Anonimen -> RE: ljubljanske nosečke - 3.del (23.5.2010 19:42:13)
|
Juhu. Evo nas nazaj. Bilo je fino. Zojo smo vmes tudi v gostilno odpeljali. Brez problema zdrzi eno uo cisto tiho in mirno v vozicku. Potem pa se zacne premikati (se vedno tiho sicer), kar mi malo moti koncentracijo. Torej imamo jutri vsaj eno uro casa za kvaliteten cvek. Vesela sem [sm=bravo.gif] Neka noc, jaz bom tudi probala to pito. Zakaj ne smemo sunke? Jaz sem slisala samo, da pazi s cebulo, cesnom, ker so premocna zivila in se v mleku cuti. Bio Gaia pa midva dajeva pred vsakim obrokom na zlicko, dudo ali pa na bradavico. Tako, da nekaj sicer stece mimo ampak mala poje vec kot 5 kapljic na dan. Kar mi je prodajalka v lekarni (in internet) rekla, da ni nic narobe. Sicer pa te kapljice niso glih proti krcem ampak so probiotiki in so notri bakterije za vzpostavljanje crevesne flore, kar posledicno pripomore k manjsim krcem. Nimajo pa istih sestavin, kot lekarniske (sladke) kapljice. Aja, se to. Tasca je z izjemnim zanimanjem opazovala previjanje, tako da sem se jaz kar pobrala in prepustila moza temu pocetju. Ko pa sem malo zacela dojiti pa je prisla pred vrata sobe in hotela notri in HVALABOGU (in ostalim nadzemeljskim bitjem!!) za mojega moza, ki ji je jasno povedal, da se Zoja doji in da naj pocaka, da pridemo ven iz sobe in se bomo potem pogovarjali, razen ce je kaj nujnega. Se je pobrala stran in je blo vse v redu. Joj joj, kako mu zavidam jajca [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] MM, kot sem ti ze rekla. Vse je ok in vse je normalno, dokler si ti kul. Srecanje bomo pa tudi zate naredile. Zate pa za Krti in za Mkbk. Potem pa po mesecih naprej. Pupa, kako temenca? A ni to tako, da se to dobi v prvem mesecu in ce se ne je vse ok. Aaaa, zdaj me bo pa se to skrbelo. Sploh najine dve, ki imata dolge lase. Pa ja no, zdaj bo mala vsa mozoljasta. Prav fuj zgleda. [sm=zmeden.gif] Wo ist Krti? [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|