katy83
|
hello bejbe. za začetek bom malo pojamrala. Za menoj je ena brezvezna noč. Lulat sem šla menda 10x. Pa mali me je tak v rebre nabijal. Po moje je 11-metrovke vadil. u, debata je o kozmetiki. Spet. Mi2 greva ju3 v Graz po vse to. Pa malo še po trgovincah . je treba izkoristit, če je moj dragi fraj, ne? € tak ni kaj viška, tak da ne bom mogla zapravljat, oči pa si lahko pasem. Gre pa moja mama zraven, mogoče kaki € primakne. če smo že pri kozmetiki, moram povedat, da se tudi tukaj full razlikuje od MŠ, očitno. Namreč, pri nas so odvetovali vlažilne robčke in palčke za ušesa. ( Photo, pri vas pa svetovali, ne? ) eh, jaz ne mislim pretiravat s kozmetiko, ker po nasvetih svakinje in sestrične, sem se odločila, da kupim samo res nujno, ostalo pa bom kasneje dokupila. Tak da zdaj bom kupila le: *vatico/krpice za umivanje za 1x uporabo ( frotiraste brisačke že imam) *fiziološko raztopino *70% alkohol *mandljevo lje *hladilno kremico za ritko *plenice *lanolinsko kremo za sebe No, ampak še imam na seznamu nekaj dodatkov, tak da bo kar lepi znesek. Flora - vau, čestitke. Res si pridna. Poleg enega otročička, pa noseča. Dobra si, punca. Aprilčica - sem že mislila, da si moj post ignorirala. no, potem pa se bova za 30. zmenile še z ostalimi puncami. Sliko frizurce bom dala na fb, pa saj ni neke spremembe. Glede tvoje poroke pa vedi, da bo vse tako kot mora bit. To je vajin dan. Cojka - ja, frizura. Ko sem šla od frizerke, vsa porihtana, se mi je zdelo, da je sprememba velika, zdaj pa se mi zdi, da sem ista. Pobarvala sem se na malo temnejšo, pa pramena vmes, pa prej sem imela enakomerno dolžino, zdaj pa malo resasto. to je to. Ej, kako je s Čojko? ( ja, berem Ljubljančanke, ne morem si pomagat. Wannabemommy - uuuu, pri tebi že tud nekaj dogaja al kaj? Kako si danes? daj zdrži še do tortic. Sonček85 - hvala Majas - joj, upam, da se tvoja miška čimprej pozdravi. Moj nečak je tudi bolan. je v bolnici. Ima angino. nataša35 - a, ti pa spet pridna. Mariborčanke - kaj se to ve o tortici pogovarjate? itak moramo čimprej it, ker jaz hočem orehovo!!!! Jaz sem za to, da gremo v torek 16., pa potem spet čez 2 tedna 30., da še naša Aprilčica pride zraven. ajde, uživajte
|