Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 1.5.2010 8:28:47
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro, ja kam ste se pa vse poskrile? Se muckate? Naju je Aleksander po klasiki zbudil ob 6h, pa še en rešilec je odtulil mimo nas ... nekako nam je uspelo za dobro uro še podremati, zdaj smo pozajtrkovali, mali gleda risanke. Jaz se moram spraviti naredit kruhove cmoke, da ne bom to delala tik pred zdajci
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2010 12:59:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2010 13:00:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 1.5.2010 13:08:02
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Jeeeeeeeeee živel 1.maj Medve z našo fračo sva bili v ZOO ju + preostala Slovenija. Ko sva ga zapuščali okrog 11 30 je bila vrsta za blagajno, reci piši, ravno do kovinskega bika zunaj . K sreči smo zgodaj vstali tako da sva bile malo čez 09 00 ko so ga odprli že notr. Srečali smo se z GR & family, potem sva šle pa še sami do peskovnika. Mala je slabo urco oddremala v avtu sedaj pa upam da zaspi še malo nazaj. Drugače pa ful kiha in smrka da je joj, kilometrski šmrklji ji gredo ven ko kihne, upam da ne se danes in jutri pozdravi, da ne zboli, ko bo treba v službo. mi nameravamo popoldne tja, ko se mali naspi ... je ravnokar mrknil. Prej sta bila z očijem na igralih pri Harmoniji, da sem jaz lahko v miru kuhala, posesala in pobrisala po tleh
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2010 18:39:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2010 20:41:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 1.5.2010 20:57:32
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Kje pa ste ženske moje? Medve sva malo biciklirali, prav prijeten topel vetrič piha, v senci je pa prav mraz Mi smo bili v ZOO-ju, luštno je blo, še eno moževo žlahto smo srečali. Tobogan je bil d best, domov smo prinesli kamenčkov za četrt peskovnika, živalice so bile luštne. Krasen dan je bil - in še moj mesec se je začel, jeeeeee! Kako ste pri vas, populis? Je Lara kaj bolje?
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2010 21:24:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2010 21:28:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 1.5.2010 21:53:51
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Majuška - najine fotke iz NZ bodo uporabljene v učbeniku za angleščino - me je Metuljčica priporočila aja saj res ... sori, mi je mal ven padlo, sej oprostiš stari zmedeni koki? ZOO in Arboretum - ste pa pogumne, da se vam da te dni tja gužvat - mi bomo šli med tednom do Arboretuma oziroma 1x do 15. maja, da gremo dinozavre pogledat Almera, v ZOO ni bilo tako hudo ... je pa res, da smo okoli 17h prišli tja uživajta z dragim, Boru pa pošiljamo pikepoke, da bo čim prej ozdravel
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 1.5.2010 22:49:34
|
|
|
|
glugluglu
|
oj, spet praznik za nami, vsi otroci so že doma, sta se pa Mark in Nina naužila kina, kresovanja na Rožniku in potem izlet na Rožnik še danes, po Rožniku pa na piknik , tam smo se pa dobili. Tian pa še vedno kašlja, kar ne more se izkašljat, danes čez dan je sicer malo bolje, ponoči sva pa imela budnice zaradi tega. Trenutno je tišina, ko bi vsaj zdržal še nekaj časa... rebeca, tisto s kačjim pastirjem je pa res strašljivo zimska, stopit na sršena pa mora biti res boleče , jao in včasih so bili pa res flegma za take stvari almera, za Bora, a nisi ti bila že med tednom v Arboretumu, ko so že bili dinozavri? Ja gužva je pa obupna med vikendi in prazniki. populis, GR, majuska za ZOO kresovanje: pri nas se je iz atrija malo bolj na levo stran lepo videl kres,so me klar presenetili, da je bil na tsitem mestu. Danes ob 6.oo zjutraj pa so spuščali neke rafale (to je vsako leto prvomajska budnica), potem kasneje je pa še godba nekako mimo prišla, da se je slišalo. Cela reč.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.5.2010 8:31:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 2.5.2010 10:05:47
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro, mi smo pa zamudili ŽivŽav ... po budnici ob 6h je mali še nekaj časa rogovilil, potlej nam je pa celo uspelo še zaspati nazaj. Tako da smo glih po zajtrku - mene ful boli glava, mislim, da bom šla še malo počivat, itak danes dragi kuha. Kako ste ve, julijke?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 2.5.2010 10:08:01
|
|
|
|
Majuska
|
Inigo, VSE NAJBOLJŠE IN VELIKO LEPEGA TI ŽELIM!!
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 2.5.2010 10:09:05
|
|
|
|
neboglasnica
|
Daaaaan! Kuhamo, peremo, pospravljamo - klasika. kaj boste počele na današnji dan?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 2.5.2010 10:10:15
|
|
|
|
neboglasnica
|
Inigo, vse najboljše !
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 2.5.2010 10:11:18
|
|
|
|
glugluglu
|
dobro jutro populis se strinjam res HB za živ žav, ringaraja.... ugotavljam, da se očitno samo še Tian ponoči redno zbuja, praznik je, če se samo 2x zbudi na noč, res pa je, da potem ob vikendih malo podaljša tja do 8.00. No bomo videli kako bo zdaj ko bo treba med tednom spet vstajati. Danes nas čaka en lenobni dan....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 2.5.2010 10:13:16
|
|
|
|
neboglasnica
|
Nanka: kako birma na komunistični praznik? proračun?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 2.5.2010 10:14:10
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu ugotavljam, da se očitno samo še Tian ponoči redno zbuja, praznik je, če se samo 2x zbudi na noč, res pa je, da potem ob vikendih malo podaljša tja do 8.00. No bomo videli kako bo zdaj ko bo treba med tednom spet vstajati. Najprej za 3333 in neeee, ni samo Tian, tudi naš mulo se večkrat zbudi.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 2.5.2010 10:16:48
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Inigo, vse najboljše ! Enako se pridružujem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.5.2010 10:18:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 2.5.2010 10:22:37
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu ugotavljam, da se očitno samo še Tian ponoči redno zbuja, praznik je, če se samo 2x zbudi na noč, res pa je, da potem ob vikendih malo podaljša tja do 8.00. No bomo videli kako bo zdaj ko bo treba med tednom spet vstajati. Najprej za 3333 in neeee, ni samo Tian, tudi naš mulo se večkrat zbudi. sploh nisem opazila te lepe št.. Zdaj moram pa ven, ta večja dva sta že ušla, Tian mi pa govori papapa. Gremo sprobati tricikel , ki smo ga včeraj pripeljali iz Lj., je bil pri babici in je še od Marka in Nine. Na tem, ki ga ima Tian doma namreč ne doseže pedalov, na tistem od Marka pa lepo doseže tako, da upam, da se bo sedaj navadil vozit. Pa še lepo ohranjen je ta kolešček, dobro, da ga je babi zadržala .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.5.2010 10:26:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.5.2010 10:59:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 2.5.2010 12:10:22
|
|
|
|
Majuska
|
A sem že povedala, da greva z dragim spet najine plesalke gledat? Almere ni noč tu ... kako je Bor? grem pomagat pripravit kosilo ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
bučeLelly28 RRAli ste za noč čarovnic izrezali bučo?da (
33%)
ne (
67%)
Število vseh glasov: 21Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!