mkbk -> RE: ljubljanske nosečke - 3.del (28.4.2010 21:26:16)
|
MM midva sva šla tud še enkrat v BTC, zaradi buggyboarda in sušilca, tko da sva sušilca zbrala (btw isti je cenejši v BigBangu za skkorwaj 200 eur, kot v merkurju ali harvey normanu). Jst sm čist fertik (ja sm vseen mogla kuhat, ko sem prišla domov) in bolj probam počivat. Sm na hitrco smsnila aglai, pa je rekla, da dons ful ven padajo, pa da ji zaenkrat še ne bojo sprožli, kar je kul. [sm=smiley1.gif] amazonka, sej jst mam rok par dni za krtkovo (ona gre pa lohka že čez 14 dni), pa nimam še skor nič prištimanega ali opranega, razen tisto od prej...pa še tamalga bom v svojo sobico selila, in je treba mal pospravit (do zdaj je bila bolj za razno kramo not dajat)...tko da me že kar stiska, še najbolj me je ša strah,d a me bojo not zadržal k mam 4. maja [sm=zmeden.gif]pregled. Ja moj zdle fuzbal buli in je prav nergal po trgovinah, da sva mogla dirkat ko norca, da sva bla do poldevetih do tekme doma. Sej krti pa zdle tud najbrž nohte grize...[sm=smiley36.gif] Bravo cojkič, že doma[sm=bravo.gif] Nax a ti ful merkaš kaj poješ zdaj zaradi dojenja<? A ma Tai kaj krčkov?
|
|
|
|