amazonka3 -> RE: ljubljanske nosečke - 3.del (28.4.2010 19:08:29)
|
Uf prjatlce srake, vidim da je tu gori kar zatišje. Živa[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čestitke! No, danes upam, da bomo ploskali še Aglai - Krtkova, saj boš sporočila, ne? Vidim, da si ful boga, matr, a res nič ne pomaga. Vidš, jaz sem imela 3x srečo, nikoli nič bolelo. Se mi kar smiliš. No, vsaj na morju uživaj, vreme bo definitivno lepo. mkbk, kaj pa je s teboj, kaj te tako preganja? A imaš kak datum napovedan, da tko hitiš??? Sej vem, da si rekla, da ti grozi prezgodnji, ampak kdaj naj bi pa to bilo??? A tamal je že kaj boljš zdaj? MM, upam, da nisi šla na dieto, ne poslušaj ti teh bab. A veš, da sem študirala, pa vbistvu vidve s Krkovo gresta lahko teoretično čez 14 dni rodit. Matr, gre cajt okol. Ampak na tortice še moramo it, a ne. No, jaz sem komaj preživela tole vožnjo - v Rim smo se vozili 11 ur[sm=smiley35.gif][sm=smiley11.gif], danes nazaj 8,5. Tam je bilo super, ta starejša se je kar zabavala, ta mlajša pa je tudi zdržala. Smo dva dni hodili po Rimu po 7 ur peške, en dan smo šli na sredozemsko morje, en dan pa (ker je bil dež) v shoping. No, vsaj [sm=love.gif] sem se naužila. Skratka, bilo je lepo. Jutri popoldne pa gremo na Krk. Evo in zato upam, da naša Aglaia danes spozna svojo štručko. Da bom ploskala. Uživajte, se beremo.
|
|
|
|