|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ah ta flaška
10.3.2010 13:08:27   
suzi26
pred kakšnim mescom nazaj sem spraševala,če je še kaka možnost,da ga navadim iz česa drugega pit,kot iz flaške.
pa sem mu kupila lonček od nubyja na slamico,vendar mi noče pit iz njega.
no dva dni nazaj pa sem mu ukinla flaško.prvi dan je kar velik popil iz kozarčka,zdej pa sploh noče več tok pit.
zdej pa me zanima ali je možno,da noče pit,ker ni iz flaške( mimogrede prej je spil sigurno čez dan 6 krat po pol deci)ali res ni več tok žejen?
Nevem,kaj naj naredim,ali naj grem nazaj na flaško,ali naj še naprej vztrajam?
Aja,star je pa 19 mescev.
Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ah ta flaška
10.3.2010 13:10:34   
Petraa
Flaško mu daj nazaj,pa naj pije.Saj je ne valja po ustih.
Mi bomo kmalu stari 3 leta,pa jo še vedno imamo za pit,ker le tako mi fajn pije.če je nima,mi komaj popije 2 deci popije čez cel dan user posted image

(odgovor članu suzi26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2010 13:14:53   
3jeMi
suzi... jaz ti pa svetujem, da vztrajaš pri svojem, če si se že odločila, da mu ukineš flaško... mali je v takih mesecih, da bo hitro poštudiral, da te lahko navije okoli prsta, če mu boš popustila... fant bo že pil iz kozarčka, če bo žejen... user posted image

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2010 13:17:56   
Petraa
3jeMi jaz se pa ne strinjam kar si napisala.
zakaj potem moj ni pil?

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2010 13:43:05   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: suzi26

no dva dni nazaj pa sem mu ukinla flaško.prvi dan je kar velik popil iz kozarčka,zdej pa sploh noče več tok pit.

petraa... lej, suzi je ukinila flaško šele pred 2 dnevi... 1 dan je pil, drugi ne več toliko... dva dni je minilo... pride dan, ko bi otrok popil na litre tekočine in dan, ko ne bi pil nič... torej, šele dva dni je minilo, zato ji pravim, da naj vztraja... user posted image

(odgovor članu suzi26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 13:47:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 13:48:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2010 14:11:41   
kristinaj
moja ima tri leta pa še vedno na flašo pije, v vrtecu iz skodelice, doma tudi iz kozarčka a ko se ima za pocrtat je cucla mucla tista in duda za dudlat.. jo bo že minilo...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu suzi26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 14:19:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.3.2010 14:25:15   
Nina00
Se strinjam, da vstrajaj.

Neposredna povezava do sporočila: 10
10.3.2010 14:54:44   
sanelaa
naš je star 15mesecev, pije iz kozarčka, ampak še vedno pride dan ko noče lončka, ampak flaško. In takrat jo dobi. Se zgodi tudi da zjutraj dobi čaj v flaško in jo ima cel dan oz. ko je žejen pije iz nje.

Ne delaj drame........kombinirajj mu, malo lonček, malo flaška. Ko se bo flaše naveličal jo bo že dal stran. Najhujše je ko želiš otroka na silo nekaj navadit.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.3.2010 14:56:26   
sanelaa
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

aja še to, lahko da se je s flaško samo nalival, ker je pač teklo.. naš pije iz kozarca, včasih več, včasih manj, zagotovo pa vedno bolj, se mora navadit.

če mu dam sok, stanka 2 deci, če vodo pa par požirkov... včasih se otroci nalivajo

user posted image

to so verjetno vsi isti...........ko je sok, bo vse spil, še zadnjo kapljico pocuza, ko je pa voda ali nesladkan čaj pa res naredi samo par šlukov, toliko da se odžeja.

Neposredna povezava do sporočila: 12
10.3.2010 14:58:54   
Petraa
Potem sem pa jaz tudi kot otrok.namreč ne pijem vodo in zakaj bi nekdo pil nekaj kar mu ne paše user posted image
zakaj potem vsi ljudje tega sveta ne pijemo vodo ,da se odžejamo ,ampak sok?zato ,ker smo tako navajeni in nam voda ni dobra.odžejamo se tudi od soka.če ste otroka navadili na sok,naj potem tudi to pije.ne pa vsiljevat kar naenkrat vodo

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.3.2010 15:04:24   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa

aja še to, lahko da se je s flaško samo nalival, ker je pač teklo.. naš pije iz kozarca, včasih več, včasih manj, zagotovo pa vedno bolj, se mora navadit.

če mu dam sok, stanka 2 deci, če vodo pa par požirkov... včasih se otroci nalivajo

user posted image

to so verjetno vsi isti...........ko je sok, bo vse spil, še zadnjo kapljico pocuza, ko je pa voda ali nesladkan čaj pa res naredi samo par šlukov, toliko da se odžeja.

Naša hb ne user posted image , ko je žejna najraje pije vodo ali radensko, ker jo bolj odžeja, takrat tudi odkloni sok (gosti še posebaj), ko pa ji pač tak za okus paše, takrat pa pije sok.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.3.2010 15:05:18   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Petraa

Potem sem pa jaz tudi kot otrok.namreč ne pijem vodo in zakaj bi nekdo pil nekaj kar mu ne paše user posted image
zakaj potem vsi ljudje tega sveta ne pijemo vodo ,da se odžejamo ,ampak sok?zato ,ker smo tako navajeni in nam voda ni dobra.odžejamo se tudi od soka.če ste otroka navadili na sok,naj potem tudi to pije.ne pa vsiljevat kar naenkrat vodo

To pa se strinjam.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 15:07:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
10.3.2010 15:09:29   
Petraa
Mislim,da je edini glup komentar tvoj- da primerjaš tekočine,ki so potrebne s sladkarijami !

Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 15:10:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Petraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
10.3.2010 15:13:02   
živa
Jaz sem sicer prvega "odvajala" od flaške pri slabih 2 letih in pol in je tudi manj pil. Sem mu pa nočno flaško zamenjala z navadno 2,5 dcl flaško iz trgovine s športnim nastavkom (mislim, da jo ima Jana, pa Evian in še nekaj sem jih videla danes).  Poskusi še s tem.

Mislim pa tudi, da je super, če vztrajaš pri odvzemu flaške.

Petraa, vsi zobozdravniki in pediatri pravijo, da je sok posladek, ne pijača.

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 10.3.2010 15:14:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 19
10.3.2010 15:13:24   
Petraa
umpa smešiš se
Rajši pojdi debatirat o hrani na drugo temo

Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 15:15:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Petraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
10.3.2010 15:16:19   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa

user posted image

Naš ni tak. user posted image . Ko je sok ali čaj, spije le požirk in se kremži, ko je voda pa tanka ko žejna kamelauser posted image

Pije iz kozarca in iz magičnega nubija. Nubi je bolj praktičen, celčo ponoči, zato ga ne bomo ukinili.  Res pa je, da ni odvisen od njega in zelo rad poseže po kazarcu. Sprva je po kozarcu spil le par požirkov, zdaj pa tudi iz kozarca zeksa vso vodo. Vztrajaj user posted image

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.3.2010 15:16:27   
Petraa
A res živa user posted image
Nisem še srečala takšnega P niti zobozdravnika,ki bi to rekel
tako da definiraj vsi

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.3.2010 15:17:44   
Petraa
me veseli,da zaključuješuser posted image

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 19:40:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Petraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?