|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Malta?
8.7.2005 7:55:24   
saratanja
Hola!

Se tule samo še o počitnicah pogovarjate, pa se mormo še mi odločit kam jo zbrišemo. Imam ugodno varianto za Malto, en teden, hotel štiri zvezdice, samopostrežni zajtrk in večerje... samo zdaj pa malo cvikam.

A kakšna ve, če za Malto zadošča osebna za tamalga ali mora imet potni list? Kako pa enoletniki kej prenašajo letala?
Sej smo že bli za prvomajske v Toskani, pa se je mali prav dobro zabaval. Sam za tja se je bilo lažje odločit, ko smo bili s svojim avtom, pa smo se kadarkoli lahko obrnil domov.

Kaj pa spolh vzet na tako pot...glih ne vem koliko prtljage pa res ne more človek vleč na letalo?

Uh...prosim, kakšne izkušnje, da me malo pomirite...ko z dragim bi prav rada šla.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Malta?
8.7.2005 8:00:48   
Anonimen
Glede na to, da je Malta v EU, bi morala biti osebna dovolj, ampak jest bi šla na ziher varianto in mu nabavila pasoš.

Glede letala - zadnjič sem se vračala z letalom domov in med potniki je bilo precej prb. eno leto starih otrok, ki so šli z družinami na počitnice v Poreč. No, sklenila sem, da niti pod razno jaz svojega otroka ne bom pri tej starosti basala na avion. Resda je bil polet dolg skoraj 4 ure, ampak že tistih par minut pred in med vzletom je bil tak trušč med otroki, ki so morali sedeti pri miru, da je meni skoraj glavo razneslo. :)

(odgovor članu saratanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Malta?
8.7.2005 8:14:05   
darjatimci
Res je,da z otroci na letalu ni lahko,petnajst minut,ko naj bi bil privezan se vleče kot ena ura,naš fant je bil na poti na morje kar priden je zabaval vso bližnjo okolico in hvala bogu smo imeli sosede,ki so to dobro prenašali, bolj težaven je bil nazaj,mi smo se vozili eno uro in pol in nam je hitro minilo.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Malta?
8.7.2005 8:15:48   
SANDY
Ne vem na kateri konc greš, sam je moja kolegica ravno prišla iz Malte - je bila 14 dni in je komaj čakala da pride domov. Je rkla da z otroci ne bi šla več, ker so se z busom na plažo vozil..bom se pa pozanimala na kateri konc je šla.

:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Malta?
8.7.2005 8:18:11   
viv_
Na Malto greš lahko samo z osebno izkaznico.

S seboj je fino če imaš za otročka zalogo hrane, veliko pijače, nekaj igrač,...

Mi smo bili ko je bila stara pol leta in je bilo OK, ampak takrat še ni hodila... Zdaj pa ne vem kako bo. Gremo pa za 1. november za en teden na Malto (imamo že karte), pa ne vem ravno kako bo na letalu... ampak nekako bo že ;)

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Malta?
8.7.2005 8:19:08   
Anonimen
jaz sem pri starosti 11- tih dni priletela iz Berlina v Jugoslavijo. Samo pri tako majhnih je menda lažje :)-

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Malta?
8.7.2005 8:20:53   
Anonimen
Seveda, tebe so dali kar med kargo in prešvercali čez.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Malta?
8.7.2005 8:21:45   
SANDY
slepi potnik :)-

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Malta?
8.7.2005 8:22:54   
al1*
Viv, kakšno pa je okoli prvega novembra vreme na Malti? A ni že premrzlo za kopanje? Tudi mi imamo v načrtu kakšen dopust v jesenskih počitnicah, pa sem bila prepričana, da Malta ne pride v poštev. :morje:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Malta?
8.7.2005 8:24:15   
Anonimen
Nisem slepa.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Malta?
8.7.2005 8:24:57   
viv_
al1* - naj bi bilo okrog 20°C, ampak smo ravno zato rezervirali apartma v enem kompleksu, kjer imajo notranji in zunanji bazen - za vsak slučaj.

Evo to je to:
http://www.gardenviewmalta.com/aboutus.html
za 6 dni smo dali za apartma z eno spalnico 212 Eur.

Karte smo pa kupili direktno pri Air Malta - letimo iz Dunaja, za karte smo dali pa za vse tri 102.000 Sit (no, za Mirno je bilo samo 17 Eur).

lp

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Malta?
8.7.2005 8:25:45   
Anonimen
Na Malti se novembra v morju zagotovo ne bodo kopali.

Mene pa zanima nekaj drugega. Glede na to, da ste rezervirali že zdaj, gre verjetno za kakega low cost ponudnika - katerega? Pa še link, prosim ;).

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Malta?
8.7.2005 8:25:57   
SANDY
albina, zej ne več k ti je dala teta Pehta čudežne kapljice 8)

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Malta?
8.7.2005 8:29:00   
viv_
Selena - direktno sem kontaktirala s telimi Garden View - pa je bila ta cena. Lani smo zamudili, letos pa ne bomo ;)

Za letalske karte sem šla pa na www.airmalta.com in tam rezervirala - problem je to, da moraš pri njih prevzeti karte v eni izmed poslovalnic (Dunaj, Minhen, ....) - ampak imam na srečo prijatelja na Dunaju, tako da je on dvignil karte.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Malta?
8.7.2005 8:35:21   
al1*
Izgleda obetavno!
Moj je bil na Malti pred enimi osmimi leti in je bil navdušen. Bili so pa konec septembra.

Mi pa ciljamo na kakšne bolj tople kraje, da se še malo nastavimo sončku in namočimo v morju.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Malta?
8.7.2005 8:56:53   
saratanja
Hvala za odgovore. Tole za Malto se moram kar hitro odločit, ker je ta ponudba samo za teden od 22.7 do 29.7. Cena aranžmaja, z letališko takso in polpenzionom je za en hotel 90.000 in drugi 100.000. Drugače pa na Malto tako nebi šli ležat na plaže, ker vem,da imajo v bližini samo skalnato. Sva z :love: bolj potepuške narave, pa računava rentat avto in potem raziskat cel otoček...

Po teh odgovorih imam občutek, da je otrok na letalu bolj naporen za vse sopotnike. Mene precej skrbi, kako bova zdržala tisti čas privezana. Samo ponavadi je zelo radoveden in družaben, tako da bi ga vse skup moralo malo zamotiti....le ura je zeeeelo zgodnja 4.30 je že let.

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Malta?
8.7.2005 8:58:51   
Lianna

Malta je fulll umazan otok. Tut plaže niso kej preveč čiste.

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Malta?
8.7.2005 9:00:58   
viv_
saratanja - rent a car je pa poceni - sva gledala Toyota Yaris je 25 Eur na dan.

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Malta?
8.7.2005 9:05:23   
African queen
Jaz sem bila sicer na Malti pred desetimi leti meseca maja.V Sliemi,kjer smo bili nastanjeni, plaža,ni bila bogve kaj,same skale...Golden beach pa je zelo lepa plaža,čista,peščena in morje je bilo vsaj takrat čisto..Drugače je Malta zelo živahna,pestro nočno življenje ,še sploh v St.Julien's..

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Malta?
8.7.2005 9:18:59   
saratanja
hja, nočnega življenja verjetno ne bom doživela...bo potrebno malčka spat dat.:( Bo pa upam podnevi zato toliko bolj pestro. Mi bi bili blizu Buggibe. Morma pogledati, kako daleč je to od te Gloden Beach.

Viv...a vi boste tudi rental avto?

Neposredna povezava do sporočila: 20
   Malta?
8.7.2005 9:20:05   
viv_
saratanja - na malti je vse blizu :)

ja, mi bomo kakšne 3 dni 100% rentali...

Neposredna povezava do sporočila: 21
   Malta?
8.7.2005 9:20:35   
viv_
Aja, če boste šli mi povej, ti posodim LP Malta (Lonely Planet vodnik), pa mi ga potem vrneš...

Neposredna povezava do sporočila: 22
   Malta?
8.7.2005 9:21:56   
k1
o raznih vprašanjih imaš boga in pol na forumu

www.travel.over.net

zelo uporabna zadeva, sploh če greš prvič kam, pa te zanimajo stvari....

lp! :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 23
   Malta?
8.7.2005 9:28:38   
saratanja
Joj, viv to bi blo superca.... Takoj, ko bo gotovo, da gremo ti sporočim.

Ja danes bom poklicala prijateljico in rezervirala. Mislim, da sva že skoraj 99% odločena, da bomo šli. Za nas je ugodno, ker je let iz Brnika. Samo še glede sedežev se moram pozanimat..da bomo ob kakšnem prehodu sedeli, da bom lahko tamalga malo na tla dala.
Ja pa glavno stvar... šefe prepričat, da bojo dali dopust:(

Da je vse blizu na Malti :sloncek: ... hja, jaz imam še vedno iz zadnjega potovanja po ameriki v mislih tiste razdalje:)

Neposredna povezava do sporočila: 24
   Malta?
8.7.2005 9:31:42   
saratanja
Lianna, zakaj pa se je tebi zdela malat umazan otok? Imela kakšne slabe izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?