glugluglu
|
evo, ta večja dva sta odpotovala proti Koloseju rebeca, sem pozabila povedat, da se ti vsi trije zahvaljujejo še za kinder, nam jih je ravno včeraj popoldan zmanjkalo in mi je danes Tian začel fehtat lado, lado, sem ga komaj prepričala, da ni več kokolade, poptem pa pride poštar..... jaz bi tudi prosim kontakt mizarja, tja do novega leta, ko bo vas ostale popedenal bo ravno prav, da pridemo na vrsti Moram še to povedat: danes se mi je že srce nekje spodaj zaustavil, še pol ure mi je bilo grozno, saj za ostale to ni tako grozno, ampak zame pa tragika: v hišo je namreč zalutal ogroooomen sršen, našla sem ga ravno ko sem Tiana spat dajala, bil je na strešnem oknu v predsobi in je želel ven. Z velikim strahom sem s palco odprla okno in na srečo je ven zletel ampak predtem je še 2 kroga pred menoj naredil, jaz pa vsa prestrašena letela stran. Bil je pa velik ziher ene 4-5 cm, širok pa najmanj 1 cm, ornk komad. Jaz še v življenju nisem videla tako velikega sršena . Po navadi so bili tam okoli 3 cm. Meni je pa že osa problem, jaz imam pred temi stvarmi tak smotan strah kot nekdo pred pajki in kaj šele, če imam bližnje srečanje s tako ogromnim sršenom. Sem se še nekaj časa tresla kot, da bi se ne vem kaj zgodilo. Pa še to, da sem pomislila kakšna sreča, da sem ga hitro zagledala pri oknu v predsobi in, da ni kam drugam zalutal, če bi pa pičil kakšnega od otrok bi pa itak najbrž tudi jaz rabila kakšno pomoč.
|