zmajaz -> RE: dolgi vs. kratki lasje (9.3.2010 10:50:36)
|
Jaz sem imela v življenju že vse od čisto kratkih las (kaka 2 cm [sm=jezicek.gif] - to je bilo sicer še v SŠ) pa do precej dolgih (do sredine hrbta). Dolge sem imela zdaj skoraj 10 let in sem se jih enostavno naveličala, ker sem redko nosila kaj drugega kot čop in čop in čop dan na dan. Morda sem še 1. dan, ko sem si prala glavo imela kdaj malo spuščene, ampak so me itak samo jezili, ko so mi šli na obraz itd., tako da zdaj sem se končno po tolikih letih opogumila in se ostrigla na paža, pa sem zelo zadovoljna. Sicer si moram, ko si perem malo sušit s krtačio, kar mi prej ni bilo treba, ampak to mi ne vzame ne vem koliko časa in potem imam v redu frizuro do naslednjega pranja. Pa ostrigla me je tako, da mi ne gredo lasje čisto nič na obraz, frizura mi pa tudi dosti dosti bolj pristaja, kot so mi dolgi lasje - to zdaj še moj potrdi, čeprav je bil prvi dan, ko sem se ostrigla čisto v šoku, ker sprememba je bila res velika (predvsem zato, ker mi je tudi spredaj ostrigla lase). [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Imam pa jaz čisto ravne in dokaj tanke lase, tako da ne vem, kako je če imaš ful močne. [sm=smiley1.gif] Jaz porabim manj kot pol ure, da si operem in sfenam. Je pa na izbiro dosti lepih krajših frizur za močne in goste lase (dolžina paža ali malenkost krajše), samo frizerja morš met pravega, da ti dobro svetuje.
|
|
|
|