|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Malta?
8.7.2005 9:42:39   
Sibil_
Ja-v notranjsoti otoka je res malo bolj čuden.
St.Juliens je pa zakon, full lepo.Pa Mdina je tut ok.
Jaz sem rentala ko smo bili dol avto, pa sem prelutala cel otok, je res lep.:love:
Pa glej da greste še na Comino in Gozo, je res lepo.
Aja-pa Popeye village si poglejte...;)
LP,
Sibil

(odgovor članu saratanja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Malta?
8.7.2005 9:45:00   
Baldi
saratonaja, če imaš majhno :duda:, sediš v sprednjem delu letala in tik ob prehodu. Enoletniki potem ponavadi špancirajo sem in tja. Če se boš pa zagrebla, in bila med prvimi na "čekiranju", pa lahko dobiš sedeže v pvi vrsti, kjer je pa zares veliko prostora za noge, pa še otrok se lahko igra na tleh pred teboj. Grebatorstvo velja za obe smeri, vsaj pri nas je bilo tako.

Skoraj v celoti pa se strinjam z vsem, kar je napisala viv. Meta, ne vem zakaj čakat do starosti 4. let, halooo.

LP:pujs:

Neposredna povezava do sporočila: 27
   Malta?
8.7.2005 9:45:23   
moni30
Kar se leta tiče, smo mi leteli le dve uri (iz Maribora), tako da ne bi smel biti večji problem.
Po moje bo večji problem temperatura (tam mora bit zdaj noro). Jaz sem bila konec septembra pa je bilo med 25 in 28 stopinjami. Nam je bilo vroče, domačini so pa kar v dolgih rokavih hodili (mislim da ti to vse pove).

Malta je res precej umazana (po moje zaradi velike količine turistov).

Kar pa se najema avta tiče, prosim ne pozabit, da se tam vozi po levi (kar nam povzroča velike probleme), pa še zelo grdo vozijo domačini. Če rentate avto, pazite, da bo javse 1000% zavarovano. Da ne boste imeli stroškov, če se kaj slučajno zgodi (pa bog ne daj da se bi).

Če te še kaj zanima, pa vprašaj.

Aja še to, Malta je tak mala, da jo z avtom prevoziš v 2-3 urah)

Neposredna povezava do sporočila: 28
   Malta?
8.7.2005 10:11:38   
saratanja
Vročina zna bit res problem...ker je noben od mojih dveh moških ne prenaša najboljš. Čisto drugače od mene, ki obožujem toploto:)
Ima pa hotel klimo v sobah (vsaj piše tako), pa notranji in zunanji bazen... pa računam,da bi najhujše urice lahko tudi tu preživeli. Drugače bomo pa litre vode kupovali in malega kar spotoma namakali od znotrej pa še na zunaj.... u ja dežnička za voziček ne smem pozabit.

moni30, kaj se je pa tebi zdelo vredno videti na Malti?

Neposredna povezava do sporočila: 29
   Malta?
8.7.2005 10:25:07   
Andra
Jaz sem bila nsa Malti pred nekaj leti, zdelo se mi ni nič posebnega. Plaže so bolj kamnite, do najlepših se moraš pa vse vozit. Obvezen je rent a car, sicer je čisti dolgčas.
Vreme ni nič kaj preveč toplo, poglej si tule:

http://www.wunderground.com/global/stations/16597.html

Kar se pa letala tiče, je pa to najboljj udoben hiter način, da prideš na cilj. Ne vem zakaj toliko komplicirate glede otrok. Pa saj mu ni treba, da je ves čas privezan in sedi na sedežu. Med poletom se lahko giba, vstane, hodi... Tako ali tako dobite vmes obrok in se mu vedno nekaj dogaja. Pa še leti niso ne vem kako dolgi.

Neposredna povezava do sporočila: 30
   Malta?
8.7.2005 10:30:33   
Gina
Jaz sem bila na Malti, pa ne grem več. Zakaj? Julija je tam več kot 40 stopinj v senci, tako da čez dan ne moreš ven, ne da bi bil utrujen od vročine, z maujhnim otrokom si pa to ne predstavljam. Cela Malta je umazana, ljudje niso nič kaj preveč prijazni, edini plus je, da govorijo Angleško, da se vsaj sporazumevaš lahko, ker je bila toliko časa kolonija in je to njihov uradni jezik. Plaže so nikakršne. Vse Istrske so boljše, razen tistih, do katerih se moraš zapeljat po možnosti z ladjo. Mimogrede te ogoljufajo, preverjajo 3x vstopnice za bus, če jo zgubiš, plačaš še enkrat, ko smo šli enkrat na pijačo, so rekli, da nismo plačali nekaj in nam kar nekaj, česar nismo imeli, zaračunali. Ko smo se hoteli zmenit, da se je zmotil, je grozil s pestjo (natakar!):zmeden2: Za videti nimaš kaj dosti, no vsaj v primerjavi z drugimi kraji, ki sem jih prepotovala v življenju, je Malta dolgočasna in nezanimiva, ker je bilo tam toliko različnih vplivov, da so en za drugim vsi osvajalci podirali vse za nazaj. V hotelu je crknila klima, in smo bili 3 dni brez. v vsako hrano mečejo kapre. Hrana je vsa sicer nezačinjena, zelenjave drugačne kot narezane in nezabeljene ne poznajo (v hotelu!!). Od mesa pripravljajo samo jagenjčka (fuj). Cene so bile kar zasoljene takrat (je že par let od tega). Na bazenu se popoldne scvrkneš, tako da sem jaz tam zdržala samo 15 minut maksimum, meseca julija, drugje pa se kopat itak ne moreš. Pa računaj, da jaz zelo dobro prenašam vročino nasplošno, nimam s tem problemov. Ampak tisto tam ni čisto predstavljivo zdaj nam, ki smo navajeni na Jadranska poletja.

Skratka, jaz sem bila tam zadnjič, ne grem več niti pod razno.

Neposredna povezava do sporočila: 31
   Malta?
8.7.2005 10:38:38   
viv_
Odvisno kaj pričakuješ in od dogodkov - mi gremo za 1. november in bo temperatura OK. Pa mal na izi, pogledat po ostalih otočkih in tako... Malo na oddih.

Je pa vtis, ki si ga ustvariš o eni državi zelo odvisen od tega, kako si se imel. Meni recimo je bil Maroko zakon in bi šla takoj še 1x tja, ena prijateljica je bila pa totalno razočarana...

Bomo preverili Malto in sporočim :)

Neposredna povezava do sporočila: 32
   Malta?
8.7.2005 10:47:42   
nejcko
Jaz sem bila pred 10-imi leti na Malti in sem bila zelo navdušena. Dol smo bili avgusta in je bilo res svinjsko vroče, ampak se je dalo preživet. Takrat je bilo tam hecno poceni in zame je bil to najcenejši dopust do sedaj. Plaže so res bolj tako, ampak jaz tako ali tako okoli ne hodim zaradi plaž, tako da me to sploh ni motilo. Tudi mi ponavadi povsod rentamo, na Malti pa nismo, ker so tisti avtobuski bili tako hecno poceni in še po vsem otoku te pripeljejo in vse je tako blizu.

Lansko leto pa so bili dol dva prijatelja in ena prijateljica in so bili totalno razočarani - drago za umret, umazano, skratka čisto razočarani so se vrnili.

Neposredna povezava do sporočila: 33
   Malta?
8.7.2005 11:02:24   
moni30
Saratanja, kaj je vredno videt?

Meni je bila ful všeč Mdina (staro mesto, z obzidjem, pa zvečer je ful romantično), pa ena vasica(se ne spomnim imena), kjer so same obrti prikazane (srebro, glina, steklo). Mi smo bili kakšne 2 urci tam, jaz bi pa lahko bla še cel dan, mi je blo ful zanimivo.

Ena je napisala, da se splača Popajevo vasico pogledat. No men se ne zdi. Mogoče bolj za otroke, ampak tvoj je še tako premajhen.

Bila sem pa navdušena nad otokom Gozo, ta ogled ti priporočam. Pa na Cominu sem tud bla, je res ful lepa plava voda, pa bela mivka (tam so posneli modrino vode za Plavo laguno). Samo se pa ne splača tam ravno cel dan bit, je ful gužva (boljše da se samo z ladjico okoli peljete).

No pa v glavnem mestu sem bla, pa meni osebno ni bilo kaj ekstra (stvar okusa).

Plaža je mila najlepša Golden Bay. Mi smo se kar z avtobusi vozili. Meni osebno je bilo ful doživetje (ko hočeš izstopit moraš potegniti vrvico, na kateri je pri vozniku obešen zvonček, pa mu zazvoni, drugače sploh ne ustavi).

Hotel smo imeli v St. Juliens, ampak ta je bolj za čage, za mladino. No sej ne rečem, da ni primeren tudi zate, samo z majhnim otrokom, ga po moje ne boš ne vem kako čagala (ponoči pa sploh ne).

Jaz če bi šla še enkrat, bi šla za 14 dni. Zakaj? Da si lahko vse v miru ogledaš, pa še od dopusta maš kaj, ker v sedem dni ne moreš vse natrpat, pol pa je vse na pol narejeno.

P.S. Če boste šli na oglede organizirano, se bolj splača preko njihovih agencij (torej sama se zmeniš), seveda če znaš angleško, ker nimajo slovenskih vodičev. So pa bolj male skupine, greste kar s kombijem, pa še klime imajo.

Neposredna povezava do sporočila: 34
   Malta?
8.7.2005 12:47:49   
viv_
http://www.gomaltatravel.com/

Neposredna povezava do sporočila: 35
   Malta?
9.7.2005 15:36:21   
solei
Lani smo bili na Malti avgusta z otrokom, ki je bil star 3 leta. Med poletom ni bilo nobenih težav (tja grede je gledal skozi okno, nazaj grede pa je spal). Res je, da je otok umazan, je tudi zelo vroče, ampak če imaš hotel s klimo, se da preživeti. Mi smo bili tam 14 dni, kar je za Malto ravno prav. Vidiš vse, pa še čas za dopust imaš. Oglede smo prilagodil malemu in smo šli v Popajevo vasico, gledali smo show delfinov,...Organizirano smo šli na Gozo in Comino. Meni je bil obisk Malte všeč, res pa je, da ni nič posebnega in nimam več želje, da bi šla še enkrat tja. Kar se tiče domačinov: vsi so bili zelo prijazni.
Plaže so skalnate, imaš pa dve večji peščeni plaži, do katerih moraš z avtobusom. Malteški avtobusi so nekaj posebnega in vožnja z njimi je avantura. Niso pa čisti! Poleg tega so te plaže nabito polne.
Pravijo, da je Malta je otok, ki te ali zasvoji ali pa se ti zameri. Če niste preveč zahtevni, je Malta lahko prava izbira, če pa nikakor ne morete spregledati odpadkov po cesti, potem je bolje, da na Malto zaenkrat še ne greste.

Neposredna povezava do sporočila: 36
   Malta?
9.7.2005 15:38:19   
solei
Aja, še link:

http://www.visitmalta.com/

Neposredna povezava do sporočila: 37
   Malta?
9.7.2005 19:09:59   
rija
Bila na malti pred tremi leti. Prvi vtis katastrofalno slab: kar umazano, vse zelo pusto, zvečer norišnica v St. juliansu. No, po dveh dneh se skuliram in vidim, da le ni tako slabo. Plaže solidne, posebej lepa Gozo in Comino, La Valleta. Za moje pojme: obiskati enkrat v življenju. Bila junija :35 stopinj, hoteli dobri, najin odličen-San Gorg Corinthia. Vsaj tu so naju razvajali do konca in nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?