maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Kdaj je kakšna polna, prazna al sploh kakšna luna. Naša He. je popolnoma nemogoča že dva dni. Še vedno ne spi, ravno se je nehala na polno dret, pa še vrata je skor razbila. Včerajšnji dan pa še vedno skušam aktivno pozabiti. Pišuka - pol prideš pa v vrtec, pa tam ful lepa slikica mami in cel sestavek zakaj ima rada svojo mamico. Sam če bi jo še malo ubogala, tudi ne bi bilo švoh. Evo...pri nas je isto. Pa čez dan še nekako gre, zvečer zgleda pa kot bi jo hudič obsedu. Katastrofa. In ja....v vrtcu pa pohvaljena za najbolj pridnega otroka, ki vse uboga, pospravlja za sabo in drugimi, vse poje, hitro zaspi, najdlje spi... A to je moj otrok? In zakaj ni tak tut doma? IZVIRNO SPOROČILO: majana79 tvoj je očitno kategorija zase, tko k od dudice moj ni te sorte, mu je mamica predolgo vse rihtala, jaz pa trenutno nimam energije za prevzgojo je pa posodo pomil, vsaj to no, pa prinese mi iz pralnice, ker se meni ne da hodit na čisto drug konec bajte pa še ponoči... je mal spooky No...moj še piha, ko mu rečem naj gre dol iskat perilo. Sicer gre, sam neki mrmra zraven. Je meni tudi spooky zvečer. Brrrrr IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82 tanja mislim, da sem glih tebe strašila... IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82 v glavnem, punce nič bat, nič hudega nočem, berem vas vsak dan, v bistvu prečekiram, kaj kaj počnete, za pisanje pa sem bolj tako tako....ne vem, ne da se mi, ker se bojim, da bom ful not padla, pa ne bom mogla stran ..... O to se pa zna zgodit....poglej nas IZVIRNO SPOROČILO: KatMat koncno pa 2 mesecih smo spali celo noc!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pomoje da je vedla da gre mami danes bandat in da more bit spocita Naši dol visi, če grem bandat al ne...ona se zbuja. Aja JUTRO! Komaj čakam popoldan. Jst grem ob 16ih najprej od doma, s tem da moram v PO še bilance it podpisat, pol pa se lahko dobimo. Morm neki v kik prečekirat (za uno zlato metlo) in v merkator. Se bomo poklicale ane. SOOOOOOONCE sije ful!
|