memole
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanika1 Hej! Vidim, da ste fajn, lepo. Vidim, da bi nekatere že kar rade rodile, sej jaz že tudi komaj čakam, da vidim svojega otročička, ampak vseeno bom še malo počakala, se mi še ne mudi tolko rodit. Zdaj se še kar pospešeno učim, mam še v ponedeljek ustni izpit, pol pa upam, da bo nekaj časa mir. Ko vse govorite tok o avtih. Nama se je pa pokvaril. V sredo je mel moj dragi rojstni dan, pa sva hotla zvečer v Lj, pa nama ni vžgal. Pa smo priklopil na drug avto, pa nič, no pol smo ga odšlepal do mehanika, kjer ga je priklopil na svoj avto, pa je po dolgem času vžgal in je reku, da je očitno akumulator zanič in ga bo treba zamenjat, no pol je pa včeraj avto čist normalno vžgal, pa ga je vseeno odpeljal na servis, kjer so rekli, da je vse ok, tut akumulator so pregledal in so rekl, da dela. No tud dons zjutri je še normalno vžgal, ko je pa mož hotu prit domov pa ne več. Zdej ne vžge niti, če je priklopljen na drug avto in zdej sploh ne veva kaj nej. Dons mož očitno ne bo prišel domov, ampak bo prespal v Nm, sam tud za naprej ne vem kaj bova nardila z njim. Vsaj še kakšno leto nisva nameravala kupovat novega, bi ga potem ko bom še jaz delala, ker sva tega nameravala obdržat, zdej pa še ne rabva dveh. Aja pa star je samo 4 leta in pol. Mah, neki se bo že najdl, sam upam, da se tole porihta čim prej. lp O to pa vem kako zgleda ko avto noče vžgat! Naš je tudi ene take sorte,odvisno kam zapiha! Enkrat vžge drugič spet ne!