Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 13.3.2010 23:03:09
|
|
|
|
tropical
|
tanjaklemen čestitke za sinka Matija.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 13.3.2010 23:12:17
|
|
|
|
dacy
|
kepica ta tvoj otrok pa se res z vsemi stirimi upira prit ven To bo trmasto detece Ma vazno je da sta oba vredu in da ni nekih vecjih problemov od teh ki jih zal imas ... Sej ko bo cas pravi se bo pa tud odpiranje zacelo tako kot treba , za tvoje dobro upam da cim prej in da se resis vsega tega letanja po bolnicah ... aja pa zraven tistih mojih prejsnjih nasvetov je se eden ki je bil slisan direkt iz zdravnikovih ust ... treba za pospesitev poroda ... in to "do konca" ... ker baje je sperma naravni spodbudnik za sprozitev poroda ... taki recept je dobila moja kolegica in sta z njenim zjutraj nardila "domaco nalogo" zvecer je sla v bolnico in ponoci ze povila zdravega sinka Splaca se probaat ... mogoce bo pri tebi podobno ... No mogoce pa je ona le imela samo sreco
< Sporočilo je popravil dacy -- 13.3.2010 23:15:48 >
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 1:38:07
|
|
|
|
Di_Di
|
ooo kepica ti si spet med nami.. boga ma so te namatrali kaj? ja drugače pa sem tudi jaz brala da naj bi pomagalo pospešit porod, predvsem orgazmi... probat ni greh dacy seveda je bil danes full, full lep dan sam na koncu sem že ob 20.30 zaspala, ob 23ih pa zbudila in zdaj visim na netu pranje jaz perem od stvari posebaj in jih bom tudi v nadaljnje , kar se tiče praška in mekšalcapa oba uporabljam sicer v manjši količini. Dvojnega izpiranja pa ne dajem torbe jaz nimam še niti pripravljene... bom počasi tudi to pripravila.. ma nosit je pa ne mislim s sabo... bi mo že možek prinesu ko bom rabla. danes sem ravno prala zadnje kose perila... no še dvojen hlačke moram oprat in en puloverček... danes nisem ker moram najprej preverit da kej od tega ne pušča barve bom pa jutri... stvari iam več ali manj že skor vse zlikane... sam še nekaj bodijev z dolgimi rokavi in postelnino pa nekaj tetra pelenic, ki smo včeraj kupli moram zlkiat in pa kompletek za iz bolnice kupit moram pa še previjalno torbico.. sem danes iskala v italiji ma niso imeli nič pametnega, tako da morma zdaj počakat na čet da se pri nas odper dm, ker se mi dm-ove še nja bl dopadejo. pa gugalnik moram še nekej najt.. mi je žal ker nisem zadnjič v rutarju kupla ko smo bli na rudniku.. so meli neke akcije in so bli kr lepi cena pa kr ugodan okrog 40eur če se ne motim... kovtrček in ja pa kot kaže bom morala it še k nam kupit postelnino in obrobo za postlco.. to pa je tudi vse. alkohol in paško pasto pa hladilno mazilo bo šel naš ati kupit ko bova mi2 še v bolnici... uffa spet sem napisala celi roman... grem raje ležat.. neki me čudno po bušiju zvija
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 10:42:55
|
|
|
|
dacy
|
Dobro jutro nosecke moje Jaz sem danes prav lepo spala (koncno), samo enkrat sem sla na lulanje cez noc , pa enkrat zdaj zjutraj ko sem se itak ze zbudila No in danes imava jaz in moje dete polnih 37 tednov , se pravi jutri smo ze z eno nogo v 38. tednu in se vedno imam upanje da bo naslednji teden moj dan D ... No v torek na tortico potem pa komot v bolnico ... to sem ze pri prejsnji tortici rekla , pa me otrok ni nic poslusal , zdaj pa se tolazim s tem da bo mogoce malo drugace ker zdaj pa je otrdevanje trebuha vsak dan mocnejse in vedno bolj mi vse pritiska navzdol ... no bomo vidli kaj bo Jutri imam spet CTG in kontrolo pri moji G , mogoce mi preveri maternicni vrat spet in mogoce tud ce se kaj odpiram , sem prav radovedna kaj se tam spodaj dogaja
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 11:06:56
|
|
|
|
BELA BUČA
|
TANJA -- CESTITKE ZA SINČKA. Upam, da ni bilo hudo. Naš mali/-a je pa zadnji teden aktiven/-a, da je joj. Prej je bil tako nežen in le tam in tam se je malo premaknil, zdaj ma pa kar naprej telovadbo. Ja, v torek bo 38 tednov. Zgleda, da bom šolo za starše dočakala, ker štartamo v ponedeljek, v sredo imam pa pregled pri svoji G. O kakem CTG-ju še ni bilo govora. Izkoristite sonček. Lp
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 11:18:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro Danes sva se pa nahrčkala z Sicer sem šla vmes nekaj hitro pojest, potem pa nazaj v posteljo Zdaj bova pa izkoristila sončno nedeljo in upam, da bova šla na kak sprehod, ker imam hiše že vrh glave. No, za pospešitev poroda sem tudi jaz slišala, da je najboljše , topla voda oz. kopel itd. Upam, da bom čez en mesec že držala v rokah, do takrat pa kar naj lepo počaka v mojem bušiju. BELA BUČA: drugi teden imate komaj materinsko??? Pa sem mislila, da jo imamo mi pozno (smo končali prejšnji teden). Nasončkajte se
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 11:57:06
|
|
|
|
aprilski hrošček
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čestitke tanjainklemen za sinčka Matijo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 12:26:45
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Lep dan čvekice Kaj zaj štajerke a v torek gremo spet na , bi še pasala ena pred dnevom D, kajne dacy?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 12:46:15
|
|
|
|
dacy
|
wannabemommy itak ... jaz sem takoj ZA ... ce ne bo nobena sla pa greva same ... ceprav mislim da se bo sigurno se katera javla ... majas je rekla da bi tud se sla ampak dopoldne ko ima tamalo pikico v vrtcu , pa katy bi tud znala prit , pa se katera verjetno
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 13:36:31
|
|
|
|
Venera
|
Halo babike! Kor prvo bi rada čestitala vsem novim Slovencem! Sami moški, jaz res ne vem, kam se jim je tako mudilo! . Vse ostale pa le še malo počakajte,... čeprav bi se sama tudi že rada znebila te teže . Glede tortice bi jaz bila tudi za, samo sem še ta teden v službi. In to zadnji. V petej je moj zadnji delovni dan letos!!!!! Sploh ne morem verjet! Wannabemommy, če še ne boš ta teden odrešena, potem se lahko še drug teden kaj dobimo, kaj praviš? V torek se lepo načvekajte, pa eno pohorsko rezino še zame pojejte! Lepo nedeljo vsem želim!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 15:24:30
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Venera Halo babike! Kor prvo bi rada čestitala vsem novim Slovencem! Sami moški, jaz res ne vem, kam se jim je tako mudilo! . Vse ostale pa le še malo počakajte,... čeprav bi se sama tudi že rada znebila te teže . Glede tortice bi jaz bila tudi za, samo sem še ta teden v službi. In to zadnji. V petej je moj zadnji delovni dan letos!!!!! Sploh ne morem verjet! Wannabemommy, če še ne boš ta teden odrešena, potem se lahko še drug teden kaj dobimo, kaj praviš? V torek se lepo načvekajte, pa eno pohorsko rezino še zame pojejte! Lepo nedeljo vsem želim! Ja itak da, jaz bom dokler bom 2 v 1 pa tud ko bova že 2 v 2 še vedno rada šla na tortico v pohorsko, sam poleti mi bolj njihova čokoladna kupa diši, z 3 vrstami čokolade, mnjammi, sam če se bomo vse z vozeki zbrale morjo teraso sam za nas rezervirat
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 17:31:34
|
|
|
|
ela24
|
Ojla! Kje se pa danes skrivate? Uživate na sončku kaj Taki dnevi ti dajo energije Komaj čakam čimveč sončnih dni. Kak bo fajn vozičkat v takem Danes sm bla pridna. Sm nadaljevala s čiščenjem, kar mi včeraj ni uspelo. In sem kar precej naredila. Ampak ne pa še vse. To je neverjetno, kako me vse me moti, kar drugače sploh ne bi opazila. Vsaka malenkost No, naužijte se tega lepega dne še do konca.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 18:24:30
|
|
|
|
Anonimen
|
TROPICAL PROSIM NA SEZNAM... KG 3...skupaj19,5 NP 19.3. UZ ŠE ZRAVEN... lp
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 19:45:31
|
|
|
|
nizy
|
tanjaklemen- čestitke za sinčka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2010 20:15:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 21:09:48
|
|
|
|
Getreal
|
Katy upam da bo vse ok!!! Drži se! bravo nax in mali tai..lepo da sta končno skupaj Drugače pa en lep večer želim...mi smo se danes potepali po goriških brdih..je blo prav zakon!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 21:35:36
|
|
|
|
Anonimen
|
za Nax in Taia Katy: Jaz sem imela fenomenalen dan Zdajle sem še počistila eno kopalnico, sobica je tudi postavljena (je bil ati priden), zdaj grem pa v horizontalo. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 21:54:40
|
|
|
|
amelie
|
Čestitke tanjaklemen in Matija! Tale naš april se je kar hitro začel Mene tudi že tako daje to otrdevanje, da imam občutek, da se bojo tile lažni popadki vsak čas spremenili v prave ... Katy, upam, da je lažni alarm in se v torek vidimo v Pohorski!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 22:21:11
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Dobr večer eno vprašanje za tiste ki veste, kak to zgleda če ti odteče voda, je ta količina velika in ali morm takoj v bolnico al kaj naj nardim, sploh nisem ziher da mi je voda odtekla, kr sem se namreč kopala in ko sem vstala se je malo vsipala - kot da bi lulala? Zaj pa neve m kaj naj, al lahk počakam do jutri al morm kr zaj it,.... pomagajte
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 22:28:34
|
|
|
|
nejanejc
|
hejla! cestitke tanjaklemen za Matija :) kepica, vso sreco, da te bo cim manj matralo oz. cim manj tintin velja! :) nax, super da Tai lepo napreduje :) mi smo meli tud lep vikend.... koncno sem spet vidla Piran :) sva se sla z mojim malo peljat pa obiskat sorodnike... danes pa v Krškem na obisku in zvoncke nabirala (pa vse dol pozabla, no bo mama od mojga bolj vesela, ko bojo vsi njej ostali)... Potem za konec vecera sem sla pa se mojga mucka pogledat, ki sva g askorej eno leto nazaj oddala... Je se vedno tako lep kot je bil, se lepši! no, lepo se mejte in lepe sanje vse skupaj! :)
< Sporočilo je popravil nejanejc -- 14.3.2010 22:29:30 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 22:30:21
|
|
|
|
nejanejc
|
wannabemommy, upam, da je vse ok... ce nisi sigurna se pejdi pokazat
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 22:33:03
|
|
|
|
amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Dobr večer eno vprašanje za tiste ki veste, kak to zgleda če ti odteče voda, je ta količina velika in ali morm takoj v bolnico al kaj naj nardim, sploh nisem ziher da mi je voda odtekla, kr sem se namreč kopala in ko sem vstala se je malo vsipala - kot da bi lulala? Zaj pa neve m kaj naj, al lahk počakam do jutri al morm kr zaj it,.... pomagajte Uh, pa ni mogoče samo od kopanja voda? Hjoj, jaz bi na tvojem mestu za vsak slučaj kar šla se pokazat ...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 22:35:24
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc wannabemommy, upam, da je vse ok... ce nisi sigurna se pejdi pokazat A misliš da lahk grem jutri zjutraj, kr mam G v Avstriji al morm it zaj, al je možno da mi je voda v nožnico prišla med kopanjem in se je pol pač ven vsipala????
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 22:39:33
|
|
|
|
nejanejc
|
nevem kaj ti rect, moznih je vec reci verjetno... samo, ce pa ti je res voda odtekla pejdi kar najblize lahko gres, da ne bo kaj narobe,.... zgubit nimas kaj pupa naša
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 14.3.2010 22:41:22
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Dobr večer eno vprašanje za tiste ki veste, kak to zgleda če ti odteče voda, je ta količina velika in ali morm takoj v bolnico al kaj naj nardim, sploh nisem ziher da mi je voda odtekla, kr sem se namreč kopala in ko sem vstala se je malo vsipala - kot da bi lulala? Zaj pa neve m kaj naj, al lahk počakam do jutri al morm kr zaj it,.... pomagajte Uh, pa ni mogoče samo od kopanja voda? Hjoj, jaz bi na tvojem mestu za vsak slučaj kar šla se pokazat ... Ja sej to sem takoj pomislila jaz tud upam da je sam to dans nimam kam it k G razen da se v Feldbach odpeljem,.....
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?