Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 13:55:10
|
|
|
|
gita10
|
Jaz sicer za enkratno nedam veliko vendar si sedaj puščam dolge lase in ker imam naravno skodrane si vedno perem in likam kar v salonu tako, da me najmanj 1 x na teden to stane 10 eur.
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 13.3.2010 11:02:27
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mici7 IZVIRNO SPOROČILO: mateyka na 2-3 mesece, pramena v dveh barvah, striženje, fen frizura - cca 60€. kupujem pa TIGI izdelke za glavo in to tud tam kupim, ker jih ni v redni prodaji.. Jaz tudi kupujem TIGI izdelek, ampak v Muellerju. a res?? ok, to me pa ful zanima - a to majo kake lake al majo tud bed head kolekcijo in šampone ter balzame?
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 13.3.2010 12:32:04
|
|
|
|
karamela
|
Nič oz. skompenziram storitev za storitev. Mam v familiji frizerko. Ja se ji zahvaljujem, ker vidim, da kar nekaj prišparam.
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 13.3.2010 14:06:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Hodim k Maliju in cene se astronomske, vendar ga ne zamenjam. Cena za barvanje, striženje in oblikovanje (za kratke lase oz. paž) je 80 eur. Za daljše je več, če te striže mojster je spet več in če te striže pripravnik je manj (greš pa na lastno odgovornost ).
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 13.3.2010 15:06:37
|
|
|
|
katicka
|
jaz plačam za umivanje in striženje 20€, malo pa je prejšnoč samo spredaj vstrigla in je zračunala 10€ tak da ne grem več tja.smo iz slovenske bistrice
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 14.3.2010 20:24:07
|
|
|
|
clara23
|
Pred enim tednom sem dala za barvanje, striženje (iz dolgih las na paža), umivanje, fen frizuro in sprejanje z lakom 50eur. Pa se mi je zdelo veliko .
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 14.3.2010 21:10:08
|
|
|
|
Sulfinija
|
Striženje,pranje,prameni in fenanje 25Eurov Murska Sobota privat salon.Ne zamenjam te frizerke. LP Mojca
|
|
RE: koliko za frizerja? 14.3.2010 21:21:21
|
|
|
|
veronikab
|
Barvanje, umivanje las, masaža lasišča, sušenje in ravnanje las, striženje, oblikovanje frizure - 90 EUR v LJ. Drago kot sam .
|
|
RE: koliko za frizerja? 14.3.2010 21:22:53
|
|
|
|
Urska09
|
Ja, ene tolk stane to v Lj. Med 80i in 90 EUR.
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 15.3.2010 12:36:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz dam za frizerko 10 eur, mi opere, postriže, posuši in zlika. Kraj Celje. Barvam si sama doma. Tanjšam si pa tudi lase kar sama doma, sem si kupila škarje in tako ne rabim tako pogosto k frizerju.
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 15.3.2010 13:07:58
|
|
|
|
darja.mark
|
Jaz mam že nekaj let isto frizerko....no zdej nisem bla že leto dni pri frizerju ker nekako ni denarja, mi je škoda,....ampak se bom mogla spravit počasi....mi je pa leto nazaj računala 65 eur...zdej pa ne vem koliko vzame. Bolš da ne vem :)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?