|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
25.3.2010 8:43:56   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

danes me ne bo v PO, ke rima Z vročino. Sicer glih mal (37,6...torej 377) sam nočem, da še kateri od vaših kaj pokasira.

uf skoda maja, pa velika user posted image za Z!!!

Leela - ti povej ce bos kaj v Merk. ali kaj. Moja zdaj spi. jaz pa neki rihtam po stanovanju.
pa danes je en tak brezveze dan...

< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 25.3.2010 8:44:23 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
25.3.2010 8:46:54   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jo filam z calpolom pa sam raste vrocina....druzga pa nic....ne kašlja ne smrka....

JE PA DOBILA ŠT 2!!!!!!!!!! JP JP DRUGI ZOBEK!

bravo Tija za zobek!user posted image
Kat, ma je zmatrana, ali vesela/normalna? ce jo ne matra prevec vrocina oz. zobek, jaz ji ne bi prevec calpola dala. poskus ji dat nekaj za grist, pa veliko pit. D. to pomaga. pa se user posted image

ucer sploh ni hotla jest...sam jokala je...tud mlecka bolj malo spila....dala sem ji se calpol pred spanjem in je spala do 4ih...pol je neki zajokala,jaz ustanem uzgem luč in je bla ze na trebuhu in kolenih in spala dalje...nisem je hotla premikat sem jo sam z dekico pokrila in sla nazaj spat...pol se je pa ob 6ih zbudila sem jo dala pa k nama in smo spal se eno urico...

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
25.3.2010 8:48:28   
Leela
ivana jaz bi šla v merkator. F. še ne spi, bo pa kmalu. Lahko se dobive okoli 12h kot zadnjič. Itak moram v merkator.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
25.3.2010 8:49:31   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Flaska - si verjetno spregledala moje vprašanje - od kje imaš tiste hlače, ki si jih imela zadnjič v SN - so mi ful všečne

Ja, sem spregledala... Kupila sem jih v Mercator centru, mislim da je bila štacuna Xanaka (al Promod al kaj). user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
25.3.2010 8:50:11   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Flaška...a bi nehali bit bolani, ker naša očitno sočustvuje telepatsko s tvojo in pol tut ona zboli.
danes me ne bo v PO, ke rima Z vročino. Sicer glih mal (37,6...torej 377) sam nočem, da še kateri od vaših kaj pokasira.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
25.3.2010 8:51:03   
Leela
maja res škoda. user posted image . Če boš imela popoldne čas za kavo se oglasi. Mi gremo pop. v BC gledat avtosedež.

bolančki user posted image user posted image user posted image  spet so viroze na pohodu.

Pa čestitke za zobke user posted image

k.tja nič ne pišem (HB) se pa "pripravljam" na službo.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
25.3.2010 8:52:01   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Maja Nisem spregledala, ampak sm pa res pozabla odgovort user posted image , moj spomin resnično peša. Po katerem receptu pa delaš. Pazit moraš, da beljake resnično vmešaš z kuhalnico in ne mikserjem, pa marmelado mal pogrej in dodej mejčkeno vode zraven. Se lažje razmaže. V receptu sicer piše, da moraš izmenično dodajat moko pa čokolado, ampak jst najprej zmešam jajca, da so fajn penasta, nato dodam sladkor, nato stopljeno čokolado, in v vse to moko. 

Po tvojem receptu delam...tkole piše:

Nad vodo v posodi raztopimo z žlico mleka poškropljeno nalomljeno čokolado in maslo. Rahlo vmešamo sladkor, vanilijev sladkor in na koncu rumenjake.
Beljake stepemo, pecilni prašek vmešamo v moko.
V čokoladno zmes izmenično rahlo vmešavamo beljake in moko.

A tale rahlo vmešamo pomeni z mešalnikom al na roke?
In tole izmenično beljake in moko...a pol tut moko s kuhalnico? Pa ne pride grudasto? Mal mi je čuden recept user posted image
Jst bom tuki kr moko z mešalnikom vmešala, pol pa beljake s kuhalnico. Sej tko si mislila ane?

Pa še neki....ponavadi se da sladkor v beljake in pol dela sneg. Baje rata trši. Tuki se pa brez sladkorja. A vseeno rata OK?
Kaj pa tista glazura...se lepo prelije čez al je treba mazat?

Oh upam da mi rata...ta bo res velika. Bom delala kr v tistem velikem kvadratnem pekaču.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
25.3.2010 8:53:50   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

maja res škoda. user posted image . Če boš imela popoldne čas za kavo se oglasi. Mi gremo pop. v BC gledat avtosedež.

bolančki user posted image user posted image user posted image  spet so viroze na pohodu.

Pa čestitke za zobke user posted image

k.tja nič ne pišem (HB) se pa "pripravljam" na službo.

Te res pokličem, ker ne vem kam bom z vsem tiramisujem.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
25.3.2010 8:54:45   
Tanja_
Jutro!

ČESTITKE VSEM VAM NAJBOLJŠIM MAMICAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

flaska, katmat user posted image user posted image za vajine malčice. Upam, da hitro pade vročina. In da tam tudi ostane.
maja dobro so to zašuštrali-a je dober tiramisu?Ker potem sploh ni problema.

papua a vidva imata še obmesečniceuser posted image Sicer pa super, da te je na morje peljal. Pa dober nasvet za majano- po 3 pirih se je anabrž kar samo pisalouser posted image

A ne bi šla nobena z mano na koncert danes?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
25.3.2010 9:01:27   
ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

ivana jaz bi šla v merkator. F. še ne spi, bo pa kmalu. Lahko se dobive okoli 12h kot zadnjič. Itak moram v merkator.

user posted image ok super!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
25.3.2010 9:01:52   
Anonimen
K.tja...kaj pa je tebe tako prevzelo ?
lepote življenjauser posted image

maja user posted image  za malo Z.!

šivilja, U. je ravno zaspal in mislim, da bi mi potem uspelo, da se do 12h oglasim, če ti je prav.
in še tebi nekaj user posted image user posted image . čas je, da malo izprežeš, da si ponovno nabereš energije! opravljaj samo tisto nujno, ostalo lahko počaka.

Leela, želim ti dobre priprave... čim manj stresne!

Tanja_ uživaj danes na koncertu! pa da slučajno ne boš čisto pri miru (se spodobi vsaj malo pozibavat ali pa ploskat!user posted image )

nič, se grem tuširat.

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 3836
25.3.2010 9:04:01   
lake
Jst delam po tistem vrstnem redu ki sem ga napisala, ker je manj štorasto. Beljake dodam na koncu in jih umešam z kuhalnico. Beljaki so pa dovolj trdni, če jih fajn zmiksaš.
Zakaj pa delaš torto, če maš tok tiramisuja.user posted image
Lahko mi ga mal pošlješ s hitro pošto.user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
25.3.2010 9:05:06   
lake
Tanja Jst ne grem s tabo, ker mi grejo perpetum jezzile totalno na živce, predvsem ne morem vidm Nuške Drašček. Ja vem mal sm čudna user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
25.3.2010 9:06:00   
KatMat
tanja kaksen koncert?

...aha mi je ze lake odgovorila

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
25.3.2010 9:09:24   
Dudica1

Tanja Jst ne grem s tabo, ker mi grejo perpetum jezzile totalno na živce, predvsem ne morem vidm Nuške Drašček. Ja vem mal sm čudna user posted image

sej nuška gre tud men mal na živce user posted image ...ne vem zakaj taka afnasta je se mi zdi

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
25.3.2010 9:12:35   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

papua a vidva imata še obmesečniceuser posted image Sicer pa super, da te je na morje peljal. Pa dober nasvet za majano- po 3 pirih se je anabrž kar samo pisalouser posted image

haha, ja, sva še frišna, pa so obmesečnice še 'in'. Sicer ne praznujeva neki posebi,se pa vedno spomniva, pol pa če je prilika, kam greva.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
25.3.2010 9:12:57   
FLASK_A
Lahko imamo zbor bolančkovuser posted image user posted image user posted image  user posted image Kje se dobimouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
25.3.2010 9:18:26   
šivilja

Jst delam po tistem vrstnem redu ki sem ga napisala, ker je manj štorasto. Beljake dodam na koncu in jih umešam z kuhalnico. Beljaki so pa dovolj trdni, če jih fajn zmiksaš.

sem tudi jaz hotela prašat zakaj pol pečeuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
25.3.2010 9:19:39   
šivilja

vse kar vsaj malo diši po jazz-u me totalno živcira, pa itak ni varjatne pri moji zasvojenki

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
25.3.2010 9:23:08   
maja1488

Sem za tiramisu šele prej izvedela. Torto sem pa že obljubila. Hitra pošta...not so bad idea user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
25.3.2010 9:24:20   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Lahko imamo zbor bolančkovuser posted image user posted image user posted image  user posted image Kje se dobimouser posted image

Jaaaaaaaa in pol čuvate mojo Z, da grem lahko s Tanjo na koncert! A je prav?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
25.3.2010 9:25:44   
Tanja_
partibrejkerkeuser posted image Vse razen majeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
25.3.2010 9:26:46   
majana79
jutro!

smo bli v RA... joj je ta zdravnica mal smotana user posted image pol ure smo čakal da smo šli sploh notr, pol pa še 10 minut da smo dobil napotnico za terapevtsko žogo

mal ma še asimetrije, je rekla da nas na fth naroča preredko... moram v ponedeljek poklicat če ma kako luknjo

dudi, a lahko daš na seznam pri 9,5m: 75 cm, 9450 g

se mi zdi da bolj malo raste...

hvala za nasvete, sem neki spackala, upam da bo vseeno podpisal...

sončka ni, potem se dobim s sodelavko, mam neki za njenga vnučka, potem moram vse spakirat, greva k mojim do nedelje, pa še na faks moram vmes

preveč je to zame user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
25.3.2010 9:30:32   
ledenka
jutro user posted image

super za nove zobke user posted image

in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bolančke

majana, kam pa gresta?

maja, ti čuvam Z, če dobim pladenj tiramisuja user posted image

tanja, škoda, da se nismo prej zmenle za koncert, jaz bi šla (pa nimam varstva)

papua user posted image za obmesečnico! midva še obletnice ignorirava user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 25.3.2010 9:31:24 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
25.3.2010 9:32:48   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

jutro!

smo bli v RA... joj je ta zdravnica mal smotana user posted image pol ure smo čakal da smo šli sploh notr, pol pa še 10 minut da smo dobil napotnico za terapevtsko žogo

mal ma še asimetrije, je rekla da nas na fth naroča preredko... moram v ponedeljek poklicat če ma kako luknjo

dudi, a lahko daš na seznam pri 9,5m: 75 cm, 9450 g

se mi zdi da bolj malo raste...

hvala za nasvete, sem neki spackala, upam da bo vseeno podpisal...

sončka ni, potem se dobim s sodelavko, mam neki za njenga vnučka, potem moram vse spakirat, greva k mojim do nedelje, pa še na faks moram vmes

preveč je to zame user posted image

A bo internet pri vaših? Kr če ne....pridem taškat!

Katera čuva mojo Z in ledenkinega M...za pladenj tiramisuja?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......