metuljcek321
|
Morgen! Hja, ni ga čez spanje doma - hi, hi - spali smo kot polhi. Koma, morto, totalni trio adijo smo bli. Malečka je v vrtcu, atek je skočil mal na faks pogledat in popedenat stvari, jaz pa se odpravljam v Lj - moram ene par stvari nabavit za na morje in za doma. Prebrala prav vse - tule je povzetek komentarjev: za uspešno urejanje okolice hiše, za 1A šopingiranje (se mi rahlo dozdeva, da bo tud mene potegnilo danes, k imam caaaaajta ohohoj ) za mamico, neboglasnica, prav tako za vse, ki ste kdajkoli izgubile bližnje, pakiranje-razpakiravanje - prvo so-so, drugo imam pa zelo rada - ni ga boljšega, kot ko pridemo domov in jaz cik cak poštimam cunje, hrano in ostale reči, moj poskrbi za orodje ipd. in hopa-cupa smo v eni urci že popedenani Meni je to kul. Potem se pa lepo aklimatiziramo in uživamo zu Hause - eko, tko je blo včeraj. No, mal manj superca mi je del, ko moram potem vse tisto zlikat, ampak ni pretirane panike. Lovrotu za novo mašino oz. traktor. Fant se je motoriziral, vidim. Odlično, odlično. Tudi pri naši hiši bomo morali očitno začet razmišljat v tej smeri, ker se je zdajle na morju pokazalo, da OBOŽUJE traktorje in bagre (Almera, vidiš, mala postaja kot tvoj pikec) ... non-stop govori: "Tako je bil, bagl je biiiiil, tovonjakiiiiiiiii, avtooooooo, koloooo, motoooooo ...." - vsa prevozna sredstva ljubi, ljubi, ljubi na kubik. za štos o prečkanju reke - true, so true! za selitev v veliko posteljo, za krasno doživetje maturanca - prekrasni ste bili, all of you, Tjaša pa je žarela - prelepa mladenka je, upravičeno si lahko ponosna mami. za razmigavanje v Atlantisu, za konzumiranje dobrot na piknikih, za opazovanje dinozavrov & tulipanov v Volčjem Potoku (o, ti lisjaki, ti - so podaljšali do 15. 5. - hja, business is business, I guess ), za vlakca Tomaža, za izlete, ki so se že zgodili & za izlete-to-be ... sounds perfect, za lepe & nepozabne trenutke ob birmi & rojstnih dnevih, za razvajanje v savni & na Ljubljanskem gradu, Majuški za kulske foto maratone, populis za info glede Apisirupa - DM it is, then, za pomladanska kofetkanja & sproščene čvekce, za selitev v drugo stanovanje, za "nagcanje," za kakanje na veliko stranišče - odlično ... pri nas je pa to trenutno tako, da reče: "Kaka" & točno v tistem trenutku je klobasica že narejena ... potem jo vprašam: "A je kakala?" in ona me pogleda direkt v oči, smrtno resno odkima in reče: "Ne." (potem se odpujsava previt pronto) Da se polulaš od smeha, res. Zdaj bo pela kahlica - to rundo smo jo pozabili doma, tomorrow bo naša nr. 1 spremljevalka za sexy slikco pod Eifflovim stolpom - ouje, tko se stvarem streže, gr je punca kot se šika, njen možek jo še vedno mika za naše bolančke ... kako ste kaj, Lan, Tian & Bor? Any better? I hope so! Poljub & objem. nanka - direktorjev dan - it reminds me of ravnateljev dan, ki ga imamo na šoli in smo pač en dan frej za ščetkanje zob ... hja, tudi pri nas pali le na jagodno pasto - jo dam itsy bitsy malo & potem si jo drgne po jezičku, po zobeh, potem še jaz poprimem in šibnem levo desno ene parkrat gor & dol ... nije baš nešto, a ful boljše od nič umivanja. Se mi zdi, damoramo bit včasih že z majhnim zadovoljni, a ne? - uporaba preteklika - oh, yes, definitivno ... pri nas je tud: "Bagel je biiiiil ..." al pa: "Mami je lulala" zna pa tudi: "Mami bo lulala" ... navihanka mala ... čist vse ima pod nadzorom, ej. za nov, mega monitor - to je pa ulala. Moj ima na faksu tako životinjo - to je res že skoraj tak ekran, da gledaš približno tako kot gledalci tenis - ko obračajo glavo od ene strani na drugo - hi, hi. Spar nalepkice - ti sporočim, thanks zaenkrat. Motram skombinirat & se javim, kaj in kako, OK? za nova sončna olala ...