pupa*81 -> RE: ljubljanske nosečke - 3.del (16.6.2010 14:03:42)
|
petrca meni so 2. odločbo poslali šele zdaj (2 dni pred iztekom prejšnje), ta nova je za dopust za nego in varstvo otroka, najbrž je pa različno za vsak csd. candy ja za službo pa [sm=smiley20.gif] no sej se vse potrpi, važno je tudi v kakšnem kolektivu si... na splošno te pa profoti fajn ponucajo (več ti lahko povem na zs [sm=smiley36.gif]) jst sm stalež prekinla, sem rodila lih en mesec pred iztekom [sm=jezicek.gif] tako da mi zdej miruje. jah, konstrukcijsko mehansko področje na strojnem faksu [sm=jezicek.gif] sej sploh ne vem zakaj sm si šla komplicirat lajf na ta fax [sm=zmeden.gif] no, vsaj dedcev je blo dost [sm=bravo.gif] aglaia ja definitivno, pr nas smo blazni intelektualci... zvečer pa oba s pirom pred tv tekmo gledava [sm=jezicek.gif] zelo duhovno izpopolnjujoče [sm=jezicek.gif] aja, kr pridi, sam bo verjetno mal mraz za sladoled, bo treba kar na tortice... pa ne pozabi se mal bol oblečt... tle na konc vesolja je bolj mraz [sm=jezicek.gif] katarinka ti si pa spet pričakujoča (ah toporišič, aj lav ju) al kako? super, čestitam [sm=bravo.gif] (nism vedla, k sm za luno) aja, črpalke: meni je z ročno skor roka odpadla... tako da če že mislite jo kupit, kupte električno, še bolš pa če si imate od koga za sposodit [sm=smiley2.gif] krti kaj si pa zdej vse zmučkala [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] to je zato ker ne več redno spremljaš! [sm=jezicek.gif] nosečke: fajn ctgjajte, ostale pa pač ne [sm=jezicek.gif] čaw!
|
|
|
|