mkbk -> RE: ljubljanske nosečke - 3.del (15.6.2010 15:59:29)
|
Hojla! Jst nimam čist nč za napisat, berem tu pa tam, pa nimam pretirano velik dela več [sm=smiley13.gif]. Hm. Z Laro sva zaenkrat še doma al pa pred hišo. Pa Filip je spet ves smrkav (ne vem od kje sred poletja, mogoče jim klimo v vrtcu nažigajo in skrivam LAro,da jene bi okužu. Pa cele kolobpoije so to. On zjutraj zagleda Larino zibko in zavpije Rara mn, kar pomeni,dejte Laro ven (ker bi jo mečkal), ubogo detece pa itak še spi in ji ni čisto nič jasno. Men pa tud ne,ker se to zače dogajat že ob 6.10. Tko. Zdle mi je šla mami v vrtec po tamauga, ker se ga še ne upam dvignt, ker sm se na polno zasrala ker sem ga do zadnjega dne dvigovala, zdaj mam pa čist boge vezi in me ful boli čim mal bol migam [sm=hudicek1.gif]. Potem ga bom jaz malo animirala, pol ga pa spet mami prevzame, jest pa dojenčka našga [sm=smiley1.gif]. Aja btw. men bo tud mama CSD klicala je mela namreč takele izjave v stilu: jast pa vidm, da bo Filip vedno št.1, al pa za Laro: tale bogi otroček bo pa čist zanemarjen (ker gleda pa leži in ni v naročju), al pa če pride 5 min po podoju k men in vzame tamalo v naročje, tamala, pa če je budna itak skos išče z odprtim kljunčkom, pol sem pa jst spet ful slaba mat k nočm dat za jest otroku, sledijo še izjave ala otrok mora slišat tud kaj mamični glas...blabla, po moje se grem kar sama na csd prijavit, da se bo nehal tole. Ko ji pa povem svoje, sem pa jest občutljiva, mati se pa samo hecajo [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]. Solit!
|
|
|
|