Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ima še katera takšnega akrobata? 8.7.2005 12:19:29
|
|
|
|
Anonimen
|
dej en štrik mu zavež v višini prsi okol naramnic, al pa bol dobit en trak s zaponko k štrk bo odvezov lp, lara
|
|
|
|
Ima še katera takšnega akrobata? 8.7.2005 12:23:38
|
|
|
|
Primoza
|
Poskusi mu dati kake grickice, da se zamoti ali pa zrelo banano.
|
|
|
|
Ima še katera takšnega akrobata? 8.7.2005 12:33:38
|
|
|
|
Teni_
|
Aha, Teja je enaka. Ne pomaga nič. Razen, ko je zaspana in zaspi, takrat je mir. Zato pa še vedno sedim zadaj pri njej, ker je nemogoče, da bi jo prepričala, da pač mora bit pripasana. Je pa nerodno, če greva kam sami. Potem pa vsake toliko časa stojim na kaki postaji, da ji dam pase nazaj. Potem pa se vsedem, pa ima pase spet dol. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Ima še katera takšnega akrobata? 8.7.2005 12:36:37
|
|
|
|
Anonimen
|
No, to pa je res zelo nevarno! Obvezno povežita naramnice, kot je rekla Lara.
|
|
|
|
Ima še katera takšnega akrobata? 8.7.2005 12:41:19
|
|
|
|
Jančika_
|
Uh, ko sem zdaj prebrala tole in še podobno temo na NV, sem pa kar vesela, da imamo Kiddyja. Je tako kompliciran za zapenjat, da ga vsakič preklinjam, ko dajem malega not, ampak po drugi strani pa ni šans, da se sam odpne. Saj ga še jaz komaj:zmeden2:.
|
|
|
|
Ima še katera takšnega akrobata? 8.7.2005 12:59:48
|
|
|
|
Teni_
|
Saj odpret se ne zna(mislim tisti spodnji del, ko je pripet), samo te naramnice pri pasu si dol daje. Pri vozičku je enako. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Ima še katera takšnega akrobata? 8.7.2005 13:02:00
|
|
|
|
malika
|
Hvala za idejo, bomo vezali naramnice!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?