|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabo počutje
14.3.2010 9:28:41   
Anonimen
Ojla punce
Sem v 21.tednu.Zanima me če se se kaksni tako dogaja kot meni.Recimo zadnjič smo sli v trgovino po fasngo men ko smo bli ze na blagajni se mi je tko začel temno pred očmi delat pa komi sm se stala pol me je moz pelav do avta da sm se usedla.Sm si mislna ok slab zrak v trgovini.No zdaj se mi je pa to zgodil ze skor vsak dan, zjutri vstanem lepo pojem pol pa hočem kej pospravt al pa za kosilo prpravt ratam čist zanič kr temno se mi dela pred očmi in sploh ne morem bit pokonc.Ne vem kaj je to.Sem ze omenila zdravnici pa pravi da naj bi blo to normalno mi je pa tud dala pregledat kri sam se ne vem izvidov.
Sem mislila da bom sla kmal spet nazaj v sluzbo,ampak me je zdaj prov strah it,delam v trgovini pa se skor 40 km imam do sluzbe.
Će mi pa se komisija ne bo podalsala pa sploh ne vem kako bo.Si ne predstavlam da se mi to zgodi v sluzbi al pa v avtu.

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slabo počutje
14.3.2010 10:12:44   
Zvezdici
Mogoče imaš nizek pritisk?
Sem imela tudi jaz s tem probleme.
Od časa do časa imam tudi sedaj problem, ko moram kaj pospravit, pa se mi kar stemni pred očmi.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2010 10:19:18   
naja78
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Mogoče imaš nizek pritisk?
Sem imela tudi jaz s tem probleme.
Od časa do časa imam tudi sedaj problem, ko moram kaj pospravit, pa se mi kar stemni pred očmi.

to je kar normalno stanje v user posted image .zato je pa priporočljivo vedno kaj konkretnega user posted image user posted image pojesti,ko se gre od doma,ali pa če si doma,spi kako kavo-pravo,in vedno imeti s seboj vodo,kak bonbonček,čokolado,sadje,...-prigrizke,če kam greš.

si meriš pritisk??
ve,m pa tudi da to lahko naredi psiha-pač ker se marsikaj bojimo.user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2010 11:03:06   
Getreal
Ja jz sem imela isto. kot so že napisale predhodnice je bil kriv nizek pritisk.. Pomaga kakšna kava tu pa tam, sicer pa nimaš kaj. Bolje nizek kot visok user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2010 13:55:39   
K_a_t_i
Poleg nizkega pritiska bi znalo, da gre tudi za pomanjkanje železa. Boš videla, kaj bodo pokazali krvni testi. Meni se (je) tudi kar vrtelo in mi postajalo slabo. Pa čist brez energije sem bila. Že po parih stopničkah kot lokomotiva.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2010 14:49:30   
klara2007
pri meni je bilo enako, sam da sem nakoncu celo padla v nezavest za nekaj sekund, se pobrala in naprej je bilo vse ok.
meni je G svetoval kavico na dan, res sem pa imela nizek pritisk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.3.2010 15:33:33   
Zvezdici
Meni kava na žalost ni kaj dosti pomagala. Sem, pa ugotovila, da sem jedla čisto premalo slanih stvari (ker sol zvišuje pritisk). Tako, da kakšno stvar še dodatno posoli, ter čips (ni zdrav ampak malo ga lahko) bi tudi lahko pomagal. Samo brez pretiravanja. Mene poem včasih malo zanese. user posted image
Pa vstajaj počasi, da se ti ne zavrti preveč. Pri sebi, pa imej kakšen zavitek sladkorja ali bonbone (smešno, ampak meni je pomagalo vsaj malo, da sem lahko prišla do željene lokacije).

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 14.3.2010 15:34:39 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu klara2007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.3.2010 19:44:06   
ribica.
enako se dogaja meni, in tako je bilo v vseh nosečnostih. Slabo mi ni bilo nikoli, ampak samo tako počutje, kot da bom skupaj padla. Jaz se takrat pač bolj počasi gibljem, se vsedem. POnavadi je najbolj tečno zjutraj, včasih sem čist zadihana, se morm še med umivanjem zob usesti. POtem pa mine. KO me prime, pa spet malo bolj na izi delam kar pač delam. PO moje te nima kaj skrbet, to je pač za ene od nas normalno.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.3.2010 19:55:10   
Anonimen
Pa ste zaradi tega doma ali hodite normalno v sluzbo?Men se tako na hitrco naredi temno na oči da če bi se minutko bla na nogah bi padla skupaj.Zato grem pol ponavad lezat za kaksno uro da pridem k seb pol pa lahko spet normalno funkcioniram.Pritiska si doma res nič ne merim bom vidla kaj bo drug teden ko imam pregled pa kaj je s krvjo,ker v prvi nosečnosti vem da sem imela tako slabo da je zdravnica rekla da če grem rodit v 8 mescu da bom dobila infuzijo.Ma ne vem ,ful bi sla v sluzbo sam me je strah da se mi to ponovi v sluzbi,ker sem na blagajni in preden bi me kaksna prsla zamenat bi najbrz ze skup zlezla.A mislte da se bo to dogajal do konca nosečnosti?

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.3.2010 21:21:56   
naja78
ojla.
če se slabo počutiš in te skrbi,ostani doma,na bolniški.itak te 30 dni boleznine pripada,brez da ti G da kako priporočilo.bolniško odpri pri osebni ZDR.
daj si pogledat kri,malo se posvetuj pri G.
ne obremenjuj se s tem kako bo cela nosečnost,še mnogo hujše stvari so v nosečnosti,to kar se tebi dogaja,je kar normalno stanje in zarad slabokrvnosti in nizkega pritiska je malokatera nosečka doma.razen če je zelo huda,huda,z  kako dodatno diagnozo,zapletom.ali ko res ne gre.
naprej boš pa vidla.
sama sem bila celo nosečnost,prvo in drugo doma in mi ni žal.samo razlogi so pa drugi.tudi komisija kar komplicira.mora biti res kak ornk zdravstveni razlog.
in ja,kaj je tolk groznega,če bi mogla dobit infuzijo???in za blagajno se probaj vsesti z možnostjo da se večkrat pregibaš ali pa saj ti je delodajalec dolžan dati kako drugo del.mesto.fino je če bi sedela in da se recimo vsaj vsako uro malo sprehodiš,greš na luft.jaz tudi sedeti ne bi molga 8 ur-aja zaprosi za polovični del.čas.to bi pa verjetno šlo.

in še nekaj: bolj boš premišljevala,da boš  padla skup,slabše bo.ne daj se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.3.2010 9:31:26   
ribica.
zdaj ne vem kaj je pri tebi vzrok za tako stanje. Sama sem že po naravi bolj slabokrvna, čeprav mi noben pregled v sami nosečnosti ni kazal nekega ful slabega stanja, zato dvomim, da bi meni bilo slabo zaradi tega. Kri imam namreč veno bolj na meji, tudi ko nisem noseča. Pritisk imam baje tud ok. Ampak se mi pa ta stanja pojavljajo v vseh nosečnostih. Vedno ni prijetno. Samo če se lahko vsedem mi zadostuje, ne rabim it za eno uro ležat, kot praviš sama. Kar se službe tiče, pa ne vem, ker sem jaz doma s svojim otrokom. Kadar pride moment sem pač bolj v počasnem filmu.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?