|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
25.3.2010 6:52:25   
lake
Dobro jutro!

Flaška Kako M.?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
25.3.2010 6:59:27   
FLASK_A
Lake, dobro jutrouser posted image

Maja ima vročino. Nič novgauser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
25.3.2010 7:05:43   
lake
Bogica, vam pa res zunanji zrak škoduje. Mogoče bi mogl it mal na morje. user posted image user posted image user posted image user posted image za M. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
25.3.2010 7:19:04   
Dudica1
jutro

ČESTITKE MAMICAM!!! 

user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
25.3.2010 7:43:24   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jutro

ČESTITKE MAMICAM!!! 

user posted image

user posted image  želim enako

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
25.3.2010 7:44:19   
ivanamdb
jutrcek!

MAMICE, CESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

D. je ven pokukal sedmi zobek!user posted image sodnja desna dvojka.
Dudi prosim ce lahk das na seznam. hvala hvala.

pa se vprasanje - od vceraj obcasno skrpa z zobmi - a je to normalno?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
25.3.2010 7:50:24   
tubby
hopj hoj

dobro jutro in lep dan vsem nam mamicam user posted image user posted image user posted image

Maja prosim če že greš pa vzami, ker mam oba čmrlja doma pa se mi res ne gre tja gužvat. Za prevzem bova že nekej uštimale, magar po pošti. Se ti kej sanja kok pride poštnina?

puder oh ja tud jaz razmišljam mal o menjavi. mam Vichy prekriva pa ful dober

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
25.3.2010 7:51:10   
Anonimen
jutro in vse najlepše za materinski dan!user posted image user posted image user posted image

spat sem šla šele ob 2h, me je nekaj tako prevzelo, da sem pozabila na uro!
danes bom dopoldne v LJ_šivilja, boš kaj doma, da ti povečam prostor v prtljažniku?

moj mulček švica kot bi bil v savni_rjuha vsakič povsem premočena pod njeovo glavo.
ivana, U. ima šele 2 zobka_škripanje nemogoče.

FLASK_A user posted image  za M.!

(odgovor članu ivanamdb)
  Neposredna povezava do sporočila: 3808
25.3.2010 7:55:56   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Oooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vročina čudežno izginila???!! No meni je prav, dejmo držat pesti da se ne vrne! Pa kaj to se tut dogaja al kajuser posted image Imela je 38.1, pol 37.4, zdej je pa OK. Mislim svašta. A so lahko zobki al kaj?

Vseeno kar upam da je moja punči zdrava...

Vaše pikepoke fejst pomagajo očitnouser posted image user posted image user posted image user posted image

nasa jo ma tud...38,5 user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
25.3.2010 7:58:30   
koala.cek
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
25.3.2010 8:07:00   
lake
Čestitke mamicam!  Morm it moji ene rožice kupt.

Pudra ne uporabljam, ker sm še po vseh dobila katastrofalno kožo.

Šivilja Tud jst bi ti mal prostora v prtljažniku nardila. Povej kdaj se lahko najavim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za M. in T.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
25.3.2010 8:10:02   
Dudica1
o bolančki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...naj čimprej mine

Pri nas se kaže sončekuser posted image ...T je v vrtcu danes nastopajo na predstavi za materinski dan,gremo popoldne user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
25.3.2010 8:13:21   
KatMat
jo filam z calpolom pa sam raste vrocina....druzga pa nic....ne kašlja ne smrka....

JE PA DOBILA ŠT 2!!!!!!!!!! JP JP DRUGI ZOBEK!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
25.3.2010 8:21:02   
PapuaNG
jutro,

smo šli včeraj na izlet na morje, je blo super, sonček, toplo, malo vetrčka vsake tok....tamal je bil super, edin ko sva šla jest, je bilo zanič. Ampak ok...zvečer je pa še brat od mojega prišel in smo klepetali do enih al še čez...budnica pa že ob pol sedmih, je bil revček čist pokakan, da je šlo vse čez. Dišeče dobro jutro, kaj čmo.

Aja, čestitke za materinski dan user posted image Je moj rekel, da me je en dan prezgodaj peljal na morje user posted image Ampak sva imela včeraj obmesečnico, tko da je blo treba proslavit user posted image

aja, majana-ko se je meni pri diplomi ustavilo, sem spila en pir, da so se mi možgani sprostili user posted image Je vedno delovalo. če ne po prvem, pa po drugem user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
25.3.2010 8:21:11   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
25.3.2010 8:24:59   
FLASK_A
Katmat user posted image Upam da ji prej mine kot našiuser posted image user posted image user posted image

Pa bravo za zobekuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
25.3.2010 8:25:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3817
25.3.2010 8:26:58   
Anonimen

jo filam z calpolom pa sam raste vrocina....druzga pa nic....ne kašlja ne smrka....

verjetno je zobek krivec vročine,...?
user posted image  da bo kmalu vse dobro!

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3818
25.3.2010 8:28:42   
Anonimen
Papua, čestitke za obmesečnico!

pa dober nasvet za majanouser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3819
25.3.2010 8:37:01   
šivilja
Dedi pelje otroka v šolo, pa imam čas tukaj pisat.

Dobro jutro!!!

Po včerajšnjem katastrofalnem popoldnevu je bila noč še kar znosna - sva kar na kavči zaspali in spali brez večjih motenj do štirih, potem sva šli pa v posteljo in z motnjami spali do 7.15.
Očitno se rada tišči na kavču - sem si danes mizo podstavila, da nisem dol padla.

K.tja, Lake dopoldan bom doma - imam naročen Mercator dostava med 10-12.Kasneje pa še nisem sigurna - se LJ. mamice dobijo v ZOO, pa nekaj razmišljam a bi šla - odvisno od vremena in razpoloženja. Možno pa da bom kar doma, ali pa blizu doma. (pa še lasje se mi morajo posušit user posted image )
Mogoče pa našo poleg polnega nosa tudi kakšen zob matra, bog vedi.

Flaska, Katmat - upam, da bolezni hitro minejo

Flaska - si verjetno spregledala moje vprašanje - od kje imaš tiste hlače, ki si jih imela zadnjič v SN - so mi ful všečne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
25.3.2010 8:37:15   
maja1488
Jutro...spali OK. Z se je 1x zbudila in  M 1x.

Flaška...a bi nehali bit bolani, ker naša očitno sočustvuje telepatsko s tvojo in pol tut ona zboli.
danes me ne bo v PO, ke rima Z vročino. Sicer glih mal (37,6...torej 377) sam nočem, da še kateri od vaših kaj pokasira.
Tubby...žal ne bom mogla it. Sem pa glih vidla v hoferjevem katalogu, da bodo škorenci naslednji teden. Za 6€ če se ne motim. So pa od čebelice Maje in Tabaluge.
KatMat...a zdej pa še vi? Ja hudiča no.
K.tja...kaj pa je tebe tako prevzelo user posted image ?
Majana...a gre?
Lake...si spregledala vprašanje o torti ane?
Sem še kaj pozabila? Čakam mami, da pride na kofe. Bom najbrž mogla vseeno v PO popoldan, ker so fotru neki zašuštrali v službi in ima baje 3 velike škatle tiramisuja odveč user posted image ....lahko naredimo tiramisu parti.

Čestitke vsem....super smo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
25.3.2010 8:39:35   
ivanamdb

bravo Tija za zobek!user posted image
Kat, ma je zmatrana, ali vesela/normalna? ce jo ne matra prevec vrocina oz. zobek, jaz ji ne bi prevec calpola dala. poskus ji dat nekaj za grist, pa veliko pit. D. to pomaga. pa se user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
25.3.2010 8:40:04   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Sem še kaj pozabila? Čakam mami, da pride na kofe. Bom najbrž mogla vseeno v PO popoldan, ker so fotru neki zašuštrali v službi in ima baje 3 velike škatle tiramisuja odveč user posted image ....lahko naredimo tiramisu parti.

Čestitke vsem....super smo!

To pa ni tako slabo zašuštranje, samo malo redilno!!

Me smo pa najboljše - ČESTITKE VSEM (otroka sta mi že povedala, da mi v vrtcu in šoli pripravljajo presenečenje!!!)

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
25.3.2010 8:41:05   
šivilja
Pijem brezkofeinsko kavico, jem profiterol, H. pa mi laptop za kabel vleče dol iz mize - kaj čem lepšega.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
25.3.2010 8:43:29   
lake
Maja Nisem spregledala, ampak sm pa res pozabla odgovort user posted image , moj spomin resnično peša. Po katerem receptu pa delaš. Pazit moraš, da beljake resnično vmešaš z kuhalnico in ne mikserjem, pa marmelado mal pogrej in dodej mejčkeno vode zraven. Se lažje razmaže. V receptu sicer piše, da moraš izmenično dodajat moko pa čokolado, ampak jst najprej zmešam jajca, da so fajn penasta, nato dodam sladkor, nato stopljeno čokolado, in v vse to moko. 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......