|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 19:25:27   
epahor
:)OJLA!:)
Prosim povejte mi kaj naj jutri skuham za kosilo,ker res ne vem več kaj kuhati,je postal moj:love:malo zbirčen!Pa tudi tamala ne ve kaj bi se še zmislila!!!
PROSIM POMAGAJTE!!

Lp :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 19:26:43   
Jančika_
A gospod pa sam nič ne predlaga? Ali bohnedaj skuha?:zmeden2:

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 19:30:03   
Maxica
Hm, mal nam pomagaj-kaj mara in česa ne, če je postal izbirčen.:zmeden: Kosilo po okusu mojega:love: bi bilo-pizza; kruh pa sir, pa kakšna pleskavica ali pršut. Nič kompliciranega torej. A sem jaz ena srečnica al nisem:)-?!

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 19:30:21   
Anonimen
Po mojem moškem: čevapčiči, pleskavice, makaroni z bolonez, segedin golaž, filane paprike, morda še kakšni zrezki v omaki, potem se pa neha. Bom pa tud jst enkrat mojga našutirala nekam, k se je začel zmišljat :grrr:

(odgovor članu epahor)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 19:30:46   
kalimero
Po moškem okusu? Pojma nimam, kakšen okus ima tvoj moški. Moj bi bil vesel ocvrtih melancan in velike sklede solate, recimo. Če je pa to "moško", pa nisem ziher :)-

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 19:31:58   
Anonimen
Moj je palil na to:

Bedra od piščanca začiniš. Krompir, star ali pa mlad, narežeš na majhne kocke, opereš in obrišeš. Potrosiš s soljo in sladko papriko in fajn premešaš.

Daš vse skup v kakšno posodo za v pečico, posodo malo namažeš z oljem, tolk da se ti vse skupi ne prime. Pokriješ in daš v pečico segreto na cca. 200-250˙C. Pečeš cca. ene dve uri, odvisno od velikosti beder. Pol ure pred koncem odkriješ kozico in pečeš kar tako, da rata hrustljavo. Lepota vsega je da je stvar pripravljena v 10 minutah in jo potem sam pustiš, da se cmari v pečici. Pa nekje na sredi malo znižaš pečico.

zraven še mal solate, pa je rešen problem.

Če nimaš ognjevarne posode, lahko tudi na globljem pekaču in pokriješ z alufolijo.

Dober tek, se priporočam...:)-

(odgovor članu epahor)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 19:32:07   
epahor
:)OJLA!:)
Gospod dela od 8:00 do 12:00 in potem pride na kosilo za eno urco in gre ob 13:00 že nazaj,pa do 17:00!!!On kuha edino ob nedeljah!Predlaga pa tudi ne,ker kadar ga vprašam,kaj bi jutri jedel odgovori"kej dobrega"!!!

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 19:32:59   
CatJa
Jaz sem danes po dolgem cajtu skuhala torteline s paradiznikovo omako in parmezanom. Solati smo se pa danes odpovedali. Imam tudi sama ze vcasih probleme, kaj skuhat. In se mi niti ne ljubi kaj dost utrujat s tem :zaspan:

Ce je pa tvoj tako izbircen, pol pa verjetno tako nimas na razpolago kak sirok repertoar. Nej pove kaj bo jedu, pol mu pa tri dni isto skuhaj, si bo kar nehal namisljevat :)-

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 19:34:02   
Kalina
Moj mozicek pa bi lahko skoz jedu naslednje: musako, pasulj (bleeek), cevapcice, kakrsnkol burek, pa seveda kakrsnkol meso! kr obolevam za stedilnikom!

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 19:38:33   
epahor
OJ AL BINA!
HVALA,SEM DOBILA IDEJO!
SEGEDIN GOLAŽ,PA ČE HOČE NAJ JE,AL PA NAJ PUSTI,BO PA LAČEN CEL DAN!

HVALA ŠE ENKRAT VSEM SKUPAJ,SI BOM PREPISALA NA LIST,POTEM PA VSAK DAN NAREDILA DRUGO,PA BO!!!

HVALA ŠE ENKRAT!!!

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 19:39:36   
Jančika_
No, vsaj ob nedeljah kuha, večina še to ne. Kej dobrega? Madona, pol se pa znajdi:)!

Ko sem še stanovala doma, mi je šlo najbolj na jetra to, da foter in brat niti enkrat nista dala kake ideje, kaj bi se jedlo; da bi kdo od njiju kdaj kaj skuhal - ma dej no:grrr:. Nikoli nista na listek napisala, česa je zmanjkalo in kaj bi bilo dobro kupit. Moja mama si ju je pač tako vzgojila. Midva z možem imava to drugače porihtano, na srečo.

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 19:41:23   
Taša
Pri nas je "moško" kosilo-zrezki na sto in en način, pleskavice, makaroni,golaž, pasulj... Včasih (npr. danes) mi je uspelo mu uturit zelenjavno enoločnico, ki je bila res dobra... Najpre je malo nergav potem pa jo pojedel cel krožnik... poleg sem imela še jogurtovo pecivo z ribezom.. Hm, jutri še nevem..bom mogla malo premisliti, vsekakor bom morala narediti kakšno "moško" kosilo, če je že danes bilo bolj "žensko":)-...

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 19:48:52   
saša 73
Mojega gane edino dunajski in pomes frites.Bljak!!!
Jaz pa obožujem zelenjavne čorbe,in je prava kriza v naši bajti.
Sicer pa sirotek res dela od 8.-16.30 tak,da mu verjetno ne tekne zelenjavna šupa.

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 19:57:30   
Natas@
Ribe ali pizza

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 20:01:06   
Lumpi
kuhaj non-stop tisto, kar mu je všeč
tud jaz sem imela tak "problem" pa sem zmeri kuhala samo tisto, kar mu je bilo všeč, danes pa pravi, jaz bi pa čorbo, prej jo pa niti probu ni, je bila kao zanič

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 20:03:15   
Anonimen
Kakšno fajn mastno zapečeno kračo, po možnosti odojek.

(odgovor članu epahor)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 20:15:57   
Lumpi
sem čist mim udarla:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 20:29:43   
Minka Pobalinka
zrezki, krompir na 1001 način, golaž, polnjene paprike ipd.

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 20:36:24   
Gina
Moško kosilo? Piščamec, svinjina, klobase, meso, meso, meso.. To je to, pa so srečni.

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 20:36:58   
Gina
Aja, pa še krompir sem pozabila. Menda ga vsi obožujejo.

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 20:43:12   
Pajaca
Moj je vesel če mu sploh kaj skuham, tko da je čist vseen kaj je sam da je kosilo, pa da lahko on končno en dan leži pred tv pa počaka kosilo (oz se igra s tamalo)

Na mojem repertuarju pa najdeš kakšno lazanjo, paštašuto, pico, pohančke, pa veliko skledo solate.

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 20:47:14   
ZARA
Pri nas je podobno kot pri Pajaci,ni izbirčen (ker nima izbire) je vse...

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 20:48:42   
anajmad
Pr mojmu pa šnicli,šnicli in še enkrat šnicli.V vseh oblikah seveda.
en lpD.

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 20:56:47   
Divja vijolica
Mojmu pa ni treba kuhat, ker se že v službi naje.
Če je pa še lačen, si pa sam skuha.

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Kosilo po moškem okusu!?
7.7.2005 21:07:26   
smrka
Moj ma rad vse kar skuham, najrajš pa ko njegova mamika skuha, takrat se pa napoka da še hodit nemore in pol mi ves dan jamra kako ga boli trebuh. Moški!

(odgovor članu epahor)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?