|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
15.3.2010 12:37:49   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

joj kepica ti  spet nazaj in to brez male kepice?!kaj misliš a..čakam da tvoja pupa pride na svet da mamico muk rešiuser posted image user posted image
te ful mučijo tej popadki?al se ti je malo umirlo zdej??

Hej nincy!
Ma še vedno me fejst muči. Od danes mi gre neka prozorna sluz. Je vidna na papiru... Pa danes še je vse skupaj najbolj boleče do zdaj. Upam da bo kaj počasi iz tegauser posted image .

A ti si mi kar pupo določla? user posted image pa tatly z tem razrajcalauser posted image user posted image user posted image user posted image . Facauser posted image

Wannabemmomy super da se je uredilo.user posted image user posted image Če pa nebo boljpe pa le k G.

Ma daj Nataša35 kaj me čakaš?? Nebi ti šla pred mano? user posted image Veš da že lep čas računam na tebe, da greš počasi v Puser posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 176
15.3.2010 12:50:13   
NATAŠA35
kepica madonca bejba ti mene čakaš, jaz pa tebe, na koncu bova šle pa na isti dan v P user posted image user posted image user posted image , vsaj en teden še ne smem iti, potem pa lahko kar rodimuser posted image user posted image

babyloverka pa saj tvoj vozek ima rok dobavljivosti 2-3 tedne, črni in zeleni, pa so dražji za cca 2€ in so podaljšali rok dobavljivosti na konec aprila user posted image user posted image user posted image ...torej ti kar plačaj vozek danes, pa bo vse ok...veš če ga ne bo, ga bom user posted image lepo nesla iz porodnišnice in ga dala v sedež, ki ga imam za potem ko preraste lupinico, je od 0 pa naprej tako da ga lahko uporabljam, pa še v ležeč položaj se da, tako da ne bo panikeuser posted image ....čakam, še vedno na dohodnino, ki bo konec marca zgleda...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 177
15.3.2010 12:50:51   
babyloverka
no kepica to pa mogoče zdaj bo user posted image  sicer je težko ploskat bolečini ampak če ta pomeni da končno pride tvoj bejbi ven potem ji lahko ploskamo, ne? user posted image  res res upam da se čimprej uredi in da malo pokuka ven, saj ni več tak mrzlo user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 178
15.3.2010 12:53:35   
nejanejc
ojla :)

jst sem se kar pod vtisom lepega vikenda :) morja, mucka....

zdej probam malo telovadit :)

drzim pesti za te vaše vozičke, ker vem, kako je, ce ga cakas, kot neumen, ma vam ne bo tako sigurno

pa srecno vsem v bolnisnici in s popadki

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 179
15.3.2010 12:53:48   
babyloverka
natasa35 a tako? sem se že jaz malo zasekirala. no danes se dokončno plača pol pa upam da bo. še samo to mi manjka doma. sicer pa sem pred dvema tednoma paničarila kak že grem rodit, če pa me kdo zdaj vpraša pa rečem da še me en mesec nikamor ne dobijo user posted image  do takrat pa bo vozek user posted image
a ti boš komaj konec meseca lahko naročila? o groza, to pa ni fajn. kaj pa če ga tvoj plača pa mu potem daš denar? ker pri tebi se pa zna zgodit da boš šla prej rodit.

30.04.2010

Neposredna povezava do sporočila: 180
15.3.2010 12:59:14   
NATAŠA35
babyloverka v soboto sem gledala to stran in tako je pisalo...sem bila jezna kot hudič zaradi roka dobave...sej vem, da sem sama kriva, ker toliko odlašam, samo kaj ko je drugo prišlo prej na vrstouser posted image user posted image ...mah bom že nekako....se ne sekiram....ne me še poslat rodit, vsaj en teden moram še zdržat, mi je G tudi tak svetovala user posted image , še en pregled pol pa lahko grem, mogoče pa dobim darilce za RD 02.04., ko praznujem svoj 35. rduser posted image user posted image

nejanejc joj ne mi o morju, pa sončku, bi sedaj ležala na plaži in svoje zatečene tačke namakala v morju, zraven pa kak kozarček piva user posted image user posted image user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 181
15.3.2010 13:06:21   
babyloverka
saj vem, saj sem jaz tudi jezna sama na sebe, ker je to tak malo dela da ga naročiš samo sem odlašala pa ne vem zakaj. plačaš ga itak isto, zdaj ali pa pred enim mesecem. no jaz sem optimist da bo prišel pravi čas.
ti pa kar ostani še med nami, te ne tiram, upam da bo mali bejbi priden, itak je punčka pa bo ubogala mamico user posted image

berem morje pa sem že paf, namakanje nog idealno, pivo v roki??? jaaaaaaaaaaaa jaz tudi!! user posted image user posted image
res bi šla za dva dni nekaj na toplo, odklopit vse, si privoščit mir user posted image

no je pa nama z lubijom uspelo sestavit kinderpet, ne moreš verjet user posted image  in zdaj že lepo čaka našega malega škrateka da pride ajat noter.

30.04.2010

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 182
15.3.2010 13:10:32   
Kepica83
Nataša35 midvi ena drugo čakave ja. user posted image user posted image Tak neboma nikam prišliuser posted image user posted image .,

Babyloverka... hehe saj bi jaz tudi začela kar ploskat če bi me zvilo tak da nebi hodit mogla. Pol ko pa bo me res tak bolelo bom pa se po glavi tolkla če sem zmešana ali kaj sem si te bolečine želela. user posted image user posted image

Ma neko sluz sem danes obrisala, taka je kot oni gel za ultrazvok. Take neke konstrukcije. user posted image . Ni veliko ampak je pa vidno na papirju. Bomo vidli. Saj še imamo samo 20 dni do roka. Bomo pa do takrat počakali če nebo prejuser posted image . Kako si mi ti kaj? Si hodla kaj v azil v MB?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 183
15.3.2010 13:23:53   
babyloverka
ma se mi zdi da sem vsak dan boljše user posted image  že trkam user posted image  no sem se prepustila, pripravljeno imam več ali manj vse, tudi z avtom se več ne rabim obremenjevat tako da sem free. sicer me čez dan bolijo včasih rebra, včasih križ, včasih medenica, noge mi zatekajo,... ampak se da preživet. vem da ene preživljate veliko večje neprijetnosti in bolečine tak da si mislim da naj bom raje tiho in še uživam ta čas s trebuščkom. upam samo da bo sedaj lepo vreme in da bomo lahko hitro vozičkale ko bo čas za to user posted image

v azil nisva hodla, sva bila sicer v sredo v bližini ampak je tak snežilo da nikamor nisi mogel in sem rekla da še malo počakajmo, ker bomo itak kužija imeli zunaj v boksu in ga bomo vzeli ko bo bolj toplo. upam pa da kuži pride pred bejbijom.

30.04.2010

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 184
15.3.2010 13:40:37   
babyloverka
madoniš sem pozabljiva user posted image

boni dm, dodajam še PAMPERS 25% na vse izdelke in BUBCHEN 25% na vse izdelke, veljata pa oba bona do konc meseca.

30.04.2010

Neposredna povezava do sporočila: 185
15.3.2010 13:41:42   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Ojla. Ste se lepo imele čez vikend? Vreme je bil fenomenalen.

Pismo, ne vem a imate na štajerskem drugo klimo ali kaj. Same slabe informacije iz tega konca.user posted image

Katy sporoča, da so jo obdržali v bolnici, ker je CTG risal neke popadke. na UZ je drugače vse ok. Bo pa ostala an opazovanju. Vse lepo pozdravlja.
Je pa že srečala Maleno.
Upam, da obe čim prej prideta domovuser posted image user posted image user posted image

nax je pa tudi v porodnišnici, je ravno danes dobila Taia na oddelek in je ful vesela, ker tako hitro napreduje.

Upam da bosta katy in malena kmalu doma!user posted image user posted image user posted image user posted image
Za Nax pa super da je dobila Taia in da pridno napreduje pa da bosta tudi ona dva kmalu doma!user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 186
15.3.2010 13:56:38   
memole
Ejla!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem ok razen spanja ki mi dela preglavice,ne morem ne na levem ne na desnem boku spat in se samo premetavam po postelji ponoči in potem grem še ene 10x na wc vmes!user posted image user posted image user posted image
Aja pa vroče mi je za znoret!
A je še keri vroče?

Včeraj smo se potepali,smo šli h kolegom in smo mal čevapčiče pekli in zunaj na sončku sedeli,je blo prav lepo vreme in danes je tudi!
Zjutraj sem pa pucala sem posesala in pobrisala po tleh,morem sam še najino sobo,pa eno rundo perila sem dala sušit!

Ko pride Lara iz vrtca bomo pa šle mal na sprehod do morja da izkoristimo ta lep dan!

A je že kej novega pri keri?
Upam da kero preveč ne muči če pa že pa naj čimprej mine s tem da dobi svojo štručko v roke,ker vidim da ene vas prav hecajo tejuser posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 187
15.3.2010 14:00:49   
NATAŠA35
kepica a res maš sam še 20 dni user posted image user posted image , jaz pa 35 dni do roka poroda...torej ti moraš prej it, ni druge user posted image user posted image user posted image ...so me včeraj vsi čudno gledali, ker sem svojga zrinla s stola, pa rekla, samo da vidim, če mi je kepica rodila user posted image user posted image user posted image ...sej niso nič razumeliuser posted image user posted image user posted image

babyloverka samo da sta ga pripravila...jaz ga imam že nekaj časa postavljenega, smao do njega je težko pridet, ker je treba vse pospravit, kar je na tleh in okoli user posted image user posted image user posted image ...danes bom malo pospravila, potem pa vsak dan po malo, pa bo....vozeke pa bova pravočasno dobile, brez skrbi, vse bo ok...

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 188
15.3.2010 14:02:53   
babyloverka
ne pozabi kaj si rekla, vsak dan pomalo, ker če boš en dan fejst se bo bejbi pritoževal user posted image

30.04.2010

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 189
15.3.2010 14:09:08   
ela24
Ojla!

Danes pa tudi mene nekaj ščipa v križu. Neki čudni znaki so touser posted image Že včeraj me je, ampak nisem nekaj pozornosti namenjala..Tako, da upam, da se tole pomiri, ker če se bo stopnjevalo, vem kaj me čaka. Govorim user posted image naj še malo počaka.
Mami še ma cel kup opravkovuser posted image

Sploh ne smem pomislit na vozek. Več kot mesec dni ga že naročam. Ampak imam ful težave. Vem,da ga je Getreal naročila na tej strani, pa kolikor vem ni imela nekih težav.
Pri meni pa...smo prvič naročili preko kartice, so zavrnili ker smo imeli premali limit, pol so to popravili, in sedaj smo naročili izvedli že 4 in kar nikakor ni šlo, vedno banka zavrnila. Sedaj smo direktno plačali preko Iban-a preko banke. Evo in danes čez tedn dni pride iz banke, da so napačni podatki, da prejemnik ni konpatibiln št. računa in pa naslov prejemnika. Kaj si ve mislite?
Naj sploh grem na zaupanje in nakažem tej firmi 1000 evrov, če so skoz neke težave in se to vleče in vlečeuser posted image
Danes sm gledala na eni drugi strani, je sicer malenkost dražji, ampak ne vem če ne bom kar pri njih vzela, ker imam dovolj vsegauser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 190
15.3.2010 14:09:08   
NATAŠA35
ja, ja vem, da so me sama usta user posted image user posted image user posted image , samo če ne bi imela še ostalo za poštimat, bi bilo zdaj vse lepo naštimano oz. tako kot mora bit...pa če ne bi samo odlašala vse na jutri, bi bilo tudi boljeuser posted image user posted image

memole tudi meni je nenormalno vroče, nonstop se odkrivam, spim tudi slabo, čeprav mi je G rekla, da bo tako in da me bo matralo user posted image , pa si nisem mislila, da bo tako

Neposredna povezava do sporočila: 191
15.3.2010 14:28:52   
photo
Spet iz pregleda. Danes je bilo plodovnice malenkost več, user posted image user posted image user posted image a vseeno jo imam še nekoliko manj, kar pa ne pomeni, da jo je premalo. Tako da naslednji ponedeljek spet pregled v patološki ambulanti. Medtem pa sam velik počivat.
tanjaklemen čestitke za sinčka in zdravja obema user posted image user posted image user posted image

nataša35 tudi jaz samo še 35 dni do konca... želim si samo, da prilezem do 37T, ker smo potem pa res že na 'safe side'

CSD
: danes dobila odločbo za 276 € in za nadomestlo za prvih 105 dni. user posted image user posted image user posted image Mi je kar všeč znesek.

Drugače pa razmišljam, da sploh ne vem, če se je v celi dosedanji nosečnosti najdel teden, za katerega bi lahko rekla, da sem uživala v nosečnosti. Najprej panika pred pregledom nuhalne, potem neuspela biopsija horionskih resic, potem čakanje na amniocintezo, pa čakanje rezultatov, pol so mi že ugotovil premalo plodovnice, pol še gestacijksi diabetes...Ma skoz neki. In potem še tole prebiranje o aprilčicah, ki hodijo na tortice. Jaz pa ne smem. user posted image user posted image user posted image   Skoz ena drama.

< Sporočilo je popravil photo -- 15.3.2010 14:33:46 >

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 192
15.3.2010 14:33:43   
Anonimen
Ojoj, jaz sem posesala omare v otroški sobi (se je nabral tisti prah od vrtanja itd.). Še vedno me boli križ ko user posted image , sem mislila danes pobrisat prah v dnevni, pa mi ne bo uspelo. Ne da se mi. Jutri spet ne bom nič naredila, ker sem cel dan na faxu... Nikamor se ne premakne tole moje pospravljanjeuser posted image

Danes šibam na probo, upam, da bo obleka ok, ker imam raven hormonov ravno dovolj visoko, da se bom zjokala, če mi kaj ne bo pasalouser posted image Potem bom verjetno dobila še srčni napad, ko jo bom vprašala za cenouser posted image

Včeraj mi je mami povedala, da je moj oče obešal cunjice za najinega user posted image   user posted image user posted image user posted image Sem mislila, da me bo kap. Mislim, da je potem prvič v življenju obešal perilo. Sploh pa si ne predstavlajm 120kg težkega ¨deca¨ kako obeša tiste majhne cotkeuser posted image user posted image Sem se kar raznežilauser posted image user posted image

Lpuser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
15.3.2010 14:38:26   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: amelie
Kdaj bi se pa dobile? Jaz imam CTG ob 9h. Dacy, kdaj misliš, da bom fertik? Ti že veš približno, kakšen ritem imajo tam user posted image  Pa to je prav v porodnišnici? Aja, čestitke za končan 37 teden! user posted image  Jutri te lovim user posted image  In če moje dete prehiteva po velikosti za tri tedne, bo jutri velik za 40. Mogoče po tortici zavijem kar nazaj v porodnišnico user posted image

amelie Jaz sem bila danes tam ob 9:30 , na CTG sem sla takoj, potem sem pa pred ambulanto cakala kr nekaj casa ampak sem pa noter bila potem celo minutko samo ... v bistvu sem bila gotova v roku malo manj kot dveh ur , potem sem sla pa se na kontrolo do moje G., vse skupaj sem bila po bolnici dve uri in pol ... CTG pa imas v porodnisnici v prvem nadstropju v perinatoloski ambulanti se oglasis in tam pustis napotnico in materinsko, potem pa gres na drugo stran hodnika na CTG user posted image

katy - danes ko sem bila na CT sem jo poklicala in sva malo pocvekale na hodniku , pravi da je vredu in da je ostala na opazovanju , tak da ce ne bo kake spremembe bo kar hitro doma user posted image

kepica  vedno boljse nama kaze s tem da bova skupaj v sobi lezale ja user posted image

wannabemommy meni je ura cisto vseena ... edino majas je izrazila zeljo za dopoldne da lahko pride sama se pred vrtcom ... drugace pa jaz sem tud ZA tortico user posted image

No moj CTG danes je sicer kazal tud ze neke krivuljice ampak niso nic kaj omembe vredne ... too se vedno ni to kar bi moralo bit ... se pa zvecer ob 22:00 zacne luna , mogoce pa me luna odpelje nazaj v bolnico user posted image , ma se samo tolazim z vsem moznim user posted image ... Sem se pa v enem tednu zredila za 2kg,  user posted image Me mama doma prevec razvaja z dobro hrano user posted image , ampak to je se vedno premalo da bi se odrekla tortici jutri user posted image no mogoce je tud malo na tem ker sem imela vec obleceno kot na prejsnjem pregledu ...

tropical za seznam :

+2kg, (skupaj +15kg) , NP + CTG 22.3.2010

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 194
15.3.2010 14:40:00   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: photo

Drugače pa razmišljam, da sploh ne vem, če se je v celi dosedanji nosečnosti najdel teden, za katerega bi lahko rekla, da sem uživala v nosečnosti. Najprej panika pred pregledom nuhalne, potem neuspela biopsija horionskih resic, potem čakanje na amniocintezo, pa čakanje rezultatov, pol so mi že ugotovil premalo plodovnice, pol še gestacijksi diabetes...Ma skoz neki. In potem še tole prebiranje o aprilčicah, ki hodijo na tortice. Jaz pa ne smem. user posted image user posted image user posted image   Skoz ena drama.

Joj, photo, ti imaš res smolo user posted image . Pa še lušte ti delamo s torticami, packe user posted image . Skratka, ko boš dobila bejbija v roke, ti bo zagotovo takooooo lepo user posted image - ne samo zaradi dojenčka, ampak tudi zato, ker boš spet lahko uživala v življenju in te ne bo kar naprej nekaj moralo skrbeti. Potem boš vsaj videla in vedela, kaj se dogaja, in boš lahko ukrepala, tudi če bo mali kaj zbolel, saj je nevednost zagotovo najhujša in tole čakanje na porod. Pa še pomlad bo in bomo vse bolje razpoložene. Vem, da je slaba tolažba, ampak samo še malo, še čisto majčkeno, pa bo user posted image .

Tudi jaz sem morala danes spet na test za sladkorno, ker mi mali po obsegu trebuščka prehiteva za 3 tedne user posted image ... Sem se spomnila, da moram zdajle poklicat za rezultate ...

Lp,

živa

(odgovor članu photo)
Neposredna povezava do sporočila: 195
15.3.2010 15:02:11   
Getreal
IZVIRNO SPOROČILO: ela24

Sploh ne smem pomislit na vozek. Več kot mesec dni ga že naročam. Ampak imam ful težave. Vem,da ga je Getreal naročila na tej strani, pa kolikor vem ni imela nekih težav.
Pri meni pa...smo prvič naročili preko kartice, so zavrnili ker smo imeli premali limit, pol so to popravili, in sedaj smo naročili izvedli že 4 in kar nikakor ni šlo, vedno banka zavrnila. Sedaj smo direktno plačali preko Iban-a preko banke. Evo in danes čez tedn dni pride iz banke, da so napačni podatki, da prejemnik ni konpatibiln št. računa in pa naslov prejemnika. Kaj si ve mislite?
Naj sploh grem na zaupanje in nakažem tej firmi 1000 evrov, če so skoz neke težave in se to vleče in vlečeuser posted image
Danes sm gledala na eni drugi strani, je sicer malenkost dražji, ampak ne vem če ne bom kar pri njih vzela, ker imam dovolj vsegauser posted image

ojoj ela nisem vedla da ti delajo take težave tam na tej spletni strani user posted image to pa res ni fajn... jaz jim sicer zaupam popolnoma, vem pa da glede na to kaj si ti dala skoz najbrž nisi več glih najbolj potrpežljiva in zadovoljna..Če ne pa pri nas je isto blo ko smo prvič naročili, smo meli premajhen limit. Tko da smo šli pol samo do banke, pa so nam na banki zvišali limit in je šla transakcija lepo gladko skoz... Sicer sm bla pa tut jz jim že pripravljena nakazat keš kar na njihov TRR.. kok pa je kej dražji ta voziček na drugi spletni strani?

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 196
15.3.2010 15:05:57   
Getreal
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Danes šibam na probo, upam, da bo obleka ok, ker imam raven hormonov ravno dovolj visoko, da se bom zjokala, če mi kaj ne bo pasalouser posted image Potem bom verjetno dobila še srčni napad, ko jo bom vprašala za cenouser posted image

srečno!!!! Upam da ne bo preveč stresno in da boš uživala!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10
Včeraj mi je mami povedala, da je moj oče obešal cunjice za najinega user posted image   user posted image user posted image user posted image Sem mislila, da me bo kap. Mislim, da je potem prvič v življenju obešal perilo. Sploh pa si ne predstavlajm 120kg težkega ¨deca¨ kako obeša tiste majhne cotkeuser posted image user posted image Sem se kar raznežilauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 197
15.3.2010 15:45:33   
babyloverka
ela24 za katero stran pa gre, če ni prevelika skrivnost?
jaz sem zdaj naročila vozek, lubi ga je šel plačat, upam da bo vse ok. nekak še nismo navajeni tega naročevanja preko spleta in ne zaupamo tako, je tudi res da pri vozekih gre kar za velike vsote ampak kolikor vem so tudi neka zavarovanja in na banki je govorila da moreš met samo čimveč podatkov o strani kateri nakazuješ, potem tudi dosti lažje dobiš denar nazaj če do česa pride.

aprilčica10 pri nas je pa tako da je mama ravno šla v penzijo, foter pa je trenutno doma, je sladkorni bolnik in ga bodo na borzi baje malo pri miru pustli in seveda sta oba navdušena in že pričakujeta popestritev v hiši user posted image  sicer na začetku nista bila tako navdušena user posted image  zdaj pa sta vsak dan bolj. in včeraj sva sestavila kinderpet pa je že vsem raztrobla to user posted image

30.04.2010

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 198
15.3.2010 15:52:38   
Anonimen
Babyloverka: moj oče je šel lani poleti na čakanje, to poletje gre pa v penzijo in je cele dneve doma, mami bo delala še v nedogleduser posted image Naj ti povem, da tudi pri meni niso bili navdušeni. 1. sem komaj drugi letnik faxa in največja katastrofa bi bila, če bi zdaj vse zaj..., ampak sem trmasta do amena in zdaj bom nardila ta fax, pa če se razčehnem na koncu 2. vedno sem bila atkova punčka in je šok doživel že, ko sem šla pred tremi leti od doma, ko pa sem zanosila, pa ga je skoraj kap 3. denarne zadeve... kako bova živela z otrokom, če včasih zase nimava.

No, vse se da!!! In zdaj so se sprijaznili, saj v bistvu druge izbire nista imela. Ne le, da sta se sprijaznila - KOMAJ ČAKATA user posted image user posted image user posted image In to mi ogromno pomeni. Ampak bi se bila za otroka sposobna čisto dokončno skregat in nikoli več spregovoriti z njima. Pa mi to ni potrebno in sem srečna! Še razumemo se 1000x bolje kot pa prejuser posted image user posted image

Zdaj pa res šibam!! Sem spet poznauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 199
15.3.2010 16:15:17   
ela24
Ojla!

Ja s tem vozičkom imam res smolouser posted image Če bi se izteklo kot je treba, bi ga že zdaj lep čas imela doma, ne pa da se sprašujem, če bo do poroda. Pa še ta denar cel mesec nekje stoji, ko bi v končni fazi lahko vmes malo obračalauser posted image

Getreal, saj če ne bi vedela, da si ga ti tam naročila in da je bilo vse ok, bi že zdavnaj obupala. Tako pa res ne vem, kaj brkljajo in zakaj dajejo take čudne navzkrižne podatke da ta mednarodna banka ne sprosti nakazila.

Gre pa za spletno stran www.pramworld.co.uk.
Getreal, to pa ko sm gledala na konkurečni strani, sm gledala na sales@lullabys.co.uk
Ima še katera izkušnje z katero od teh dveh strani? Razlika v ceni bi bla okrog 150 eur, ker je razlika v poštnini, ki je pri drugi firmi višja in pa da imajo pri drugi firmi na razpolago torbo previjalno, ki bi jo pri prvi itak mogla v Sloveniji dokupit (105 evrov), ker je nimajo na zalogi.
Tako, da ne vem kaj najuser posted image

Saj v končni fazi je po moje tako nekje tu tu cena...

Kepica, tebe pa res zelo mučijo ti popadki. Sploh si ne morem predstavjat, da te nekaj nonstop zelo boli.. A so to zelo hude bolečine? Če pa bi ti dali umetne popadke, pa ne bi to vse skupaj pospešlo?

Kar se pa tiče veselja babic in dedkovuser posted image Pri nas so bili vsi zelooo veseliuser posted image Saj so vedeli, da delava na tem in da si tega zelo želivauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?