|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PVC OKNA - pomoč
8.7.2005 13:51:34   
nenni
Rabim pomoč in sicer zidarji so mi polepili okvirje oken s selotejpom (kao zaščita), zdaj pa so na okvirjih ostali sledovi lepila.

S čim naj to odstranim? Probala sem že z alkoholom pa ni šlo.

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PVC OKNA - pomoč
8.7.2005 13:53:53   
lex
Kar naj pridejo in ti popucajo svinjarijo ki so ti jo naredli. Saj pa obstaja "abdekt" trak, ki ne pušča sledov in full lepo gre dol - preverjeno! Kaj si pa mislijo, da ti grejo s SELOTEJPOM okna zaščitit:zmeden::zmeden::zmeden:?

(odgovor članu nenni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PVC OKNA - pomoč
8.7.2005 13:55:54   
nenni
Sem jih klicala in jim tut povedala, da če ne bodo prišli, jim tut računa ne bom plačala.

Joj, samo škodo imam s temi obrtniki!

Zidarji so mi uničli okna, centralnar mi je uničil dve talni ploščici......

Sovražim obrtniška dela!:((

(odgovor članu nenni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PVC OKNA - pomoč
8.7.2005 13:56:07   
smrka
jest sem enakega mnenja kot lex. Ker mislim da lahko samo opraskas ce bos prevec gulila po oknih.

(odgovor članu nenni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PVC OKNA - pomoč
8.7.2005 13:59:34   
Anonimen
teži, teži, teži, teži... imajo, da počistijo. K sem jest na Simer klicala, so se križat začeli tkoj k sem povedala kdo sem. Verjetno sem najbolj nezaželena stranka oz. naročnik pri njih. Sem težila in težila in vse so mi prišli narest.

teži, teži....teži. Če so uničli, naj zamenjajo!!! :hudicek:

(odgovor članu nenni)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   PVC OKNA - pomoč
8.7.2005 13:59:50   
barbaw
aceton ali pa razredčilo

Kake obrtnike imaš to? Mi imamo na srečo dobre!!! Nobene škode. Okna so sicer bolj tako namontirali, ampak so prišli popravit, kar je bilo treba.

(odgovor članu nenni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PVC OKNA - pomoč
8.7.2005 14:06:28   
k1
to bi pa že morali oni znat porihtat, če so privat. a kasirat pa znajo???? še dobro da moj večino sam naredi po hiši, je vsaj tako kot mora bit...

gnjavi, gnjavi, gnjavi! :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu nenni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PVC OKNA - pomoč
8.7.2005 14:21:41   
lex
Kak ti je pa centralnar uničil talne ploščice?

(odgovor članu nenni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   PVC OKNA - pomoč
8.7.2005 14:25:41   
nenni
Pri menjavi radiatorja je očitno nekaj brusil in so ostružki ostali.

Zdaj pa so take male hrapave pikice, ki jih nikakor ne morš spravt ven.

Obup!

(odgovor članu nenni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   PVC OKNA - pomoč
8.7.2005 14:32:56   
lex
Uf! Jim morš kar za ritjo stat, ko delajo. Meni je sicer ati delal centralno in to čist na novo, ker je bla stara dotrajana in imajo zdaj vse plastično, tak da ne razumem zakaj ti ni s čim zaščitil.

(odgovor članu nenni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   PVC OKNA - pomoč
8.7.2005 19:24:07   
Anonimen
Blagor ti, da maš vsaj firmo in jim lahko do nezavest težiš. Nama je kuhinjo in jedilnico belil en kolega in ni zaščitil NIČ. Pa ga ne morem zdaj jagat okrog in mu težit, ker je pač zastonj naredil. Poden! Rajš enmu plačam in mu potem mirne vesti ****m vsakdan. :ups:

(odgovor članu nenni)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?