|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
19.3.2010 8:03:51   
KatMat
jutro!

tortica ze v hladilniku...cakam da bo sla tija spat da jo lahko dokoncamuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
19.3.2010 8:05:04   
Dudica1
http://www.ringaraja.net/clanek/novosti-pri-vpisu-v-ljubljanske-vrtce_2546.html

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
19.3.2010 8:05:21   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jutro!

tortica ze v hladilniku...cakam da bo sla tija spat da jo lahko dokoncamuser posted image

kok si pridna user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
19.3.2010 8:06:23   
KatMat
koncno pa 2 mesecih smo spali celo noc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pomoje da je vedla da gre mami danes bandat in da more bit spocitauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
19.3.2010 8:08:49   
Dudica1

pomoje da je vedla da gre mami danes bandat in da more bit spocitauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
19.3.2010 8:16:25   
KatMat
flaska...za jutr ne kaze dobr v cerknici

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
19.3.2010 8:21:25   
majana79
Jutro!

Smo spali... nekako

ga peljem potem P, ker se je zbujal in vlekel za ušesa... sej ne da naše P spet ni user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
19.3.2010 8:24:04   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Kdaj je kakšna polna, prazna al sploh kakšna luna. Naša He. je popolnoma nemogoča že dva dni. Še vedno ne spi, ravno se je nehala na polno dret, pa še vrata je skor razbila. Včerajšnji dan pa še vedno skušam aktivno pozabiti.

Pišuka - pol prideš pa v vrtec, pa tam ful lepa slikica mami in cel sestavek zakaj ima rada svojo mamico. Sam če bi jo še malo ubogala, tudi ne bi bilo švoh.

Evo...pri nas je isto. Pa čez dan še nekako gre, zvečer zgleda pa kot bi jo hudič obsedu. Katastrofa.

In ja....v vrtcu pa pohvaljena za najbolj pridnega otroka, ki vse uboga, pospravlja za sabo in drugimi, vse poje, hitro zaspi, najdlje spi... A to je moj otrok? In zakaj ni tak tut doma?

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

tvoj je očitno kategorija zase, tko k od dudice user posted image

moj ni te sorte, mu je mamica predolgo vse rihtala, jaz pa trenutno nimam energije za prevzgojo

je pa posodo pomil, vsaj to user posted image

no, pa prinese mi iz pralnice, ker se meni ne da hodit na čisto drug konec bajte pa še ponoči... je mal spooky

No...moj še piha, ko mu rečem naj gre dol iskat perilo. Sicer gre, sam neki mrmra zraven. Je meni tudi spooky zvečer. Brrrrr

IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82

tanja mislim, da sem glih tebe strašila...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82

v glavnem, punce nič bat, nič hudega nočem, berem vas vsak dan, v bistvu prečekiram, kaj kaj počnete, za pisanje pa sem bolj tako tako....ne vem, ne da se mi, ker se bojim, da bom ful not padla, pa ne bom mogla stran .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O to se pa zna zgodit....poglej nas user posted image user posted image

Naši dol visi, če grem bandat al ne...ona se zbuja.

Aja JUTRO! Komaj čakam popoldan. Jst grem ob 16ih najprej od doma, s tem da moram v PO še bilance it podpisat, pol pa se lahko dobimo. Morm neki v kik prečekirat (za uno zlato metlo) in v merkator.

Se bomo poklicale ane.

SOOOOOOONCE sije ful!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
19.3.2010 8:26:04   
maja1488
majana...imaš sprej user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
19.3.2010 8:27:39   
Anonimen
jutro. sonček!
počakam za tisto merjenje potem pa šibam ven! pa trudim se malo pospraviti, kao...user posted image

majana user posted image user posted image user posted image  da boste šli kmalu lahko ven na sprehod in ne v ZD!

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2610
19.3.2010 8:28:54   
Dudica1
jaz bom okrog 17 v Po.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
19.3.2010 8:29:12   
koala.cek
majana - edino pravilno. kar do P ga pelji. držim pesti, da ni NIČ. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
19.3.2010 8:31:53   
*bucka*
Pozdravljene!
Sem tudi jaz opazila, da vas skrbimuser posted image Nič slrbet, tudi jaz niso ena psihobaba, ki bi špijunirala nad vami. Enostavno mi ne znese, da bi se v čvek uštulila. Pa itak mi ni več, ker ve se res vse poznate, ste vse bolj na kp doma, pa se dobivate itd itd.
Moram rečt, da ste ful face, se vam večkrat nasmejim...mogoče bom kdaj s kakimi nasveti uletavala - če mi bo mali dopustil. Ker to je en živc, non stop animacija!

Lepo se imejte danesuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
19.3.2010 8:36:19   
Tanja_
Jutro!

Evo cebelica in bucka sta se že javile-da vemo, da nista kvazi majčiciuser posted image -samo še yana in kla30 se mortauser posted image

majana menjaj P. Če nimaš dobrega občutka,je že to zadosten razlog, da jo menjaš. Če jo pa povrhu vsega še nikoli ni...

(odgovor članu *bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
19.3.2010 8:38:05   
Leela
jutro,

Mojadva prideta domov šele po 17h tako, da vas pokličem ko grem od doma kje ste.

katmat pridna user posted image . Če boš rezervirala povej kdaj si, da bo vsaj ena tam.

Sem skenslala filtriranje zraka tako, da bomo imeli še kar naprej slab zrak user posted image

maja moj je tudi ful priden v vrtcu. Doma si pa vse dovoli user posted image , ker je šef. Mi je pa vzgojiteljica rekla, da je dostkrat tako, da kadar je doma preveč stroga vzgoja in morajo biti doma pridni, potem tisto energijo spustijo drugje ven in so neukrotljivi. Poznam par takih primerov.

majana dobro opravita pri P. Je prav da ga pelješ, saj se mu to že res dolgo vleče.

Se pa moj nekaj po ušesih mane in sem ugotovila, da ga laski žgačkajo.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
19.3.2010 8:39:59   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: *bucka*

Pozdravljene!
Sem tudi jaz opazila, da vas skrbimuser posted image Nič slrbet, tudi jaz niso ena psihobaba, ki bi špijunirala nad vami. Enostavno mi ne znese, da bi se v čvek uštulila. Pa itak mi ni več, ker ve se res vse poznate, ste vse bolj na kp doma, pa se dobivate itd itd.
Moram rečt, da ste ful face, se vam večkrat nasmejim...mogoče bom kdaj s kakimi nasveti uletavala - če mi bo mali dopustil. Ker to je en živc, non stop animacija!

jeeee bucka user posted image . Ti kar kaj napiši tudi, če je brez veze (itak je tukaj 98% šrota)user posted image

(odgovor članu *bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
19.3.2010 8:47:12   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

majana...imaš sprej user posted image

hvala prjatlca user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

majana - edino pravilno. kar do P ga pelji. držim pesti, da ni NIČ.

ma sej upam da ni nič, samo bi rada bolj mirno spala... več kot kregat me, da ga brezveze vozim me itak ne morejo

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

majana menjaj P. Če nimaš dobrega občutka,je že to zadosten razlog, da jo menjaš. Če jo pa povrhu vsega še nikoli ni...

a veš da sem ravno danes razmišljala, da bi vprašala sestro, če ta zdravnica od ledenke in petrezg, h kateri gremo danes, še jemlje... sej košta me nič, naša P ga je pa do zdej parkrat vidla, pa še takrat je kričal user posted image tako da pogrešala nas sigurno ne bo...

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

majana dobro opravita pri P. Je prav da ga pelješ, saj se mu to že res dolgo vleče.

Se pa moj nekaj po ušesih mane in sem ugotovila, da ga laski žgačkajo.

hvala, upam da bo vse ok

naš nima lask, tako da ne vem kaj bi za žgečkalo user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
19.3.2010 8:47:39   
KatMat

Pozdravljene!

user posted image user posted image user posted image user posted image

vedno si dobrodosla na cveku!!!

rezervacijo mamo ob 18ih!!!!!

(odgovor članu *bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
19.3.2010 8:55:59   
Tanja_
majana ZS.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
19.3.2010 9:01:47   
majana79
Tanja, hvala! 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
19.3.2010 9:02:52   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Pozdravljene!

jeeee bucka user posted image . Ti kar kaj napiši tudi, če je brez veze (itak je tukaj 98% šrota)user posted image

Jaz sem se tudi uštulila, pa sploh nimam zmajčka, pa so me lepo sprejele, nič bat. Pa ni treba vedno kaj pametnega napisat - smo zato tukaj, da paro spuščamo (da jo ne drugje user posted image )

< Sporočilo je popravil šivilja -- 19.3.2010 9:06:33 >

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
19.3.2010 9:06:05   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

tvoj je očitno kategorija zase, tko k od dudice user posted image

moj ni te sorte, mu je mamica predolgo vse rihtala, jaz pa trenutno nimam energije za prevzgojo

je pa posodo pomil, vsaj to user posted image

no, pa prinese mi iz pralnice, ker se meni ne da hodit na čisto drug konec bajte pa še ponoči... je mal spooky

No...moj še piha, ko mu rečem naj gre dol iskat perilo. Sicer gre, sam neki mrmra zraven. Je meni tudi spooky zvečer. Brrrrr

Punce, emancipacija.
jaz zadeve takole vidim - v zakonu sva dva in oba hodiva oblečena po svetu, otroke sva tudi oba naredila (čeprav na svet sem jih mogla pa jaz spravit) - zakaj hudiča bi mogla vse sama??????????? Saj večinoma itak, samo včasih pa pač ne znese in pol ga ne bo konec, le malo pomaga.
Ja - srajc mu pa pomoje že ene pol leta nisem likala - enkrat jih je čistilka, drugač pa sam user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
19.3.2010 9:07:36   
šivilja
Petrazg - a greste za en ali za dva tedna?? Uživajte maksimalno.
Ko se vrnete, ti bom za ene par stvari zatežila, če lahko.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
19.3.2010 9:13:52   
eelyy
Jutro!

Ma spali smo bolj slabo,mali se nonstop obrača v posteljici in odkriva...eno vprašanje?A vaši malčki spijo v spalnih vrečah?Pri nas to nepride v poštev in se skos ponoči odkriva,dvomim da mu je vroče,pomoje ga bolj živcera to,da je pokrit?!

Zmajčice,kdaj nekatere zaključite s porodniškim dop. včeraj sem bila v službi in sem podpisala za koriščenje starega dopusta in še novega....delati bi pa pričela 29.4 ..zamano je že morfologija,zdej pa nevem kako bo...a bom šla delat za kakšen mesec še..al ne??

Dudi: malo zamujam.... vse najboljšeuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
19.3.2010 9:14:39   
tubby
heloo

katmat user posted image user posted image user posted image mi smo tudi spali, m je prespal 11 ur! spat je šel ob 19h in se zbudil ob 6h user posted image user posted image user posted image
je pa res da sva bla včer več kot 4 ure zunaj user posted image user posted image user posted image

majana sporoči kako bo

Postojna - punce lepo se mejte danes

petraZg še pakiraš? al si že?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.