nejanejc -> RE: Aprilčice 2010 - 3.del (15.4.2010 14:20:18)
|
tin tin, hvala za info o pediatrih... danes sem bal prepozna, bom probala zjutraj spet... se noben ni javu, so mi dali ene par stevilk.... Porod... Uh, popadki so se zaceli v nedeljo zjutraj...sam blagi, pa kar pogosti na 8 minut prbl, potem po poldne pa so ratali bolj mocni in bolj pogosti, tudi na 5 minut do 14ih in smo sli v porodnisnico... ma so potem bli bolj neredni in so me poslali domov, pa odprta sem bla sele 1cm pa malo porcije... In smo oprsli domov, in seveda popadki na pet minut, pa se manj... Okol petih sem ze vse tezko prenasala, ma sem potrpela, ker nisem vedla kaj naj... ce s enisem dost odprta... Ma pol ob 19ih sem mela vsega dost, ker se ze premikat nisem mogla vec skoraj, si nisem predstavljala vec voznje v avtu.. sploh do jesenic ne bi prsla... Sem prsla v porodnisnico, sem bla odprta 2cm po oceni babice pravsnja za porod. No, potem pa so mi nardili klestir in sem se neki hodila, sam mi je blo tud slabo in sem bruhala... Sem sla pol v porodno, nevem niti kdaj... so pocasi mehur predrli....hitro sem se odpirala in je slo kot po maslu je rekla babica... samo tezko so mi ustavli epiduralno, ker sem mela ze zelo pogoste popadke, ma nekako smo uspeli... je lahko tudi mitja mi prsol pomagat dihat.... tresla sem se kot siba na vodi.... ma pocasi je epiduralna prijela in sem zacela cutit sam pritisk otrocka spodaj, ki p ani bil nic manj bolec... in tako vse dokler ni blo treba nardit finiša, nekako smo s skupnimi močmi uspeli in Nejc je prisel na svet :) V sedmih nebesih :)
|
|
|
|