Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 15:45:16
|
|
|
|
barbaw
|
Nesem danes mojemu :love: malico, ker dela cele dneve (dopusti) in me napade, kaj jaz pišem tukaj. No in potem mi le lepo razloži kako in kaj in sem bila potem :grrr: ko :hudicek:. Sedaj mi je jasno, da hodijo nekateri na dopust zaradi, hm, ne vem koga, mogoče zaradi otrok in žene, da vidijo :morje:, saj oni sami drugače :muca: v službi (tako vsaj pravijo). Zgodilo se je namreč, da nekdo na dopustu veselo bere (beri - špijona), kaj jaz osebno tu pišem in kaj pišejo konkurenti, namesto da bi se posvečal ženi in otrokom. Jaz osebno bi ga v rit sunila. V čem je smisel dopusta, če visiš non-stop na internetu??? No, zdaj pa sem povedala svoje, se že boljše počutim. Se opravičujem, če sem zamorila. LP, pa :rozica: za opravičilo
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:01:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz spet nič ne štekam.
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:04:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Še enkrat danes: HVALA da je nekdo pred mano, da nisem vedno edini butelj :zmeden2:
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:05:49
|
|
|
|
CatJa
|
Se pridruzujem klubu :zmeden2:
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:07:04
|
|
|
|
barbaw
|
Kaj pa ni jasno???
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:07:21
|
|
|
|
Blink1
|
Nisem htela napisat:)-:)- Sem mislila da sem edina:ups:
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:08:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič jasnega. Oprosti, mi je kar hecno, da nobena ne razume, kaj si hotla povedat.
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:08:59
|
|
|
|
Blink1
|
A pol je en šel na dopust samo zato, da bere za tabo??? In kdo so konkurenti??? Pa meni se zdi logično, da grejo na dopust za ženo in otroka in da morje vidijo
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:09:36
|
|
|
|
barbaw
|
Nekdo je šel na dopust s familijo in namesto, da bi se ukvarjala s familijo visi na internetu in špijona za drugimi, da ja ne bi kaj zamudil. Očitno sem res nerazumljivo napisala.
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:10:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj ne vem če prav razumem ampak eden je na dopustu in je verjetn rekel njenemu kaj ona piše tu gor. A se motim?
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:10:48
|
|
|
|
CatJa
|
Hotela je povedati: Nesem danes mojemu malico, ker dela cele dneve (dopusti) in me napade, kaj jaz pišem tukaj. No in potem mi le lepo razloži kako in kaj in sem bila potem ko . Sedaj mi je jasno, da hodijo nekateri na dopust zaradi, hm, ne vem koga, mogoče zaradi otrok in žene, da vidijo , saj oni sami drugače v službi (tako vsaj pravijo). Zgodilo se je namreč, da nekdo na dopustu veselo bere (beri - špijona), kaj jaz osebno tu pišem in kaj pišejo konkurenti, namesto da bi se posvečal ženi in otrokom. Jaz osebno bi ga v rit sunila. V čem je smisel dopusta, če visiš non-stop na internetu??? No, zdaj pa sem povedala svoje, se že boljše počutim. Se opravičujem, če sem zamorila. :)- Smajli, ki se valja po tleh od :)- Oprosti, se vsaj malo nasmejimo na danasnji, ze tako zalostni dan. Hvala! :)-
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:11:34
|
|
|
|
Blink1
|
He he....mogoče pa ima njen mož dopust, otroci so v vrtcu, pa kaj drugega nima za delat:)-
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:12:18
|
|
|
|
barbaw
|
ninny je zadela. Sem pa res očitno koka :ups:, da me noben ne razume oz. moje zbrke v pisanju. Bo treba v šolo.:ups:
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:12:26
|
|
|
|
Blink1
|
Od te ki špijona, namreč
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:13:18
|
|
|
|
barbaw
|
Ma važno je, da tisti ki rad bere moje pisarije ve zakaj se gre.
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:13:49
|
|
|
|
CatJa
|
Meni tisti konkurent se vedno ni jasn :zmeden2:
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:15:36
|
|
|
|
barbaw
|
Konkurenti pač visijo na drugih forumih, in ker oni niso dovolj je treba še za mano vohunit, ki tako ali tako nimam kaj pametnega zha povedat.
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:16:12
|
|
|
|
barbaw
|
Konkurenti na poslovnem področju, če je zdaj kaj bolj jasno.
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:18:18
|
|
|
|
Anonimen
|
No, zdaj pa že počasi zastopim ;)
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:19:32
|
|
|
|
rija
|
pa še jaz nič ne štekam. mislim, še vedno ne. konkurenti na poslovnem področju? a si kdo tlele tudi kake poslovne skrivnosti piše? ta forum pa ni kar tako...
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:20:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, rija, pravim, počaaaaaaaaaaaassssssssiiiiiiii...:)-
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:23:47
|
|
|
|
rija
|
al sem jaz prepočasna al bo zopet slabo vreme, pa mi mozge ne delajo več dobro?:zmeden:
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:23:57
|
|
|
|
barbaw
|
Ne nobenih poslovnih skrivnosti ni. Jaz sem zadnjič spraševala glede d.o.o. in s.p. pa je cel hudič nastal.
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:25:15
|
|
|
|
CatJa
|
:)- barbaw, nikar ne zameri. Sej te noben nicesar ne obtozuje, ampak, res, sem prebrala tvoj post enkrat, pa sem ga se drugic, pa pravjo, da v tretje rado gre, ... Pa kar ni slo :)- Resno, si mi fajn popestrila tole uro :)- Ampak, tole s konkurenti, pa kakrsnimikoli ze, mi se zdej ni jasno :ups:
|
|
|
|
zakaj eni sploh hodijo na dopuste??? 7.7.2005 16:25:26
|
|
|
|
rija
|
ah ja, se te spomnim, zdaj pa se meglica zeloooooooooooo počasi odstira....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?