NATAŠA35 -> RE: Aprilčice 2010 - 3.del (15.4.2010 23:35:18)
|
aglaia da ne bova na koncu skupaj rojevale, pa bile v isti sobi potem, ker pri nas se še nič ne dogaja...ja mam filing da bom šla čez rok... country čestitke za dvojno srečo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] wannabemommy jutri pogumno...želim ti čimhitrejši porod, čim manj boleč, drugače sem ti pa fouš, ker boš jutri že cartala [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] mene prehlad še vedno daje, nos se maši, pa potem spet malo zadiham in jovo na novo....sem se pa pomirila, ker so me otroci čist vrgli iz tira, hvala bogu da spijo [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif], dobro da je bila ena oddaja na tv, ker sem mogla malo počivat, ker bi batine dobil še moj [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], saj me vprašal a je treba kaj naredit[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]...madonca če sam ne vidi, pol pa ne vem...vse mu je treba povedat, če kaj rabim... sva šla v knjižnico, pa malo sprehajat po mestu in srečam naše prijatelje in kaj jaz še delam tu, da naj že grem rodit[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=hudicek1.gif], potem moja teta kliče, če sem že šla, pa moževa babica se naenkrat zanima in boji zame, pa da jo skrbi, ko je živela pri nama sem bila največja **** na svetu in še kaj - pa ko sem rodila tretjega sem si morala sama čaj kuhat, pa prat malemu, pa likat, ker moj ni smel [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] grrrrrrrr....in zdaj so vsi nekaj pametni...bi jih vse poslala na luno[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|