|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
13.3.2010 21:02:28   
Tanja_
Torej punce-sem naredila ta moj vprašalnik-user posted image katera bi mi ga bila pripravljena testno izpolnit, mogoče povedat kake predloge, mnenja-če je kej nerazumljivo napisano, če bi bilo kaj boljš drugač nardit?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
13.3.2010 21:03:04   
majana79
aja, vprašanje

a so rdeče pikice na ritki pa zeleno kakanje, bolj redko, lahko od zobkov? al je to kej druzga, pa je treba k P?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
13.3.2010 21:05:13   
Dudica1
Jaz sem bla tolk panična...moj je iskal po mulerju jaz sem šla ven...pol so glih tam neki meli da ga je očitno eden videl ko je šel da so po mikrofonu povedal da T. išče atija user posted image ...ma sej ne bom več o tem razmišljala...

grem...nočko

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
13.3.2010 21:05:22   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Torej punce-sem naredila ta moj vprašalnik-user posted image katera bi mi ga bila pripravljena testno izpolnit, mogoče povedat kake predloge, mnenja-če je kej nerazumljivo napisano, če bi bilo kaj boljš drugač nardit?

jst jst jst

(a bi mogla že vedet o čem je? user posted image )

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
13.3.2010 21:07:55   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Jaz sem bla tolk panična...moj je iskal po mulerju jaz sem šla ven...pol so glih tam neki meli da ga je očitno eden videl ko je šel da so po mikrofonu povedal da T. išče atija user posted image ...ma sej ne bom več o tem razmišljala...

grem...nočko

user posted image user posted image

sej se je po moje tut on prestrašil, pa si bo zapomnil za drugič

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
13.3.2010 21:10:11   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

aja, vprašanje

a so rdeče pikice na ritki pa zeleno kakanje, bolj redko, lahko od zobkov? al je to kej druzga, pa je treba k P?

Pri nas je bilo to od zob. Pa fulkrat se je pokakala.

majana dej mi na ZS pošlji e-mail, pa ti pošljem, če ne danes pa sigurno jutri, ker še nekaj popravljava z mojim in zdej nekaj drugega dela in je siten.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
13.3.2010 21:10:15   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Sej si smeti ven nesla.

to pa user posted image

mene pa sploh nobena ne šmirgla user posted image

komot...sam ne vem sploh za kaj se gre...če so kaka 'juicy' vprašanja raj ne...da ne zardim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

aja, vprašanje

možno ja...M je zmeri imela rdečo ritko in drisko

grem...nočko

Aja prov tko je blo.....o ŠIT! Sem mislila, da ga sam za trenutek nisi vidla. O hudiča....se mi zmeša. Jst imam itak paranojo, če me ne drži za roko. Je od kolegice hčerki en v koperski supernovi tam pei igralih bombončke dajal in kazal kje ima on avto parkiran.

Majana...a si tut kej nakitarca? Al pa katera druga.
Moja ljuba svakinja si je za RD zaželela eno veliko šlatlo za nakit, da bi po možnosti visel. Ona sicer mal cilja na to, da ji jo nardim, ker sem se že enkrat spravla neki takega delat, sam meni se ne ljubi. A ve katera kje bi to dobila?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
13.3.2010 21:12:24   
majana79

majana dej mi na ZS pošlji e-mail, pa ti pošljem, če ne danes pa sigurno jutri, ker še nekaj popravljava z mojim in zdej nekaj drugega dela in je siten.

dobiš

tipično moško! moj je isti user posted image najbolj je pa siten, ko mi mora kej na računalniku pokazat... pa sem mu rekla če je v službi tut tak k mora komu pomagat, je pa nekej momlat začel

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
13.3.2010 21:12:35   
Tanja_
maja ti mi tudi pošlji e-mail na ZS. Niso juicy vprašanjauser posted image Aja, škatlo pojma nimam kje bi dobila-verjetno tudi ne bo s katerokoli zadovoljna, pač pa samo s tako, kot si jo ti naredila, če je že tako omenila?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
13.3.2010 21:13:35   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Majana...a si tut kej nakitarca? Al pa katera druga.
Moja ljuba svakinja si je za RD zaželela eno veliko šlatlo za nakit, da bi po možnosti visel. Ona sicer mal cilja na to, da ji jo nardim, ker sem se že enkrat spravla neki takega delat, sam meni se ne ljubi. A ve katera kje bi to dobila?

ma jst mam večinoma bižuterijo in to nametano v predalu (ja, sram me je)

mogoče bi šivilja vedela?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
13.3.2010 21:16:07   
lake
Dudica Mene bi pomoje kar pobral. Mogoče pa tiste vrvice za otroke niso tok slaba ideja.

Tanja Men tud lahko pošlješ. Ti pošljem ZS.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
13.3.2010 21:44:42   
Tanja_
Poslano

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
13.3.2010 21:49:16   
Kasija
katmat kako lična tortica user posted image sem šla za nazaj brat samo, da sem jo našla.

škatla za nakit sem jih videla v city parku v trgovini zraven tiste z darili, kjer imajo sicer neke kipce in slike po večini. ne vem, če so še. pa nisem čisto prepričana, če razumem, kakšno hočeš?

termometer ušesni em ne prepričajo več. imamo 3, pa se je vsak še pokvaril. sem se razjetzola in kupila digitalnega za pod pazduho, ki dela ko urca.

dudica to si se mogla pa močno ustrašit! moj starejši je tudi tako pogumen, da kar izgine. do zdaj sem ga sicer še ujela, ampak tale scenarij se mi bo kdaj verjetno odvil. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
13.3.2010 21:54:55   
ivanamdb
Tanja men tud lahk posljes, ti posljem email.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
13.3.2010 22:03:00   
maja1488
Tanja...poslano. Imam pripombe user posted image user posted image

kasija...ona bi rada, da bi bilo kot omarca in noter bi bli kavlji, da bi obešala stvari. Nič ne najdem. Sem pa našla ene meni ful všečne in bom naročila. Če ji ne bo všeč, bom pa nazaj vzela user posted image

tole:
user posted image
user posted image
user posted image
tole se eno na vrh drugega zloži. Pa še eni 3 drugi modeli so.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
13.3.2010 22:13:26   
maja1488
Grem spat. Nočko user posted image

majana...kam si se skrila user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
13.3.2010 22:14:49   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Grem spat. Nočko user posted image

majana...kam si se skrila user posted image

Rešuje vprašalnikuser posted image Maja hvala!

Lahko noč!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
14.3.2010 6:52:41   
lake
Dobro jutro!

Očitno sm prva. T. kolovrat že od 6h.

Enga sončka da se zbudite.

user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
14.3.2010 7:32:54   
Dudica1
dobro jutro
ja sooonček je,izbiramo kam bi se odpeljali na izletuser posted image pa še nič ne vemo...kakšen predloguser posted image

Aja T se je prestrašil ampak ne vem če ga je kag izučilo ker je v mcdonaldsu spet hotu uitiuser posted image ...kar naprej samo išće najino nepozornost da steče.
Eh je mimo...

no kam na izlet

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
14.3.2010 8:02:27   
koala.cek
dudica - naš tavelik se po trgovinah igra skrivalnice. včasih ga tudi po 15 minut iščemouser posted image v zadnje se je skril v garderobouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
14.3.2010 8:03:47   
koala.cek
mi gremo na morje. kolesarituser posted image

postojnska jama in njena gužva me ne privlačita. user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
14.3.2010 8:15:42   
šivilja
Moja noč se je končala od 2, pa ne vem zakaj? Je bilo skozi nekaj.

Tanja - če rabiš lahko še meni pošlješ, ti bom poslala ZS

Zdaj moram dat pa otrokom zajtrk, potem bo treba pa malo stanovanje v red spravit, samo če se premikam me zobje bolj bolijo. Če hiberniram na kavču je z lekadolom v sebi je kar v redu (skoraj normalno).

Neposredna povezava do sporočila: 1622
14.3.2010 8:18:43   
FLASK_A
Joj, kako lep dan! Ravno za posedanje v hiši- ob bolnikihuser posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
14.3.2010 8:45:47   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

dudica - naš tavelik se po trgovinah igra skrivalnice. včasih ga tudi po 15 minut iščemouser posted image v zadnje se je skril v garderobouser posted image

ma ja obup ej ampak to v btc-ju tam pred BC, mulerjem...je šel čez dva prehoda,mi ni jasno kako,in tako prometna cesta...je šel dol proti tržnici mi je rekel gospod ki ga je ustavil in pol mi tam po mikrofonu k so neki meli pove da T išče atija...še dobro da je povedal kako mu je ime!

Neposredna povezava do sporočila: 1624
14.3.2010 8:46:24   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Joj, kako lep dan! Ravno za posedanje v hiši- ob bolnikihuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......