Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:30:29
|
|
|
|
barbaw
|
Sej ne vem, kako naj drugače razložim. Važn, da ste se :)-.
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:31:01
|
|
|
|
smrka
|
barbaw jest cist nc nezastopim tistga teksta :) Drgac pa eni hodjo na dopuste ker morjo svetu pokazat da so kupili nove kopalke, pa nov čolniček.. 8)
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:32:07
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)- smrak, ti si pa res v temo brcnila. Tisto polarno noč :)-
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:33:24
|
|
|
|
smrka
|
saj je kveščen zakva hodjo ljudje na dopust? pa sem ansverala to kar sem napisala :zaspan:
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:33:34
|
|
|
|
barbaw
|
smrka ti si originalna. Eni pa hodijo zato, da so na internetu, ker doma ne morejo bit.
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:34:45
|
|
|
|
smrka
|
ja saj moj je tud stalno na netu, nevem kako bo ko bomo sli v deželo... bo kar kriza...
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:40:37
|
|
|
|
barbaw
|
saj je moj tudi odvisen od njega zaradi posla, samo ko pa gremo na dopust pa vse pusti doma
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:48:26
|
|
|
|
barbaw
|
zdej sem pa še bolj :grrr:, ker sem Jako že 3-krat preoblekla, pa mu je plenička spet spustila. aaaaaaaaaaa
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 18:18:28
|
|
|
|
Marogica
|
Oprosti barbaw, tudi jaz se pridružujem klubu, ki nič ne razumejo. Kljub obrazloživam na 4 straneh. Saj ni nič narobe, če visijo na dopustu na internetu, drugi pa pač pred televizijo, DVDjem ali za šankom. Vsak razume pod dopustom nekaj drugega.
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 19:18:20
|
|
|
|
kofetek2010
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- jaz sem pa na dopustu in spijoniram za vsemi RRjevkami :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- ampak dela perpocasi, da bi bila na tekocem z vsem :( ker je moj :love: tud na netu (sluzbeno), :duda: igra pa biljard in ima svoja pravila, ki jih jaz itak ne razumem :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 8.7.2005 8:08:54
|
|
|
|
puncica
|
ma šit no spet nič ne zastopim pa sem 2x prebrala:grrr::grrr::grrr::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 8.7.2005 8:11:24
|
|
|
|
puncica
|
no ok, zdej sem se dokopala do konca pa mal že zastopim, sam ne vem zakaj je tvoj peno kaj sprašuješ o d.o.o in s.p. Kaj pa je to takega:zmeden2:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?