NATAŠA35
|
termometer. rabite mogoče samo za vodo za merjenje temperature pa je najboljši ta za v ušeska, ker ti hitro zmeri vročino, kot pa oni navadni...ko greste k zdravniku pa rečete da je merjeno v ušesu in to je to... kozmetika: alkohol rabite za čiščenje popka, je boljše kot pa fiziološka - moje mnenje, pa še hitreje se zaceli in tudi razkuži tam, tako da ni vnetja...jaz ga ne bom kupila, si ga bom kar v P sposodila , prav tako zložence - se kupijo v lekarni drugače...tako da vam priporočam, če lahko kaj vzamete domov iz P, kar vzemite...razen hladilno mazilo jaz uporabljam od kozmetike makra, se je bolj obnesel kot pa ta lekarniški, če pa je hudo vneta ritka, je pa super praška pasta, ki se kupi v lekarni... babyloverka: jaz se raje kupila kar tega, pa je bil očka ponosen, ker sem mislila, tudi na njega , prosim, da mi poveš, ko dobiš vozek, jaz ga bom mogla šele konec meseca naročit , pa upam, da takrat ne rodim, ...mogoče pa bom mojga prosila, da naj svojim v nemčiji naroči, pa da mi ga pripeljejo vsaj do mb, pa ga gre moj iskat...bomo videli, kak se bomo zmenili... MŠ. nam so rekli, da sploh ne uporabljamo palčk za ušesa , ampak samo obrišemo z plenicami... madonca meni zatekajo stopala, me kar bolijo nogice, pa še s sestro, ki je na taiwanu sem govorila in zvedela, da je imela nuhalno in z mojim nečakom/nečakinjo je zaenkrat vse v redu, samo je ne bo letos v slo ..škoda, ji bom poslala kak paketek z oblačili, da bo imel nekaj od tete sem pa dobila nakazane tako doklade in za veliko družino, tako da je kar nekaj denarja gor, za paketek pa naslednji mesec