Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 19:26:43
|
|
|
|
Jančika_
|
A gospod pa sam nič ne predlaga? Ali bohnedaj skuha?:zmeden2:
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 19:30:03
|
|
|
|
Maxica
|
Hm, mal nam pomagaj-kaj mara in česa ne, če je postal izbirčen.:zmeden: Kosilo po okusu mojega:love: bi bilo-pizza; kruh pa sir, pa kakšna pleskavica ali pršut. Nič kompliciranega torej. A sem jaz ena srečnica al nisem:)-?!
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 19:30:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Po mojem moškem: čevapčiči, pleskavice, makaroni z bolonez, segedin golaž, filane paprike, morda še kakšni zrezki v omaki, potem se pa neha. Bom pa tud jst enkrat mojga našutirala nekam, k se je začel zmišljat :grrr:
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 19:30:46
|
|
|
|
kalimero
|
Po moškem okusu? Pojma nimam, kakšen okus ima tvoj moški. Moj bi bil vesel ocvrtih melancan in velike sklede solate, recimo. Če je pa to "moško", pa nisem ziher :)-
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 19:31:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj je palil na to: Bedra od piščanca začiniš. Krompir, star ali pa mlad, narežeš na majhne kocke, opereš in obrišeš. Potrosiš s soljo in sladko papriko in fajn premešaš. Daš vse skup v kakšno posodo za v pečico, posodo malo namažeš z oljem, tolk da se ti vse skupi ne prime. Pokriješ in daš v pečico segreto na cca. 200-250˙C. Pečeš cca. ene dve uri, odvisno od velikosti beder. Pol ure pred koncem odkriješ kozico in pečeš kar tako, da rata hrustljavo. Lepota vsega je da je stvar pripravljena v 10 minutah in jo potem sam pustiš, da se cmari v pečici. Pa nekje na sredi malo znižaš pečico. zraven še mal solate, pa je rešen problem. Če nimaš ognjevarne posode, lahko tudi na globljem pekaču in pokriješ z alufolijo. Dober tek, se priporočam...:)-
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 19:32:07
|
|
|
|
epahor
|
:)OJLA!:) Gospod dela od 8:00 do 12:00 in potem pride na kosilo za eno urco in gre ob 13:00 že nazaj,pa do 17:00!!!On kuha edino ob nedeljah!Predlaga pa tudi ne,ker kadar ga vprašam,kaj bi jutri jedel odgovori"kej dobrega"!!!
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 19:32:59
|
|
|
|
CatJa
|
Jaz sem danes po dolgem cajtu skuhala torteline s paradiznikovo omako in parmezanom. Solati smo se pa danes odpovedali. Imam tudi sama ze vcasih probleme, kaj skuhat. In se mi niti ne ljubi kaj dost utrujat s tem :zaspan: Ce je pa tvoj tako izbircen, pol pa verjetno tako nimas na razpolago kak sirok repertoar. Nej pove kaj bo jedu, pol mu pa tri dni isto skuhaj, si bo kar nehal namisljevat :)-
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 19:34:02
|
|
|
|
Kalina
|
Moj mozicek pa bi lahko skoz jedu naslednje: musako, pasulj (bleeek), cevapcice, kakrsnkol burek, pa seveda kakrsnkol meso! kr obolevam za stedilnikom!
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 19:38:33
|
|
|
|
epahor
|
OJ AL BINA! HVALA,SEM DOBILA IDEJO! SEGEDIN GOLAŽ,PA ČE HOČE NAJ JE,AL PA NAJ PUSTI,BO PA LAČEN CEL DAN! HVALA ŠE ENKRAT VSEM SKUPAJ,SI BOM PREPISALA NA LIST,POTEM PA VSAK DAN NAREDILA DRUGO,PA BO!!! HVALA ŠE ENKRAT!!!
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 19:39:36
|
|
|
|
Jančika_
|
No, vsaj ob nedeljah kuha, večina še to ne. Kej dobrega? Madona, pol se pa znajdi:)! Ko sem še stanovala doma, mi je šlo najbolj na jetra to, da foter in brat niti enkrat nista dala kake ideje, kaj bi se jedlo; da bi kdo od njiju kdaj kaj skuhal - ma dej no:grrr:. Nikoli nista na listek napisala, česa je zmanjkalo in kaj bi bilo dobro kupit. Moja mama si ju je pač tako vzgojila. Midva z možem imava to drugače porihtano, na srečo.
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 19:41:23
|
|
|
|
Taša
|
Pri nas je "moško" kosilo-zrezki na sto in en način, pleskavice, makaroni,golaž, pasulj... Včasih (npr. danes) mi je uspelo mu uturit zelenjavno enoločnico, ki je bila res dobra... Najpre je malo nergav potem pa jo pojedel cel krožnik... poleg sem imela še jogurtovo pecivo z ribezom.. Hm, jutri še nevem..bom mogla malo premisliti, vsekakor bom morala narediti kakšno "moško" kosilo, če je že danes bilo bolj "žensko":)-...
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 19:48:52
|
|
|
|
saša 73
|
Mojega gane edino dunajski in pomes frites.Bljak!!! Jaz pa obožujem zelenjavne čorbe,in je prava kriza v naši bajti. Sicer pa sirotek res dela od 8.-16.30 tak,da mu verjetno ne tekne zelenjavna šupa.
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 19:57:30
|
|
|
|
Natas@
|
Ribe ali pizza
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 20:01:06
|
|
|
|
Lumpi
|
kuhaj non-stop tisto, kar mu je všeč tud jaz sem imela tak "problem" pa sem zmeri kuhala samo tisto, kar mu je bilo všeč, danes pa pravi, jaz bi pa čorbo, prej jo pa niti probu ni, je bila kao zanič
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 20:03:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšno fajn mastno zapečeno kračo, po možnosti odojek.
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 20:15:57
|
|
|
|
Lumpi
|
sem čist mim udarla:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 20:29:43
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
zrezki, krompir na 1001 način, golaž, polnjene paprike ipd.
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 20:36:24
|
|
|
|
Gina
|
Moško kosilo? Piščamec, svinjina, klobase, meso, meso, meso.. To je to, pa so srečni.
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 20:36:58
|
|
|
|
Gina
|
Aja, pa še krompir sem pozabila. Menda ga vsi obožujejo.
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 20:43:12
|
|
|
|
Pajaca
|
Moj je vesel če mu sploh kaj skuham, tko da je čist vseen kaj je sam da je kosilo, pa da lahko on končno en dan leži pred tv pa počaka kosilo (oz se igra s tamalo) Na mojem repertuarju pa najdeš kakšno lazanjo, paštašuto, pico, pohančke, pa veliko skledo solate.
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 20:47:14
|
|
|
|
ZARA
|
Pri nas je podobno kot pri Pajaci,ni izbirčen (ker nima izbire) je vse...
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 20:48:42
|
|
|
|
anajmad
|
Pr mojmu pa šnicli,šnicli in še enkrat šnicli.V vseh oblikah seveda. en lpD.
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 20:56:47
|
|
|
|
Divja vijolica
|
Mojmu pa ni treba kuhat, ker se že v službi naje. Če je pa še lačen, si pa sam skuha.
|
|
|
|
Kosilo po moškem okusu!? 7.7.2005 21:07:26
|
|
|
|
smrka
|
Moj ma rad vse kar skuham, najrajš pa ko njegova mamika skuha, takrat se pa napoka da še hodit nemore in pol mi ves dan jamra kako ga boli trebuh. Moški!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?