Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 8:10:10
|
|
|
|
nikolet
|
moje striženje 3x letno 7 € če se pa barvam pa dam 10€ +barva, jo kupim v trgovini
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 8:21:09
|
|
|
|
Colt
|
Za frizerja? Že ene 10 let dajem točno 25 centov za striženje. Tolko namreč pride ena kavica iz avtomata Pa mašinca in gremo brez nastavka...ZZZZZZ....
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 8:25:08
|
|
|
|
mateyka
|
na 2-3 mesece, pramena v dveh barvah, striženje, fen frizura - cca 60€. kupujem pa TIGI izdelke za glavo in to tud tam kupim, ker jih ni v redni prodaji..
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 8:36:30
|
|
|
|
noranate
|
Na mesec dni grem mal, da mi "zredči" čupo, ker mam zelo močne, goste lase . Pa popravi frizuro in me to pride 20 eur. Ko so prameni, tam 2 - 3 x na leto je pribl. 35 eur. Uporabljam pa tud serum od oassis in ga kupim 3 x letno, je pa flaška 15 uer.
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 8:49:08
|
|
|
|
alda
|
marička a za 90. in 100 € dobite zraven kaj tudi za pojest in spit?? Mislim to pa je res too much V ajdovšni se strižem oz. friziram če je nuja, ker za striženje konic in pranje, sušenje mi je res mal preveč dat 27€, ko pa grem domov v prekmurje se pa pri prijatlu ki mi naredi kompletno kuro za lase: masaža, olje za lasišče, serum za lase, barvanje, oblikovanje pričeske,......+ obvezno kafe, sok,...ta mi nikoli ne računa več kot 15€..pa mu vedno dam z veseljem več in mu prinesem še kaj sladkega, ker to obožuje!!
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 8:53:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta pri nas gremo vsi trije naenkrat.... tamalega ostriže z mašinco, moža postriže s škarjicami, meni pa pobarva, postriže in oblikuje frizuro (kratki lasje) in za vse 3 plačam 37€ Uf, đabe. Eno vprašanje: a je tu gor kakšna frizerka iz Zasavja, ki bi prišla k meni in me postrigla in pobarvala (z mojo barvo, s katero se drugič sama in vem, da lepo prime, samo na moje dolge grive se sama namatram ko zmaj ) za ugodno ceno? Lepo prosim, če se mi javi na ZS
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 8:59:41
|
|
|
|
liliana
|
35 EUR v Murski Soboti, z računom ali brez računa je cena ista ..... v ceno pa je všteto 2 kratno pranje (ker mene vedno najprej ostriže in potem barva, ker imam precej goste lase), barvanje, striženje, 2 kratno sušenje, kava s smetano, voda iz avtomata......k frizerju pa hodim na 5-6 tednov.......
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 9:15:18
|
|
|
|
jagoda77
|
striženje barvanje dolgi lasje 42 EUR, Domžale Šla enkrat k Stevotu, plačala 65 EUR za barvanje, pa še narastek se mi je vidu
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 9:22:20
|
|
|
|
Angel_Tian
|
Sveže od včeraj - pa iz bolj "dragih frizerskih salonov pri nas" Striženje fantka, striženje moža in striženje dolgih las stopničasto = 29 EUR Aja, pa pranje glav je bilo še zraven.
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 9:45:06
|
|
|
|
Getreal
|
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77 Šla enkrat k Stevotu, plačala 65 EUR za barvanje, pa še narastek se mi je vidu Jz sem pa nekaj časa hodila k njemu, pa ni bil drag. Je pa res, da je bil moj frizer Danilo (ampak je totalen car in sem bla zelo zadovoljna z njim) ne pa Stevo, pa tut par let nazaj je to blo, tko da zdaj so najbrž že kreko dražji sklepam. Plačala sem 50€ za pramene, platinum preliv, umivanje glave in striženje frizure.
< Sporočilo je popravil Getreal -- 12.3.2010 9:46:05 >
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 9:46:24
|
|
|
|
Mici7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka na 2-3 mesece, pramena v dveh barvah, striženje, fen frizura - cca 60€. kupujem pa TIGI izdelke za glavo in to tud tam kupim, ker jih ni v redni prodaji.. Jaz tudi kupujem TIGI izdelek, ampak v Muellerju.
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 9:49:03
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
js tut ne vem kako vam je lahko normalno dat 100€ za frizerja. mi se gremo cela familija ustrižt..js, mož (ne na mašinco) in dva otoka pa dam 23€ če dam pramena al pa se štriham - recimo na blond k me štiha 2x al pa dvojna pramena je pa okol 30€ raj manj kot več
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 9:49:12
|
|
|
|
kasso
|
Pranje las in striženje kratke frizure 11,50 eur z računom- kraj PO.
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 9:50:55
|
|
|
|
kasso
|
Sem pa hodila prej k frizerju še iz otroških let na Goriško in plačala pred parimi leti za striženje in barvanje 60 eur....vsakič ko sem prišla je bila cena za iste storitve višja, tako da sem to varianto opustila.
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 9:51:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA mi se gremo cela familija ustrižt..js, mož (ne na mašinco) in dva otoka pa dam 23€ če dam pramena al pa se štriham - recimo na blond k me štiha 2x al pa dvojna pramena je pa okol 30€ raj manj kot več Za vse štiri 23 EUR? Pa kje najdete tako poceni frizerje??
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 9:58:09
|
|
|
|
blemma
|
striženje kratkih las (barvam se sama, ker nimam časa sedet pri frizerju) z umivanjem in prijetno masažo lasišča 14 eurov, dobim pa vedno še kavico. Vsako sedmo striženje je pa zastonj. Pa še čvek paše
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 10:02:37
|
|
|
|
orhideja75
|
prameni, striženje, fen ... cca 55 EUR
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 10:12:22
|
|
|
|
NEA_TEJA
|
Za striženje barvanje oz pramena vedno okrog 40€ v Cerknici
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 10:49:06
|
|
|
|
HuAnita
|
50 do 60 eur, brez računa, ampak je pa to v našem kraju najdražja frizerka - pa tudi zelo zelo dobra, ker: 1. natančno upošteva moje želje, 2. se mi v celoti posveti (ne skačejo tam poleg mene že 2-3 stranke), 3. obvlada v nulo pokrajina: Celjska Grem pa k njej na cca 3m, vmes malo poglumim - me kolegica doma pobarva...
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 11:05:13
|
|
|
|
janjja
|
Ja okoli 40 €, striženje, barvanje in frizura. Drugače pa imamo enga frizerja, ki to naredi za 90 € in ne moreš verjeti, je najbolj obiskan v naših koncih, bila sem enkrat in nisem bila zadovoljna, tako da
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 11:10:51
|
|
|
|
sanasan
|
pred parimi meseci 70 eur okolica ljubljane.... jaz: pranje, masaža lasišča, striženje, dvojni prameni (daljši lasje), negovalni balzam, spray, fenanje in oblikovanje pričeske + kava s smetano tamala:pranje, striženje, fenanje, ena posebna kitka, par barvnih pramenov (pena) + sok zgodnje stranke vedno postreže s toplo pijačo oz.kavo
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 11:33:58
|
|
|
|
Hope2
|
Jaz sem zadnjič dala 40 v LJ, pa sem mislila, da se mi dela krivica . Dolgi las, striženje konic, barvanje, pranje lasišča, fenanje Mene moti pri frizerjih, ker imajo cene za striženje kratki, srednji, dolgi las, fenanje kratki, srednji, dolgi las. In potem neglede na to ali kratke striže in se matra s frizuro 1 uro, ali dolgim postriže v 5 minutah samo konice . Ko sem imela čist kratke sem šla na striženje z mašinco. Računa mi za striženje ženske, ki je 4x bilo dražje kot za moške, a moškega, ki je strigla s škarjami 30 minut dlje, vložila več truda in znanja pa računala moško striženje banda hudičeva
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 11:34:53
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanasan pred parimi meseci 70 eur okolica ljubljane.... jaz: pranje, masaža lasišča, striženje, dvojni prameni (daljši lasje), negovalni balzam, spray, fenanje in oblikovanje pričeske + kava s smetano tamala:pranje, striženje, fenanje, ena posebna kitka, par barvnih pramenov (pena) + sok zgodnje stranke vedno postreže s toplo pijačo oz.kavo kje to, da vsaj dobim kaj za pomiritev duše
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 13:03:35
|
|
|
|
ivao1
|
mam paž-lasje nekje do ramen,barvanje 2plastno, umivanje, striženje, sušenje, likanje me pride okol 25 €..brez računa seveda :), moja dva pa se obadva skupi postrižeta za 12 €
|
|
|
|
RE: koliko za frizerja? 12.3.2010 13:10:14
|
|
|
|
kaya2007
|
jaz dam za barvanje (oz. pramene) pa fen tam okoli 70€ pa ne grem vedno k istemu frizerju. postriže me pa frendica, ker drugače bi bilo še vsaj ene 20€ gor pomoje. imam pa kar dolge lase.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?