Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 21:02:28
|
|
|
|
Tanja_
|
Torej punce-sem naredila ta moj vprašalnik- katera bi mi ga bila pripravljena testno izpolnit, mogoče povedat kake predloge, mnenja-če je kej nerazumljivo napisano, če bi bilo kaj boljš drugač nardit?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 21:03:04
|
|
|
|
majana79
|
aja, vprašanje a so rdeče pikice na ritki pa zeleno kakanje, bolj redko, lahko od zobkov? al je to kej druzga, pa je treba k P?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 21:05:13
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz sem bla tolk panična...moj je iskal po mulerju jaz sem šla ven...pol so glih tam neki meli da ga je očitno eden videl ko je šel da so po mikrofonu povedal da T. išče atija ...ma sej ne bom več o tem razmišljala... grem...nočko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 21:05:22
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Torej punce-sem naredila ta moj vprašalnik- katera bi mi ga bila pripravljena testno izpolnit, mogoče povedat kake predloge, mnenja-če je kej nerazumljivo napisano, če bi bilo kaj boljš drugač nardit? jst jst jst (a bi mogla že vedet o čem je? )
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 21:07:55
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jaz sem bla tolk panična...moj je iskal po mulerju jaz sem šla ven...pol so glih tam neki meli da ga je očitno eden videl ko je šel da so po mikrofonu povedal da T. išče atija ...ma sej ne bom več o tem razmišljala... grem...nočko sej se je po moje tut on prestrašil, pa si bo zapomnil za drugič
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 21:10:11
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aja, vprašanje a so rdeče pikice na ritki pa zeleno kakanje, bolj redko, lahko od zobkov? al je to kej druzga, pa je treba k P? Pri nas je bilo to od zob. Pa fulkrat se je pokakala. majana dej mi na ZS pošlji e-mail, pa ti pošljem, če ne danes pa sigurno jutri, ker še nekaj popravljava z mojim in zdej nekaj drugega dela in je siten.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 21:10:15
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Sej si smeti ven nesla. to pa IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 mene pa sploh nobena ne šmirgla IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Torej punce-sem naredila ta moj vprašalnik- katera bi mi ga bila pripravljena testno izpolnit, mogoče povedat kake predloge, mnenja-če je kej nerazumljivo napisano, če bi bilo kaj boljš drugač nardit? komot...sam ne vem sploh za kaj se gre...če so kaka 'juicy' vprašanja raj ne...da ne zardim IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aja, vprašanje a so rdeče pikice na ritki pa zeleno kakanje, bolj redko, lahko od zobkov? al je to kej druzga, pa je treba k P? možno ja...M je zmeri imela rdečo ritko in drisko IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jaz sem bla tolk panična...moj je iskal po mulerju jaz sem šla ven...pol so glih tam neki meli da ga je očitno eden videl ko je šel da so po mikrofonu povedal da T. išče atija ...ma sej ne bom več o tem razmišljala... grem...nočko Aja prov tko je blo.....o ŠIT! Sem mislila, da ga sam za trenutek nisi vidla. O hudiča....se mi zmeša. Jst imam itak paranojo, če me ne drži za roko. Je od kolegice hčerki en v koperski supernovi tam pei igralih bombončke dajal in kazal kje ima on avto parkiran. Majana...a si tut kej nakitarca? Al pa katera druga. Moja ljuba svakinja si je za RD zaželela eno veliko šlatlo za nakit, da bi po možnosti visel. Ona sicer mal cilja na to, da ji jo nardim, ker sem se že enkrat spravla neki takega delat, sam meni se ne ljubi. A ve katera kje bi to dobila?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 21:12:24
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana dej mi na ZS pošlji e-mail, pa ti pošljem, če ne danes pa sigurno jutri, ker še nekaj popravljava z mojim in zdej nekaj drugega dela in je siten. dobiš tipično moško! moj je isti najbolj je pa siten, ko mi mora kej na računalniku pokazat... pa sem mu rekla če je v službi tut tak k mora komu pomagat, je pa nekej momlat začel
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 21:12:35
|
|
|
|
Tanja_
|
maja ti mi tudi pošlji e-mail na ZS. Niso juicy vprašanja Aja, škatlo pojma nimam kje bi dobila-verjetno tudi ne bo s katerokoli zadovoljna, pač pa samo s tako, kot si jo ti naredila, če je že tako omenila?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 21:13:35
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Majana...a si tut kej nakitarca? Al pa katera druga. Moja ljuba svakinja si je za RD zaželela eno veliko šlatlo za nakit, da bi po možnosti visel. Ona sicer mal cilja na to, da ji jo nardim, ker sem se že enkrat spravla neki takega delat, sam meni se ne ljubi. A ve katera kje bi to dobila? ma jst mam večinoma bižuterijo in to nametano v predalu (ja, sram me je) mogoče bi šivilja vedela?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 21:16:07
|
|
|
|
lake
|
Dudica Mene bi pomoje kar pobral. Mogoče pa tiste vrvice za otroke niso tok slaba ideja. Tanja Men tud lahko pošlješ. Ti pošljem ZS.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 21:44:42
|
|
|
|
Tanja_
|
Poslano
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 21:49:16
|
|
|
|
Kasija
|
katmat kako lična tortica sem šla za nazaj brat samo, da sem jo našla. škatla za nakit sem jih videla v city parku v trgovini zraven tiste z darili, kjer imajo sicer neke kipce in slike po večini. ne vem, če so še. pa nisem čisto prepričana, če razumem, kakšno hočeš? termometer ušesni em ne prepričajo več. imamo 3, pa se je vsak še pokvaril. sem se razjetzola in kupila digitalnega za pod pazduho, ki dela ko urca. dudica to si se mogla pa močno ustrašit! moj starejši je tudi tako pogumen, da kar izgine. do zdaj sem ga sicer še ujela, ampak tale scenarij se mi bo kdaj verjetno odvil.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 21:54:55
|
|
|
|
ivanamdb
|
Tanja men tud lahk posljes, ti posljem email.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 22:03:00
|
|
|
|
maja1488
|
Tanja...poslano. Imam pripombe kasija...ona bi rada, da bi bilo kot omarca in noter bi bli kavlji, da bi obešala stvari. Nič ne najdem. Sem pa našla ene meni ful všečne in bom naročila. Če ji ne bo všeč, bom pa nazaj vzela tole: tole se eno na vrh drugega zloži. Pa še eni 3 drugi modeli so.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 22:13:26
|
|
|
|
maja1488
|
Grem spat. Nočko majana...kam si se skrila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 13.3.2010 22:14:49
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Grem spat. Nočko majana...kam si se skrila Rešuje vprašalnik Maja hvala! Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 6:52:41
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Očitno sm prva. T. kolovrat že od 6h. Enga sončka da se zbudite.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 7:32:54
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro ja sooonček je,izbiramo kam bi se odpeljali na izlet pa še nič ne vemo...kakšen predlog Aja T se je prestrašil ampak ne vem če ga je kag izučilo ker je v mcdonaldsu spet hotu uiti ...kar naprej samo išće najino nepozornost da steče. Eh je mimo... no kam na izlet
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 8:02:27
|
|
|
|
koala.cek
|
dudica - naš tavelik se po trgovinah igra skrivalnice. včasih ga tudi po 15 minut iščemo v zadnje se je skril v garderobo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 8:03:47
|
|
|
|
koala.cek
|
mi gremo na morje. kolesarit postojnska jama in njena gužva me ne privlačita.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 8:15:42
|
|
|
|
šivilja
|
Moja noč se je končala od 2, pa ne vem zakaj? Je bilo skozi nekaj. Tanja - če rabiš lahko še meni pošlješ, ti bom poslala ZS Zdaj moram dat pa otrokom zajtrk, potem bo treba pa malo stanovanje v red spravit, samo če se premikam me zobje bolj bolijo. Če hiberniram na kavču je z lekadolom v sebi je kar v redu (skoraj normalno).
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 8:18:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
Joj, kako lep dan! Ravno za posedanje v hiši- ob bolnikih
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 8:45:47
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek dudica - naš tavelik se po trgovinah igra skrivalnice. včasih ga tudi po 15 minut iščemo v zadnje se je skril v garderobo ma ja obup ej ampak to v btc-ju tam pred BC, mulerjem...je šel čez dva prehoda,mi ni jasno kako,in tako prometna cesta...je šel dol proti tržnici mi je rekel gospod ki ga je ustavil in pol mi tam po mikrofonu k so neki meli pove da T išče atija...še dobro da je povedal kako mu je ime!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 14.3.2010 8:46:24
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Joj, kako lep dan! Ravno za posedanje v hiši- ob bolnikih
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......