Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 8:43:56
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 danes me ne bo v PO, ke rima Z vročino. Sicer glih mal (37,6...torej 377) sam nočem, da še kateri od vaših kaj pokasira. uf skoda maja, pa velika za Z!!! Leela - ti povej ce bos kaj v Merk. ali kaj. Moja zdaj spi. jaz pa neki rihtam po stanovanju. pa danes je en tak brezveze dan...
< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 25.3.2010 8:44:23 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 8:46:54
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jo filam z calpolom pa sam raste vrocina....druzga pa nic....ne kašlja ne smrka.... JE PA DOBILA ŠT 2!!!!!!!!!! JP JP DRUGI ZOBEK! bravo Tija za zobek! Kat, ma je zmatrana, ali vesela/normalna? ce jo ne matra prevec vrocina oz. zobek, jaz ji ne bi prevec calpola dala. poskus ji dat nekaj za grist, pa veliko pit. D. to pomaga. pa se ucer sploh ni hotla jest...sam jokala je...tud mlecka bolj malo spila....dala sem ji se calpol pred spanjem in je spala do 4ih...pol je neki zajokala,jaz ustanem uzgem luč in je bla ze na trebuhu in kolenih in spala dalje...nisem je hotla premikat sem jo sam z dekico pokrila in sla nazaj spat...pol se je pa ob 6ih zbudila sem jo dala pa k nama in smo spal se eno urico...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 8:48:28
|
|
|
|
Leela
|
ivana jaz bi šla v merkator. F. še ne spi, bo pa kmalu. Lahko se dobive okoli 12h kot zadnjič. Itak moram v merkator.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 8:49:31
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Flaska - si verjetno spregledala moje vprašanje - od kje imaš tiste hlače, ki si jih imela zadnjič v SN - so mi ful všečne Ja, sem spregledala... Kupila sem jih v Mercator centru, mislim da je bila štacuna Xanaka (al Promod al kaj).
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 8:50:11
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Flaška...a bi nehali bit bolani, ker naša očitno sočustvuje telepatsko s tvojo in pol tut ona zboli. danes me ne bo v PO, ke rima Z vročino. Sicer glih mal (37,6...torej 377) sam nočem, da še kateri od vaših kaj pokasira.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 8:51:03
|
|
|
|
Leela
|
maja res škoda. . Če boš imela popoldne čas za kavo se oglasi. Mi gremo pop. v BC gledat avtosedež. bolančki spet so viroze na pohodu. Pa čestitke za zobke k.tja nič ne pišem (HB) se pa "pripravljam" na službo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 8:52:01
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Maja Nisem spregledala, ampak sm pa res pozabla odgovort , moj spomin resnično peša. Po katerem receptu pa delaš. Pazit moraš, da beljake resnično vmešaš z kuhalnico in ne mikserjem, pa marmelado mal pogrej in dodej mejčkeno vode zraven. Se lažje razmaže. V receptu sicer piše, da moraš izmenično dodajat moko pa čokolado, ampak jst najprej zmešam jajca, da so fajn penasta, nato dodam sladkor, nato stopljeno čokolado, in v vse to moko. Po tvojem receptu delam...tkole piše: Nad vodo v posodi raztopimo z žlico mleka poškropljeno nalomljeno čokolado in maslo. Rahlo vmešamo sladkor, vanilijev sladkor in na koncu rumenjake. Beljake stepemo, pecilni prašek vmešamo v moko. V čokoladno zmes izmenično rahlo vmešavamo beljake in moko. A tale rahlo vmešamo pomeni z mešalnikom al na roke? In tole izmenično beljake in moko...a pol tut moko s kuhalnico? Pa ne pride grudasto? Mal mi je čuden recept Jst bom tuki kr moko z mešalnikom vmešala, pol pa beljake s kuhalnico. Sej tko si mislila ane? Pa še neki....ponavadi se da sladkor v beljake in pol dela sneg. Baje rata trši. Tuki se pa brez sladkorja. A vseeno rata OK? Kaj pa tista glazura...se lepo prelije čez al je treba mazat? Oh upam da mi rata...ta bo res velika. Bom delala kr v tistem velikem kvadratnem pekaču.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 8:53:50
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela maja res škoda. . Če boš imela popoldne čas za kavo se oglasi. Mi gremo pop. v BC gledat avtosedež. bolančki spet so viroze na pohodu. Pa čestitke za zobke k.tja nič ne pišem (HB) se pa "pripravljam" na službo. Te res pokličem, ker ne vem kam bom z vsem tiramisujem.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 8:54:45
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! ČESTITKE VSEM VAM NAJBOLJŠIM MAMICAM flaska, katmat za vajine malčice. Upam, da hitro pade vročina. In da tam tudi ostane. maja dobro so to zašuštrali-a je dober tiramisu?Ker potem sploh ni problema. papua a vidva imata še obmesečnice Sicer pa super, da te je na morje peljal. Pa dober nasvet za majano- po 3 pirih se je anabrž kar samo pisalo A ne bi šla nobena z mano na koncert danes?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 9:01:27
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela ivana jaz bi šla v merkator. F. še ne spi, bo pa kmalu. Lahko se dobive okoli 12h kot zadnjič. Itak moram v merkator. ok super!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 9:01:52
|
|
|
|
Anonimen
|
K.tja...kaj pa je tebe tako prevzelo ? lepote življenja maja za malo Z.! šivilja, U. je ravno zaspal in mislim, da bi mi potem uspelo, da se do 12h oglasim, če ti je prav. in še tebi nekaj . čas je, da malo izprežeš, da si ponovno nabereš energije! opravljaj samo tisto nujno, ostalo lahko počaka. Leela, želim ti dobre priprave... čim manj stresne! Tanja_ uživaj danes na koncertu! pa da slučajno ne boš čisto pri miru (se spodobi vsaj malo pozibavat ali pa ploskat! ) nič, se grem tuširat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 9:04:01
|
|
|
|
lake
|
Jst delam po tistem vrstnem redu ki sem ga napisala, ker je manj štorasto. Beljake dodam na koncu in jih umešam z kuhalnico. Beljaki so pa dovolj trdni, če jih fajn zmiksaš. Zakaj pa delaš torto, če maš tok tiramisuja. Lahko mi ga mal pošlješ s hitro pošto.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 9:05:06
|
|
|
|
lake
|
Tanja Jst ne grem s tabo, ker mi grejo perpetum jezzile totalno na živce, predvsem ne morem vidm Nuške Drašček. Ja vem mal sm čudna
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 9:06:00
|
|
|
|
KatMat
|
tanja kaksen koncert? ...aha mi je ze lake odgovorila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 9:09:24
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tanja Jst ne grem s tabo, ker mi grejo perpetum jezzile totalno na živce, predvsem ne morem vidm Nuške Drašček. Ja vem mal sm čudna sej nuška gre tud men mal na živce ...ne vem zakaj taka afnasta je se mi zdi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 9:12:35
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ papua a vidva imata še obmesečnice Sicer pa super, da te je na morje peljal. Pa dober nasvet za majano- po 3 pirih se je anabrž kar samo pisalo haha, ja, sva še frišna, pa so obmesečnice še 'in'. Sicer ne praznujeva neki posebi,se pa vedno spomniva, pol pa če je prilika, kam greva.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 9:12:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
Lahko imamo zbor bolančkov Kje se dobimo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 9:18:26
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Jst delam po tistem vrstnem redu ki sem ga napisala, ker je manj štorasto. Beljake dodam na koncu in jih umešam z kuhalnico. Beljaki so pa dovolj trdni, če jih fajn zmiksaš. Zakaj pa delaš torto, če maš tok tiramisuja. Lahko mi ga mal pošlješ s hitro pošto. sem tudi jaz hotela prašat zakaj pol peče
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 9:19:39
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tanja Jst ne grem s tabo, ker mi grejo perpetum jezzile totalno na živce, predvsem ne morem vidm Nuške Drašček. Ja vem mal sm čudna vse kar vsaj malo diši po jazz-u me totalno živcira, pa itak ni varjatne pri moji zasvojenki
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 9:23:08
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Jst delam po tistem vrstnem redu ki sem ga napisala, ker je manj štorasto. Beljake dodam na koncu in jih umešam z kuhalnico. Beljaki so pa dovolj trdni, če jih fajn zmiksaš. Zakaj pa delaš torto, če maš tok tiramisuja. Lahko mi ga mal pošlješ s hitro pošto. Sem za tiramisu šele prej izvedela. Torto sem pa že obljubila. Hitra pošta...not so bad idea
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 9:24:20
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Lahko imamo zbor bolančkov Kje se dobimo Jaaaaaaaa in pol čuvate mojo Z, da grem lahko s Tanjo na koncert! A je prav?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 9:25:44
|
|
|
|
Tanja_
|
partibrejkerke Vse razen maje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 9:26:46
|
|
|
|
majana79
|
jutro! smo bli v RA... joj je ta zdravnica mal smotana pol ure smo čakal da smo šli sploh notr, pol pa še 10 minut da smo dobil napotnico za terapevtsko žogo mal ma še asimetrije, je rekla da nas na fth naroča preredko... moram v ponedeljek poklicat če ma kako luknjo dudi, a lahko daš na seznam pri 9,5m: 75 cm, 9450 g se mi zdi da bolj malo raste... hvala za nasvete, sem neki spackala, upam da bo vseeno podpisal... sončka ni, potem se dobim s sodelavko, mam neki za njenga vnučka, potem moram vse spakirat, greva k mojim do nedelje, pa še na faks moram vmes preveč je to zame
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 9:30:32
|
|
|
|
ledenka
|
jutro super za nove zobke in za bolančke majana, kam pa gresta? maja, ti čuvam Z, če dobim pladenj tiramisuja tanja, škoda, da se nismo prej zmenle za koncert, jaz bi šla (pa nimam varstva) papua za obmesečnico! midva še obletnice ignorirava
< Sporočilo je popravil ledenka -- 25.3.2010 9:31:24 >
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 9:32:48
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 jutro! smo bli v RA... joj je ta zdravnica mal smotana pol ure smo čakal da smo šli sploh notr, pol pa še 10 minut da smo dobil napotnico za terapevtsko žogo mal ma še asimetrije, je rekla da nas na fth naroča preredko... moram v ponedeljek poklicat če ma kako luknjo dudi, a lahko daš na seznam pri 9,5m: 75 cm, 9450 g se mi zdi da bolj malo raste... hvala za nasvete, sem neki spackala, upam da bo vseeno podpisal... sončka ni, potem se dobim s sodelavko, mam neki za njenga vnučka, potem moram vse spakirat, greva k mojim do nedelje, pa še na faks moram vmes preveč je to zame A bo internet pri vaših? Kr če ne....pridem taškat! Katera čuva mojo Z in ledenkinega M...za pladenj tiramisuja?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......