grahek85 -> RE: dolgi vs. kratki lasje (2.4.2010 19:31:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ok - potem pa vprašanje: imate zelo goste, debele lase, ki nikoli niso ne ravni, ne valoviti, dolgi so pa tako - prekor amen. Za pranje, sušenje in peglanje porabite minimalno 2 uri, če ne več. Bi se ostrigli na vljudnega paža?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] No, take lase mam jaz in sem mela že vse možne dolžine. Čisto kratki so bli mora, je blo ful dela z njimi. Redko kdaj so stali tako, kot sem si jaz zamislila. Vmesna dolžina mi je bla za vzdrževanje najbolj fajn, sam se ni dalo nič pametnega narediti z njimi. Frizura je bla skos ista. Zdej mam dolge čez pol hrbta in se ravno odločam za krajšanje, ker jih več ne obvladam. Včeraj sem si jih prala in sem popizdevala do kraja, ker so bli povsod ti dolgi špageti in se tudi obrisat nisem mogla normalno. Da na omenim, koliko časa porabim za pranje in sušenje - 2 uri je premalo (perem, sušim na zraku in potem popenim in dokončam s fenom). Na likanje tudi več pomislim ne, sploh ob 3 mesečnem dojenčku. Tako da paž mi je malo prekratek (je dolgočasen čez čas), verjetno bom krajšala do malo čez rame. Drugače je pa tudi odvisno, kaj ti paše na obraz. To ti pa dobra frizerka zna povedat.
|
|
|
|