naja78 -> RE: slabo počutje (14.3.2010 21:21:56)
|
ojla. če se slabo počutiš in te skrbi,ostani doma,na bolniški.itak te 30 dni boleznine pripada,brez da ti G da kako priporočilo.bolniško odpri pri osebni ZDR. daj si pogledat kri,malo se posvetuj pri G. ne obremenjuj se s tem kako bo cela nosečnost,še mnogo hujše stvari so v nosečnosti,to kar se tebi dogaja,je kar normalno stanje in zarad slabokrvnosti in nizkega pritiska je malokatera nosečka doma.razen če je zelo huda,huda,z kako dodatno diagnozo,zapletom.ali ko res ne gre. naprej boš pa vidla. sama sem bila celo nosečnost,prvo in drugo doma in mi ni žal.samo razlogi so pa drugi.tudi komisija kar komplicira.mora biti res kak ornk zdravstveni razlog. in ja,kaj je tolk groznega,če bi mogla dobit infuzijo???in za blagajno se probaj vsesti z možnostjo da se večkrat pregibaš ali pa saj ti je delodajalec dolžan dati kako drugo del.mesto.fino je če bi sedela in da se recimo vsaj vsako uro malo sprehodiš,greš na luft.jaz tudi sedeti ne bi molga 8 ur-aja zaprosi za polovični del.čas.to bi pa verjetno šlo. in še nekaj: bolj boš premišljevala,da boš padla skup,slabše bo.ne daj se.
|
|
|
|