Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: luan IZVIRNO SPOROČILO: cezar ok...bom kratka. Jaz delam dopoldne, on dela popoldne-non stop. Običajno pride zvečer, ko otroci že spijo ali pa ravno red tem... Vse kar mu je "mus" je da zjutraj pelje otroke v vrtec. Potem je frej. Kaj dela dopoldne - ne vem! Pri nama je isto, on dela samo popoldne in pride, ko vsi že spimo(beri:enkrat po polnoči), jaz delam načeloma samo dopoldne, razen ko sem dežurna.Pa oba sva vsak drug vikend odsotna in to ne isti vikend, tako da se že za vikende ne vidiva.Dopoldne on prespi, razen če mali ni v vrtcu.Je pa šele drugo leto v vrtcu.Prej ga nisem imela, pa je tudi rekel, da bi raje videl da bi šel, saj rabi dopoldne čas zase.Pa ja de . Skratka.... pravi, da ob sobotah mora hodit ne "rekreacijo" ker potrebuje čas zase.... ok, pa naj. Ko pa ga vprašam kdaj grem lahko jaz, se odgovor glasi naj ne bom egoist, saj sem bila v preteklem letu 3x vzunaj. Ob sobotah pa ima itak čas zase, saj ima tekmo in po tekmi itak žur.In navadno pride v nedeljo zgodaj zjutraj domov.Jaz pa že eno leto nisem bila zunaj, saj sem bila prej noseča in trenutno na porodniški. ok...vprašanje: 1. a je moškim res težko doumeti, da ženske tudi potrebujemo čas zase? Da to ko smo v službi ni nša čas? Ja, mojemu je to težko doumeti.2. a vam je to normalno? Sem se že tolk navadla, da mi je normalno.3. Kaj svetujete? Navad se, ker spremenila ga verjetno ne boš. Midva tako funkcionirava že dvanajst let in se nisva še nič odtujila.Grem pa tudi jaz zvečer drugače ven in pridem zjutraj domov.Čeprav sem nekajkrat šla samo k mojim staršem prespat , on je mislu da sem ga bog ve kje žurala. OMG - a se temu sploh lahko reče skupno življenje? Jaz nikakor ne bi mogla živeti tako. Cezar - so ti dale že predhodnice dober nasvet - ne sprašuješ ga, kam greš lahko, ampak ko bož želela iti, ga samo seznaniš, da greš. S pritoževanjem in sitnarenjem itak ne boš dosegla nič. Ukrepaj in si preprosto vzami čas samo zase. Še OMG z moje strani. Ojoj, kako nekateri živite! Nepredstavljivo. In kaj imate od takega "skupnega" življenja? Kaj imajo otroci od vaju, staršev? Cezar - ja, si z Lune, ker to dopuščaš.