|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ah ta flaška
11.3.2010 9:57:48   
sanelaa
ma naš 15mesecev stra pije vse............od vode, do čaja, do soka............nekaj raje, nekaj manj raje. Jaz se sicer stem nikoli nisem obremenjvala.........logično da pri babicah je samo sok, redkokdaj voda, doma pa tako tako. Če spije npr. 2deci gostega soka, mu potem čez pol ure, ko je kao spet žejen, dam vodo, ker je verjetno žejen zarad prej sladkega soka. Pa naredi par šlukov in konec. Dehidriral uglavnem ne bo. user posted image

Ampka itak je tukaj debata o flaški in ne o tem kaj pijejo..............

pač če ima rad flašo, jo ima, s tem da se mu parkrat čez dan ponudi tudi tekočina v kozarčku. V vrtcu naš npr. sploh nima flaše, ampak pijejo iz kozarčka. Itak je najmljaši v skupini in mu je všeč, če lahko posnema starejše.

Zunaj pije iz kozarca ali po slamici, praktično flašo žuli samo doma, pa še to ne bi rekla da je odvisen od nje.

Torej, kombiniraj............nikar pa ne vsiljuj nekaj, ker itak ne bo imelo efekta.

< Sporočilo je popravil sanelaa -- 11.3.2010 9:58:41 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.3.2010 10:24:10   
3jeMi
o ti bog, ne moj mesarsko klanje samo zaradi flaške... user posted image user posted image user posted image

... suzi je spraševala za nasvet, ne pa za vsiljevanje... večino smo dale svoje mnenje, nasvet...
... sama sem mnenja, če se nekaj odločiš otroku ukinit (flaška, duda, ...), je dobro, da pri tem vztrajaš, ne pa nekaj mencaš, pa bi pa ne bi... kakšen zgled pa daješ otroku s tem... prvo bo videl, da te lahko našpona za vsako stvar, drugo pa postal tudi sam tak, bi pa ne bi... samo to je pa že druga stvar, ko me boste poslale v temo Vzgoja... user posted image ... še prej se bom pa pri Umpi v Prehrani ustavila... user posted image

... kaj bo oz. kaj je suzi naredila ne vemo... bi pa lahko povedala, če je že začela temo... user posted image

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.3.2010 18:14:56   
suzi26
Hvala punce za odgovore,res je jst sem spraševala kaj čem narest,ne pa vsiljevala tko kot so si nekatere predstavljale.
Je pa res kar je 3 jemi napisala,da če sem s tem že začela,da morem naprej vztrajat.
In vam tudi sporočam,da še kar vztrajam in vam morem rečt,da sem na dobri poti,saj je mali začel pit iz kozarcauser posted image
in to kar pol litra na dan vode z okusom spije.
lep danuser posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?