PVC OKNA - pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

nenni -> PVC OKNA - pomoč (8.7.2005 13:51:34)

Rabim pomoč in sicer zidarji so mi polepili okvirje oken s selotejpom (kao zaščita), zdaj pa so na okvirjih ostali sledovi lepila.

S čim naj to odstranim? Probala sem že z alkoholom pa ni šlo.

Hvala!

lex -> PVC OKNA - pomoč (8.7.2005 13:53:53)

Kar naj pridejo in ti popucajo svinjarijo ki so ti jo naredli. Saj pa obstaja "abdekt" trak, ki ne pušča sledov in full lepo gre dol - preverjeno! Kaj si pa mislijo, da ti grejo s SELOTEJPOM okna zaščitit:zmeden::zmeden::zmeden:?

nenni -> PVC OKNA - pomoč (8.7.2005 13:55:54)

Sem jih klicala in jim tut povedala, da če ne bodo prišli, jim tut računa ne bom plačala.

Joj, samo škodo imam s temi obrtniki!

Zidarji so mi uničli okna, centralnar mi je uničil dve talni ploščici......

Sovražim obrtniška dela!:((

smrka -> PVC OKNA - pomoč (8.7.2005 13:56:07)

jest sem enakega mnenja kot lex. Ker mislim da lahko samo opraskas ce bos prevec gulila po oknih.

Anonimen -> PVC OKNA - pomoč (8.7.2005 13:59:34)

teži, teži, teži, teži... imajo, da počistijo. K sem jest na Simer klicala, so se križat začeli tkoj k sem povedala kdo sem. Verjetno sem najbolj nezaželena stranka oz. naročnik pri njih. Sem težila in težila in vse so mi prišli narest.

teži, teži....teži. Če so uničli, naj zamenjajo!!! :hudicek:

barbaw -> PVC OKNA - pomoč (8.7.2005 13:59:50)

aceton ali pa razredčilo

Kake obrtnike imaš to? Mi imamo na srečo dobre!!! Nobene škode. Okna so sicer bolj tako namontirali, ampak so prišli popravit, kar je bilo treba.

k1 -> PVC OKNA - pomoč (8.7.2005 14:06:28)

to bi pa že morali oni znat porihtat, če so privat. a kasirat pa znajo???? še dobro da moj večino sam naredi po hiši, je vsaj tako kot mora bit...

gnjavi, gnjavi, gnjavi! :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

lex -> PVC OKNA - pomoč (8.7.2005 14:21:41)

Kak ti je pa centralnar uničil talne ploščice?

nenni -> PVC OKNA - pomoč (8.7.2005 14:25:41)

Pri menjavi radiatorja je očitno nekaj brusil in so ostružki ostali.

Zdaj pa so take male hrapave pikice, ki jih nikakor ne morš spravt ven.

Obup!

lex -> PVC OKNA - pomoč (8.7.2005 14:32:56)

Uf! Jim morš kar za ritjo stat, ko delajo. Meni je sicer ati delal centralno in to čist na novo, ker je bla stara dotrajana in imajo zdaj vse plastično, tak da ne razumem zakaj ti ni s čim zaščitil.

Anonimen -> PVC OKNA - pomoč (8.7.2005 19:24:07)

Blagor ti, da maš vsaj firmo in jim lahko do nezavest težiš. Nama je kuhinjo in jedilnico belil en kolega in ni zaščitil NIČ. Pa ga ne morem zdaj jagat okrog in mu težit, ker je pač zastonj naredil. Poden! Rajš enmu plačam in mu potem mirne vesti ****m vsakdan. :ups:

Stran: [1]