ... si bo treba še kake nove dodatke zmislit Sicer sem pa opazila, da kadar jo malo več je, dobi ful lepe lase
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 20:12:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 20:12:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 20:14:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 20:16:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 22.3.2010 20:16:33
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 en preblisk, ko ravno neki berem- a katera tukaj še doji? mislim - ne zdaj te dojenčke, druge ali tretje oz najmlajše... ampak julijčke... niti približno! no, sem brala, kako ponosne so ene mame na dojenje tja do ene 7 leta, pa... vsak po svoje..ampak zame sick.... moja taščica je dojila hčerko do 4. leta..pa sem ji povedala, da ni normalna...da naj se zdej ne čudi da tamala še zdej ni čist nič samostojna (stara25 let).pa a ima tako slabe zobe da je pri zobarju vsak mesec...ni zaposlena, živi pri starših, mama ji je kupla ato, mama ji plačuje stanovanje v lj in stroške..eh... eni otroke vzgajmo drugi jih pa razvajajo...sej ne rečem da ni prav da otroka razvajaš..ampak razvajaj ga čustveno, materialno, delovno pa samo de neke normalne mere... Sicer sem zagovornica dojenja nasploh, ampak več kot 18 mesecev se mi zdi pa že absurd. Proces ločevanja med mamo in otrokom se itak začne, ko gre mali/malčica v vrtec, tako da je bilo meni kar fajn, da smo s tem končali pri 13-ih mesecih (pol od tega sem itak samo črpala). Kar je preko 2. leta, bi pa mamicam predlagala, naj vendarle razčistijo s sabo in spustijo otroka, da postane bolj neodvisen ... saj verjamem, da boli, ampak smo morali vsi po tej poti
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 20:17:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 20:17:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 20:18:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 20:19:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 20:19:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2010 20:20:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......