Anonimen -> RE: ljubljanske nosečke - 3.del (24.5.2010 10:08:26)
|
Hahahaha!! Krti PROTVAN PROTVAN PROTVAN!!!! Bo lazje depilirala, ce bodo ze gor stale [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Masha, miljonkrat ti hvala, da si poklicala!! Kot smo ze ugotovili fedeve minds think alike. Jaz bi itak pozabila ... [sm=smiley36.gif] Marjana, glede zabe sem ti vceraj pozabila odpisati. Jaz imam lupinico tudi zadaj za sovoznikovim sedezem ampak tisto glavo od zabe tako nastimas da jo vidis v vetrobranskem ali pa se obrnes nazaj in je odsev se lepsi. Stekas? Pa ne it na tabletke. To grejo hormoni v mleko. Ne? Joj, pojma nimam. Poleg tega mores nujno biti spet kmalu noseca. Kdo bo pa samostojecke nosil? [sm=smiley36.gif] No, nasa noc je bila precej podobna petkovi, ceprav ne tako hudo. Ko sem jo zbudila za hranjenje ob 12 je zacela tako kakati, da bi se mrtvega zbudila. Reva mala, ni cudno, da je bla vsa iz sebe se kaksno uro in pol. [sm=smiley36.gif] Upam, da tudi Sasi uspe na srecanje. Pa Nax se ni nic javila. Pride? In Krti pije kavo. Zaradi mene. Another one bites the dust ... [sm=hudicek.gif] MM, ne zahvaljuj se! Poporodna support group bi mogla biti z zakonom dolocena!! Bi blo pol manj poporodne depresije. Jah, D je utrujen od skrbi. Jaz ne vem kako ne stekas ... M je tudi umiral prve 3 noci, zdaj pa male tudi slisi ne vec [sm=zmeden.gif] Lepo se porihtajte in se kmalu vidimo!! No, ce bo Gal dovolil. Ocitno mu itak ni bilo do Brezovice, da te je rajsi v porodno poteral kot pa k nama na obisk [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|