amelie
|
Malenaa, jaz sem ga začela piti prvi dan 37. tedna, ko bi naj dete bilo donošeno. Pred tem nisem upala Jaz imam tudi danes čistilno akcijo, in se mi zdi, da iz same jeze, ker so od mojega sodelavke zagnale celo paniko, kako velik je najin otrok in naj se grem takoj zmenit za carski rez. In seveda moj zdaj ne šteka, ko mu pravim, da bodo že zdravniki ocenili kaj in kako, sem preveč pasivna po njegovo ... pravi, da bi morala vsaj poskusit. Sem jezna kot sto In potem seveda še sledijo zgodbice o prijateljici od prijateljice, ki so jo ful zašuštrali in so jo ful dolgo matrali ... itd. Tako da sem mu rekla, naj mi lepo plača carski rez po naročilu, drugače pa pričakujem, da bo optimističen z mano. Grrrr ... In ko se jaz razburim, se razburi še dete in zdaj sem vsa pretepena od znotraj Zdaj sem razstavila voziček in perem vse posamezne dele (je rabljen), vmes sem pa razstavila še vse stanovanje in zdaj ne morem nikamor, dokler ga ne sestavim nazaj. Tako da bomo šli verjetno jutri v Ikeo, ker kljub temu da se mi od jeze kadi iz ušes, imam ful počasen tempo ... Evo, pa se že bolje počutim! Aprilčica, jaz imam isto sestavljeno za odhod iz porodnišnice, mislim samo, da imam kakšno tetra pleničko manj in nimam rokavičk za mulčka. Mu bom kar svoje posodla, ker je tako velik ...
|