Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Do kdaj (bo)ste uporabljali vetrček? 8.7.2005 8:23:03
|
|
|
|
puncica
|
Ga sploh nismo imel:zmeden2: ima pa deko poveznjeno čez letvice da jo televizija ne moti pa pri glavci dekca, ker tiši tisto svojo glavco v steno pa se zabija noter. :((:ups:
|
|
|
|
Do kdaj (bo)ste uporabljali vetrček? 8.7.2005 8:26:34
|
|
|
|
viv_
|
Mi imamo še vedno, pa baldahin tudi... Je bila zadnjič na obisku ta mala od sestrične (6 let) pa je rekla:"Blagor Mirnici, ker ima posteljico z zavesico." :)-
|
|
|
|
Do kdaj (bo)ste uporabljali vetrček? 8.7.2005 8:29:39
|
|
|
|
Anonimen
|
A Iza?
|
|
|
|
Do kdaj (bo)ste uporabljali vetrček? 8.7.2005 8:30:34
|
|
|
|
viv_
|
Ja Iza :) Mater, sta imela s Črtmo že zdavnej rojstni dan pa še nismo šli voščit... Mormo enkrat zdej...
|
|
|
|
Do kdaj (bo)ste uporabljali vetrček? 8.7.2005 8:33:58
|
|
|
|
Anonimen
|
No, zdej si pa tko napisala, kot da majo Izo pa Črtmo :)- In da ima Izo z enim Slovencem, Črtmo pa s kakšnim Muslimanom :)- Prosim, za tiste, ki še sledite. Midve z viv sva praktično sestri. Njena sestrična je v.d. poročena z mojim bratrancem. To je res drama, kakšne družinske vezi!! :smajli ki se dere kot ališič:
|
|
|
|
Do kdaj (bo)ste uporabljali vetrček? 8.7.2005 8:35:51
|
|
|
|
viv_
|
Hihihi - Črtmo je Črt, ki ga ima moja sestrična z Metinim bratranecm, s tem istim, s katerim ima tudi Izo :)-
|
|
|
|
Do kdaj (bo)ste uporabljali vetrček? 8.7.2005 8:37:52
|
|
|
|
Anonimen
|
No, zdej pa prosim nadaljnji komentarji na vetrček. Pri viv-metinih ga torej imamo.
|
|
|
|
Do kdaj (bo)ste uporabljali vetrček? 8.7.2005 9:31:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi tudi. Obrobo (vetrček) in baldahin. Hiška rula.
|
|
|
|
Do kdaj (bo)ste uporabljali vetrček? 8.7.2005 10:02:39
|
|
|
|
Annny
|
Od 8. meseca nimamo več, ker je vsakič, ko sem ga dala dol, vse skupaj vlekla in strgala...sem 4x šivala, zdaj imam pa dovolj. lp
|
|
|
|
Do kdaj (bo)ste uporabljali vetrček? 8.7.2005 10:03:03
|
|
|
|
CatJa
|
Obroba je, baldahina ni (ze v startu ga ni blo, mi je mal kicasto :ups: ).
|
|
|
|
Do kdaj (bo)ste uporabljali vetrček? 8.7.2005 10:08:49
|
|
|
|
dory
|
maj ga je kar sam dal dol pred parimi meseci :)...baldahincek bova pa se en cas mela :)
|
|
|
|
Do kdaj (bo)ste uporabljali vetrček? 8.7.2005 10:17:40
|
|
|
|
Wahoo RR
|
mi ga imamo in bo še dolgo :) mi je všeč :)
|
|
|
|
Do kdaj (bo)ste uporabljali vetrček? 8.7.2005 10:21:15
|
|
|
|
Mimi*
|
Tud mi imamo še vetrček in bo še nekaj časa ostal.Sicer se itak vedno za njega vleče,ko vstaja ampak ima vsaj malo zakrit pogled na najino posteljo...:angel:sej veste,ane:)
|
|
|
|
Do kdaj (bo)ste uporabljali vetrček? 8.7.2005 11:31:50
|
|
|
|
Anonimen
|
tisa ga ma, pa še na drugi strani pojstle ma deko prepleteno med remlne, ker se je zatikala mednje z nogami. sploh zdej k vstaja v pojstli ma vetrček tut zarad tega če štrbunkne v pojstlo da se slučajno ne udari z glavo direkt v les. lp, lara
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?