|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.4.2010 13:16:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3801
   RE: Julijske čveke 2008 - 5.del
27.4.2010 17:43:15   
neboglasnica
Juhuuuu!

We are back to SLO. Najprej smo se ustavili v Toy s r us, al kako že in zapravili 175 €, pa še me je mikalo, da bi kaj kupila. Staš se je usedel na ferrarija in smo ga komaj odvlekli ven, pravi dec, je komentiral oči in že delal plane za drugo leto... Japajade! Ikea - fotke sledijo; Minimundus - tudi fotke. Crknjena kot pes, otroci neprespani - tečnio, zdaj so vsi zunaj, jaz pa šibam opa z novim kolesom na pokopališče. Danes teče 13-o leto brez moje drage mami.

Neposredna povezava do sporočila: 3802
27.4.2010 17:58:40   
glugluglu
Mi smo bili pa v Arboretumu, smo upali, da bo kaj manj ljudi, ker se je kazalo kislo vreme. Upi so bili zamanuser posted image , sicer je bilo tam bolj kislo vreme, doma nas je pa sonček pričakal.

Flower, srečno potuser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
   [Brisano sporočilo]
27.4.2010 18:26:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3804
   [Brisano sporočilo]
27.4.2010 18:31:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3805
   [Brisano sporočilo]
27.4.2010 18:51:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3806
   [Brisano sporočilo]
27.4.2010 18:55:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3807
   [Brisano sporočilo]
27.4.2010 18:55:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3808
   [Brisano sporočilo]
27.4.2010 19:05:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3809
   [Brisano sporočilo]
27.4.2010 19:08:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3810
   [Brisano sporočilo]
27.4.2010 19:16:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3811
27.4.2010 19:44:54   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

GR user posted image user posted image user posted image za šoping.

Toys je men tud zakon, je pa bolje da greš tja sam, brez otrok, ker jih ne dobiš ven user posted image user posted image user posted image

Ikea...se spravljama en dan gor, da pogledava otr. sobe. Si jih gledla kaj al kaj ste iskali in kaj kupli?? user posted image Vse me zanima hehe...najboljš pa bo ja, da daš slikovni material za nas radovednice, a ne Majuska? user posted image

populis hehe upam, da si odmočla Laro user posted image

a sevede user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3812
27.4.2010 19:45:36   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Juhuuuu!

We are back to SLO. Najprej smo se ustavili v Toy s r us, al kako že in zapravili 175 €, pa še me je mikalo, da bi kaj kupila. Staš se je usedel na ferrarija in smo ga komaj odvlekli ven, pravi dec, je komentiral oči in že delal plane za drugo leto... Japajade! Ikea - fotke sledijo; Minimundus - tudi fotke. Crknjena kot pes, otroci neprespani - tečnio, zdaj so vsi zunaj, jaz pa šibam opa z novim kolesom na pokopališče.

Danes teče 13-o leto brez moje drage mami.

... in 22 let, odkar sem izgubila drago prijateljico iz otroštva. Presneto, čas res beži ... jeseni bo že 18 let od očetove smrti

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3813
27.4.2010 19:50:03   
Majuska
Tako, večino stvari pri sestri smo preselili. Jaz sem ji v glavnem pomagala pri manjših stvareh, spakirala sem ji knjige, stvari iz kuhinje in otroških sob. Nosili so pa fantje, je prišlo še nekaj prijateljev ... na koncu smo imeli kosilo v bližnji čevapđinici, uau, bilo je odlično! user posted image

Sister je pa zadovoljna, ker smo naredili več od njenih pričakovanj. A ni to fajn slišat?

Aleksander je bil seveda pri babici, ker bi bil v tistem malem stanovanju samo v napoto. In se je imel fajn, imel je mucke okoli sebe, sosedove otroke, sestrično in sploh se mu je ful dogajalo. Fajn dan je bil, čeprav naporen.

Jaz sem pa tudi že iz banje ... tako da bom še malo počivala pred TV-jem in poskusila it kmalu spat user posted image jutri pa na šiht!

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
27.4.2010 19:58:29   
Majuska
Prečkanje reke

Trije moški so pešačili skozi gozd, ko so prišli do široke, besneče divje reke. Ker so nekako morali priti na drugo stran, je prvi moški pogledal v nebo in rekel: »Bog, prosim, daj mi moč, da prečkam to reko.«

Puf! Bog mu je dal velike roke in močne noge, da je lahko preplaval reko v približno dveh urah, a je vmes dvakrat skoraj utonil.

Ko je to videl, je drugi moški pogledal v nebo in rekel: »Bog, prosim, daj mi moč in orodje, da prečkam to reko.«

Puf! Bog mu je dal čoln ter močne roke in noge, da je lahko reko po eni uri preveslal, a se je vmes skoraj prevrnil.«

Ko je videl, kaj se je zgodilo prvima dvema moškima, je tretji pogledal v nebo in rekel: »Bog, prosim, daj mi moč, orodje in inteligenco, da prečkam reko.«

Puf! Bog ga je spremenil v žensko. Ženska je pogledala na zemljevid, prehodila 100 metrov v levo in odšla čez reko po mostu.

user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
27.4.2010 20:16:36   
neboglasnica
Ok, nekaj hitrih fotk....

user posted image

Ikea...

user posted image

ves svet bo najin....

user posted image

user posted image

evo, najmlajši in najbolj len turist danes user posted image

user posted image

mamiiii, kje smo???

user posted image

končno, poljub v Parizu.. he he, pa čeprav pod imitacijo

user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
27.4.2010 20:21:04   
neboglasnica
Populis: odlično za namakanje v Atlantisu! Če najdem kopalke mojih dimenzij in temne sončne špegle, se vam pa mogoče kdaj pridružimo.

Majuska: user posted image user posted image za selitev. Kdaj pa sledi vaša?? Vic - sama sveta resnica.

_rebeca_: v Ikeo sem šla po plastik fantastik krožničke, skodelice, pribor.. Danes smo celo tam jedli kinder lunch in poleg dobili zastonj sladolede, sok... Pa še namazali so dekleti + pokrivali sta si lahko izbrali. Slovencev kot listja in trave, bljak.

Upam, da bomo danes spali, mali je celo noč jokal in se premetaval, je verjetno pojedel preveč paradižnika. Posledica: jutranje kakanje je bilo katastrofalno, po rjuhi, čez in čez, ojojoj! Rdeča rit, groza, je sedajle kar nagec.

Neposredna povezava do sporočila: 3817
   [Brisano sporočilo]
27.4.2010 20:25:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3818
27.4.2010 20:32:15   
Majuska

Majuska: user posted image user posted image za selitev. Kdaj pa sledi vaša?? Vic - sama sveta resnica.

GR, sanja se mi ne ... sem zadnjič celo uspela priklicat eno teto na JSS in mi je prijazno razložila, da tudi sami ne vedo nič, dokler komisija je odloča o posamezni vlogi. Tako da še vedno nimajo pojma, je pa 90 °% da bomo v Celovških dvorih. O kvadraturi seveda še nič ne vemo.

Ja smo se danes pri sestri zafrkavali, da bodo morda lahko kmalu vrnili uslugo ... ko seveda izvemo, kako in kaj. Smo pa zdaj dobili od njih mikrovalovko in TV, trenutno sta na stand-by pri naši mami user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3819
27.4.2010 20:58:49   
neboglasnica
Almera: user posted image user posted image ; pa še hvala za paketek.

Majuska: pa si zadovoljna, če boš v Celovških dvorih ali bi bila raje kje drugje? BTW: sem našla tri hlače na naramnice, za zimo sicer, so stare, ampak kar ok. Za po tleh valjat bi bile. Če jih želiš, ti jih dostavim, pa potem z njimi naredi glih kar hočeš, jaz sem jih pripravila za oddajo.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
27.4.2010 21:11:24   
Majuska

Majuska: pa si zadovoljna, če boš v Celovških dvorih ali bi bila raje kje drugje?

Lokacija mi je OK, je pa čisto odvisno, kakšen flet bi dobili ... eni tlorisi so čisto čudni, recimo 2-sobno stanovanje ima 120 m2, od tega je 50 m2 terasa - čisto brez veze. In cel kup podobnih neumnosti ... recimo ful dolg hodnik, ampak ne moreš niti ene omare postavit, še marsikaj bi se našlo. Če te zanima, si lahko pogledaš na http://www.vegrad-nepremicnine.com/index.php?p=stanlist&id_obj=54&tip_iskanja=&velikost=0&st_sob=0&sortby=status_asc

Bi bila najbolj zadovoljna s kakšnimi 80 m2, recimo trosobno, da ima otrok svojo sobico ... ne vem, kje so še druge lokacije (nekaj časa je bilo govora o objektu Zelena jama na Šmartinski, pri Summitu).

BTW: sem našla tri hlače na naramnice, za zimo sicer, so stare, ampak kar ok. Za po tleh valjat bi bile. Če jih želiš, ti jih dostavim, pa potem z njimi naredi glih kar hočeš, jaz sem jih pripravila za oddajo.

Komot, če so večje od 86, toliko nosimo sedaj. Lahko se kdaj oglasiš na kavo, ko prideš v Mengeš user posted image Hvala!

Ekola, dokler me drži, grem malo peglat ...

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3821
27.4.2010 21:17:07   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Komot, če so večje od 86, toliko nosimo sedaj. Lahko se kdaj oglasiš na kavo, ko prideš v Mengeš user posted image Hvala!

Ekola, dokler me drži, grem malo peglat ...

Velja user posted image in naj likanje hitro mine.

Sutjeska... mi gleda že čez in čez. Za piko na i pa še nogomet user posted image user posted image . Gre katera na kavo? user posted image user posted image

Še poročilo s kolesarjenja: po mojem mi je ogrodje malce previsoko. Me pa rit boli, da o nogah sploh ne izgubljam besed. Mi gre na živce, da ne morem iztegniti nog med vožnjo, ampak če mi dragi dvigne sedež, pa tal ne dosežem. Klinc pa novo kolo, se bom držala kar starega. user posted image

Zimska: je Lan bolje? Mogoče ga imej še kak dan doma, če zmoreš. Pa brez slabe vesti, punca! Meni je kar žal, da ju nisem vpisala, da bosta hodila v vrtec, sicer bi jih morala voziti na Črnuče, ampak vsaj mir bi imela, tako pa ne bo nič od dopusta.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
28.4.2010 7:52:04   
3jeMi
jutrooooooooooooooo...

... danes nas čaka polna luna, no, pri meni je že od jutra... se počasi odpravlja dalje...

nič.... takle imamo... mi smo se včeraj napotili proti ZOO... user posted image ... gužva, avtoti so bili parkirani po travnikih in ob cesti, smo samo obrnili in šli v Tivoli... tam pa lepo mir, nobene gužve... in kaj bi jedli za kosilo... ajd, pejmo v Meka... gremo, rečem mojemu, danes pa Lovro dobi svoj Happy Meal, da bo frajer... mu vzamem "nagce" pa pomfri in sok... sem rekla, no pomfri bo zihr pojedel, "nagce" bom pa jaz, ker itak mulc ne mara jest mesa... aha, pojedel je 3 od 4... jaz sem pa zjala poleg... user posted image ... vem zdaj bom kregana, džank fud ni za tako male... a... kaj čem...

no, zdaj pa "poskrolam" z miško navzgor, da vas ujamem z branjem in komentarji... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3823
28.4.2010 7:54:23   
3jeMi

Juhuuuu!

We are back to SLO. Najprej smo se ustavili v Toy s r us, al kako že in zapravili 175 €, pa še me je mikalo, da bi kaj kupila. Staš se je usedel na ferrarija in smo ga komaj odvlekli ven, pravi dec, je komentiral oči in že delal plane za drugo leto... Japajade! Ikea - fotke sledijo; Minimundus - tudi fotke. Crknjena kot pes, otroci neprespani - tečnio, zdaj so vsi zunaj, jaz pa šibam opa z novim kolesom na pokopališče. Danes teče 13-o leto brez moje drage mami.

toy'r'us... bravo mami, dobro si se zadrževala user posted image ... jah, tudi jaz se ga ne izognem, ko grem gor... HB, da bolj po redko... user posted image

user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3824
28.4.2010 8:00:29   
Majuska
jutro,

kako ste, julijke? Meni je bilo danes kar težko vstat, priznam user posted image   ampak je potlej fino, ko vidim sonček zunaj in vem, da bo lep dan.

Tudi noč smo imeli mirno. Pa pri vas?

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Spomini na božič nekoč
Oblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?