živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: photo Drugače pa razmišljam, da sploh ne vem, če se je v celi dosedanji nosečnosti najdel teden, za katerega bi lahko rekla, da sem uživala v nosečnosti. Najprej panika pred pregledom nuhalne, potem neuspela biopsija horionskih resic, potem čakanje na amniocintezo, pa čakanje rezultatov, pol so mi že ugotovil premalo plodovnice, pol še gestacijksi diabetes...Ma skoz neki. In potem še tole prebiranje o aprilčicah, ki hodijo na tortice. Jaz pa ne smem. Skoz ena drama. Joj, photo, ti imaš res smolo . Pa še lušte ti delamo s torticami, packe . Skratka, ko boš dobila bejbija v roke, ti bo zagotovo takooooo lepo - ne samo zaradi dojenčka, ampak tudi zato, ker boš spet lahko uživala v življenju in te ne bo kar naprej nekaj moralo skrbeti. Potem boš vsaj videla in vedela, kaj se dogaja, in boš lahko ukrepala, tudi če bo mali kaj zbolel, saj je nevednost zagotovo najhujša in tole čakanje na porod. Pa še pomlad bo in bomo vse bolje razpoložene. Vem, da je slaba tolažba, ampak samo še malo, še čisto majčkeno, pa bo . Tudi jaz sem morala danes spet na test za sladkorno, ker mi mali po obsegu trebuščka prehiteva za 3 tedne ... Sem se spomnila, da moram zdajle poklicat za rezultate ... Lp, živa
|