|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
19.3.2010 11:33:33   
BELA BUČA
O, NATAŠA, lepo si me določla. user posted image user posted image Ko bo za ven, bo že dal kak znak. user posted image Bi bla pa zlo vesela, če bi šlo tako kot pri tebi -- bolj na hitro.

Bom javila, če se res zgodi, da grem prej v prekomando.

Kdaj ste začele pit čaj? Pri nas ga majo v Sanolaborju. Ga grem ravno iskat.

lp

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 451
19.3.2010 11:58:18   
nincy29
malinov čaj?kaj sem spregledala..zakaj je dober??

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 452
19.3.2010 12:16:55   
moci
aha, v sanolabor pa nisem šla. doma sem med lj in kranjem.
košek pri nas še ni postlan.

nincy, čaj iz malinovih listov naj bi mehčal maternični vrat in pospeševal porod. dokazali mu pa tega še nisouser posted image poskusit ni greh.

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 453
19.3.2010 12:26:54   
tatly
pozdravljene
jaz sem prvic pila caj iz malinovih listov in sem se v eni uri odprla 7cm-nevem je bil za to kriv caj ali kaj druga

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 454
19.3.2010 12:42:41   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

pozdravljene
jaz sem prvic pila caj iz malinovih listov in sem se v eni uri odprla 7cm-nevem je bil za to kriv caj ali kaj druga

Res al kaj pa ta čaj si doma pila al kak kr 7 cm to je ful dost pa si mela močnee popadke, kak dolgo je pol vseskup trajalo pri tebi 1.?
vem da sem radovedna

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 455
19.3.2010 12:52:55   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

pozdravljene

user posted image user posted image aja? to pa nisem vedla da je možno user posted image  ob prvi priložnosti si ga kupim. od kdaj pa ga lahko začnem pit?

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 456
19.3.2010 13:00:59   
NATAŠA35
jaz nisem pila tega čaja, pa sem se hitro odpiralauser posted image user posted image , zato upam, da bo tako tudi v 4.

bela buča jaz nisem imela pri zadnjem nobenega znaka, samo na pregled sem šla, pa je rekla G, kar lepo v Puser posted image user posted image , pol so mi ga sprožili...od klistiranja, do bebice je trajalo vse skupi 3 ure, tako da sem res hitro rodila...vmes pa čakala na prosto porodno sobo user posted image user posted image

tropical po moje je tudi čep, zato lepo počivaj...če se obarva lepo na rdečo pa lepo v P

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 457
19.3.2010 13:10:34   
tatly
moj prvi  porod je bil tako
prisla sem noter ob 4.30 z rahlimi popadki-bol menstualni krci,do 8 nic,ob 8 so mi dali umetne,in mehur predrli,ob 9 sem bla 7 cm odprta,ob 10,02 smo spoznali naso lepotickouser posted image upam da bo 2 slo hitreje ker so umetni svinski-vsaj meni
pila sem caj 4 tedne pred rokom 2 krat na dan-ni paa mus da mi je to pomagalo(mogoce je moj bratec med angelcki pazil name)

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 458
19.3.2010 13:18:20   
tropical
Ola, ne morem skoz ležat špasem prišlamalsem prebrat.
Take krče imam da me bolijo vse kosti. Joj upam da ni čep, ker jje še zgodaj za mojo pikico.
Ravno prej sem premišljvala da pri ta prvemu sploh nisem vedela da sem noseča, zdaj pa tile krči so za znoret.
Šesama sem doma čeme kaj prime.
Nč grem dat testo za pizzo ven. Pol pa ob dveh moram spečtko pride dragi domov. Danes se mi prou ne da kuhat, ker še na nogah ne morem stat.
NATAŠA jaz sem ta prvega rodila en teden prej v 3 urah na hitro. Odluščil se mi je čep prejšnji dan krvavo zelene barve. V bolnico sem šla šele zjutraj ko so začleli popadki. Tako daupam da bo tokrat tudio tako sam naj piokica počaka na april.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 459
19.3.2010 13:20:32   
Anonimen
Torej je treba čaj začet pit tam nekje v 36. tednu?
Čist sem zmedena glede tega čaja, sem brala neke forume in eni priporočajo da se čaj pije vso zadnje trimesečje, eni pravijo da ga je treba pit zadnje 4 tedne user posted image
Ve katera kdaj točno se ga SME začet pit?
Če sem prav zasledila naj bi mehčal porodne poti, je tak?
Hvala za odgovore.

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 460
19.3.2010 13:22:32   
tatly
tropical-ti si pa bla brzinska 1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
19.3.2010 13:32:35   
Anonimen
Rabim malo pomočiuser posted image

Že 2 tedna imam pripravljeno, kaj bo moj user posted image prinesel tisti dan, ko bomo šli iz P, pa me zanima, če sem sploh prav pripravila (ker kar nekaj prestavljam, pa bekslam kompletke, ker se ne morem odločit). No, imam:

2  plenički za enkratno uporabo
6 tetra pleničk
2 povijalni plenički
2 tetra majčki
žabice (se zapnejo na ramenih)
tetra kapico
plišasti pajacek
copatke
kapico
rokavičke za rokice
deknico
jajčko

Kaj pa glede ostalih krem?? Moram kaj nositi s seboj, ali ti dajo v P? Pa sem sploh te stvari prav pripravila? Ker jaz v MŠ nisem dobila seznama v čem moramo iti iz Puser posted image Sploh ne vem zakaj sem hodila v MŠ, ker niso povedali čisto nič pametnega.

Drugače mi že 2 dni otrdeva trebuh (prej nisem imela čisto nobenih težav). Spim max 2 uri na noč. Zdaj malo počivam, hiša je pospravljena - v nulouser posted image user posted image user posted image

Vas bom še potem pokomentirala.

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
19.3.2010 13:33:33   
nejanejc
oj

kako kaj

meni danes ne gre nic prav... prov zivcna sem
brezveze

se lotim cesa, pa se mi vse svizi... se puding mi ni ratal....
no zdej se pece biskvit, upam,da ga ne zazgem

danes sva povabljena zvecer na pizzo pa mi prov nic ne pase... ker pol sploh nevem kaj skuhat za kosilo, d abonekaj lahkega... bova kr na sendvicu al kaj... nevem... boljse, da neham ane

no super za info o caju

ela, super za nove reci

pa vsem drugim en lep pozdrav!

aja, bela buča, si praznovala rd :) Vse naj naj!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 463
19.3.2010 13:38:36   
NATAŠA35
jaz sem prvega rodila v manj kot dveh urah, se mi je tudi čep odluščil, samo res krvav, tako da so mi dali umetne in bilo je hitro konec...

moram se pohvalit, dobila sem nakazano dohodnino za leto 2008 user posted image user posted image user posted image user posted image in sem takoj naročila vozek user posted image user posted image user posted image user posted image , samo da pride pravočasnouser posted image user posted image user posted image user posted image

tropical ne mi o krčih...prejšnje user posted image sem bila nonstop aktivna, bolj malo spala, vse delala, sedaj sem pa kot cunja, ki komaj čaka kavčuser posted image user posted image user posted image , da o bolečinah ne govorim, krčih, prej sem veliko bruhala, pri tej user posted image pa nič, no mogoče 2x...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 464
19.3.2010 13:41:55   
Anonimen
Danes pa nas bo zgleda večina na pizzi user posted image
Midva grema ko pride domov na pizzo sam še ne vem kam. Upam da kam v mesto, da lahko grema še malo v baby center pogledat.

user posted image A ve katera kje v mb bi se dalo ta čaj kupit? V lekarnah ga je baje zelo težko dobit.

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 465
19.3.2010 13:42:52   
memole
Ejla!

Kako kej?

Vidim da so fantki kar pohiteli!

Katy čestitke ob rojstvu sinčka Timoteja!
user posted image

Jaz sem ok,ponoči sem tudi ok spala sem šla sam enkrat na wc!

Te dni imamo kar lepo vreme tko da ga izkoriščamo ker drugi teden bo pa dež!

Čaj jaz ga nisem pila pa tudi sedaj ga ne bom!
Ko bo čas se bo začelo tudi brez čaja,ne vem zakaj bi pospešila zadevo če ni potrebno pa tudi dvomim v to da pospeši kej če ga piješ!

Dudke jaz sem imela nukove in jih bom tudi sedaj,flaške imam pa od aventa!

No zdej vam bom lažje sledila ker smo dobili končno net tu v stanovanju!user posted image user posted image

Punce upam da ne bom ostala sama tu na tej temi ker vse tako hitiste oz vašiuser posted image hitijo na svet!user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 466
19.3.2010 13:44:04   
memole
Hehe jaz sem pa včeraj pekla pizzo!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 467
19.3.2010 13:45:21   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

moram se pohvalit, dobila sem nakazano dohodnino za leto 2008 user posted image user posted image user posted image user posted image in sem takoj naročila vozek user posted image user posted image user posted image user posted image , samo da pride pravočasnouser posted image user posted image user posted image user posted image

bravo bravo bravo user posted image user posted image še jaz sem vesela, kaj šele ti user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 468
19.3.2010 13:48:19   
tatly
malena-v mb je nekje lekarna kjer ga meni teta vzame-pri bolnici domača lekarna,sam nevem kako se rece

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 469
19.3.2010 13:50:04   
amelie
Malenaa, jaz sem ga začela piti prvi dan 37. tedna, ko bi naj dete bilo donošeno. Pred tem nisem upala user posted image

Jaz imam tudi danes čistilno akcijo, in se mi zdi, da iz same jeze, ker so od mojega sodelavke zagnale celo paniko, kako velik je najin otrok in naj se grem takoj zmenit za carski rez. In seveda moj zdaj ne šteka, ko mu pravim, da bodo že zdravniki ocenili kaj in kako, sem preveč pasivna po njegovo ... pravi, da bi morala vsaj poskusit. Sem jezna kot sto user posted image  In potem seveda še sledijo zgodbice o prijateljici od prijateljice, ki so jo ful zašuštrali in so jo ful dolgo matrali ... itd. Tako da sem mu rekla, naj mi lepo plača carski rez po naročilu, drugače pa pričakujem, da bo optimističen z mano. Grrrr ... In ko se jaz razburim, se razburi še dete in zdaj sem vsa pretepena od znotraj user posted image
Zdaj sem razstavila voziček in perem vse posamezne dele (je rabljen), vmes sem pa razstavila še vse stanovanje in zdaj ne morem nikamor, dokler ga ne sestavim nazaj. user posted image  Tako da bomo šli verjetno jutri v Ikeo, ker kljub temu da se mi od jeze kadi iz ušes, imam ful počasen tempo ... user posted image
Evo, pa se že bolje počutim! user posted image  

Aprilčica, jaz imam isto sestavljeno za odhod iz porodnišnice, mislim samo, da imam kakšno tetra pleničko manj in nimam rokavičk za mulčka. Mu bom kar svoje posodla, ker je tako velik ... user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 470
19.3.2010 13:52:42   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

Danes pa nas bo zgleda večina na pizzi user posted image
Midva grema ko pride domov na pizzo sam še ne vem kam. Upam da kam v mesto, da lahko grema še malo v baby center pogledat.

user posted image A ve katera kje v mb bi se dalo ta čaj kupit? V lekarnah ga je baje zelo težko dobit.

Moj ga je kupil v lekarni Lah v MB.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
19.3.2010 13:58:41   
Anonimen
Najlepša hvala punce! Danes grem iskat ta čaj! user posted image Upam da je kaj na tem. 

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
19.3.2010 14:00:14   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

no, pa je le ratalo user posted image user posted image user posted image

amelie jooooj, sam losaj se teh čenč od prijatelce prijatelca user posted image user posted image kar lepo v miru se pripravi, telo bo že samo vedlo kako pa kaj, čene so pa dohtarji tam da ti pomagajo user posted image kar korajžno user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 473
19.3.2010 14:14:31   
nejanejc
uh teh cenc mam jst tud poln kufr... amelie ne skrbi prevec

nataša. super za dohodnino in vozek!

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 474
19.3.2010 14:32:16   
dacy
cojka upam daa ne ... ne klicat user posted image ... user posted image user posted image user posted image Upam da ne bom sla niti do roka kaj sele cez rok ... me bo ja zvilo ... po 200m na sprehodu me ze tak zvija v krizu da sploh ne morem prav hodit ...

caj - jaz to prvic slisim za ta malinov caj in tud ce bi rada cim prej rodila ne verjamem da ga bom pila ... user posted image

No vglavnem vedno bolj sem sitna, vsak dan mi je vecja muka , pa se brez avta sem in nikamor ne morem ... zunaj pa tak lep soncek user posted image Ce pa hocem na sprehod pa itak ne morem hodit nic kaj dosti in se noge mam skoz zatecene ... sploh nimam nekega  straha pred porodom , prav mocno sem si zacela zelet popadke ze, pa tud ce se ne vem kak bolijo ... Ko pa mi kdo rece da naj se uzivam zdaj ko sem se 2v1 ker potem bo vse cisto drugace, bi pa lahko tistega kr  zadavla , user posted image Mislim da bom lazje potem uzivala ko bom lahko ze cartala in normalno hodla in ne bo nobenih bolecin vec iin nic oteklin itd... Grem zdaj malo lezat in otroka pregovarjat naj pride ven user posted image Mogoce se me danes usmili user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?