|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
21.3.2010 13:09:24   
thevenus
Pozdravljene,
jaz sem sicer še v marcu, sem prišla samo na kavico, upam, da mi ne bo treba k vam, čeprav ste super. Imam pa vse znake, da se bliža menstruacija in vse nosečniške znake, odvisno, kako sem trenutno razpoložena user posted image
Witch, jaz mam nek občutek, da boš ta mesec ti na vrsti user posted image user posted image za vse!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 201
21.3.2010 15:28:42   
aqua77
Pozdravček,

po doooooolgem času se zopet prijavljam na seznamček. Grejem dve pikici, lulamo pa 04.04.

Veliko sreče vsem akterkam!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 202
21.3.2010 16:44:12   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: thevenus
Witch
, jaz mam nek občutek, da boš ta mesec ti na vrsti user posted image user posted image za vse!

Iz tvojih ust v božja ušesa user posted image ko bi se le tvoja napoved uresničila user posted image Jaz pa za tebe v marcu držim pesti za + user posted image user posted image user posted image v aprilu boš  pa navijala za nas če ne drugega user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 203
21.3.2010 17:26:13   
agataema
Jaz tudi na hitrouser posted image . Čakam, da se user posted image  konča, da začnemo nove boje. pred tremi leti je bil uspešen april, upam da bo tokrat tudi. Naš mali je spet bolan (joj ta vrtec), tako da sva tudi z možem oba nekam bolna. Ampak mislim, da se bomo kmalu spravili k sebi.user posted image

Lep preostanek vikenda vam želim

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 204
21.3.2010 18:03:19   
mladika

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image 1.4. Julles (x.krog)user posted image
user posted image 3.4. jacki (1.krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)user posted image
user posted image 4.4. aqua77 (x.krog)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (19.krog)user posted image
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)user posted image
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)user posted image
user posted image 5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (x.krog)user posted image
user posted image 6.4. etna (7. krog)user posted image
user posted image 7.4. doloress (7.krog)user posted image
user posted image 7.4. lidik (7.krog)user posted image
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)user posted image
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)user posted image
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)user posted image  
user posted image 14.4. evatista (12.krog)user posted image
user posted image 15.4. agataema (x.krog)user posted image
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)user posted image
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)user posted image
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)user posted image
user posted image 22.4. witch (4.krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 21
user posted image
NOSEČK:____

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA
Bejli
Anonimna Z.
Aleunam
Kika99
 Arwenko
miklarom

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 205
21.3.2010 19:56:32   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

miklarom jaz sem se odločila, da grem med decembrčke in basta user posted image user posted image user posted image user posted image , kdo je pa rekel, da nama ne more uspet brez IUI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to bi bla pa tombola stoletja , verjemi

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 206
21.3.2010 19:57:38   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravček,

po doooooolgem času se zopet prijavljam na seznamček. Grejem dve pikici, lulamo pa 04.04.

Veliko sreče vsem akterkam!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nalulaj mi velikiiiiiiiiiiii ++++++++++++++++++++++, srce zlato

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 207
21.3.2010 20:25:49   
xoxox
Čao punce!

Že nekaj časa berem forum na ringaraja, pa sem se končno opogumila da se vam pridružim v debati. user posted image
Žal sem včeraj spet dobila user posted image , tako da jo ponovno (ne) pričakujemo okoli 16.4. To je sedaj naš 9. krog zato že ratujemo rahlo nestrpni. Ampak ostajam optimistična in verjamem, da nama bo uspelo. Vsem puncam želim veliko sreče.

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 208
22.3.2010 7:31:11   
lidik
*Star* tebi pa kr odpisuje tale vedeževalka. Jaz sem jo pa potem ponovno vprašala kdaj bi naj jaz tega ovna, ki bi me naj čisto zmešal pa mi nič več ne odgovori. Tako da itak ji nič ne verjamem - oz. se bolj nagibam na tisto njeno prvo napoved, ko je rekla, da nama bo uspelo maja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 209
22.3.2010 7:32:29   
lidik
thevenus ti lepo ostani v marcu in se pobarvaj roza, pri nas se pa pridruži pri kavicah in pri čveku. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 210
22.3.2010 7:34:24   
lidik
xoxox dobrodošla in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za to, da ta mesec nalulaš velik, močan plus user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 211
22.3.2010 7:41:25   
lidik
thevenus hi hi hi jaz sem tudi prava, te vabim na kavico k aprilčicam, pa brez da bi kavico "skuhala" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo popravljam napako.
user posted image
Sem dala še malo dodatka zraven, da si posladkamo deževni ponedeljek . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej jutri bom pa vitaminsko bombo vam spet poslala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 212
22.3.2010 7:51:07   
witch
Ja meni je ta vedeževalka vedno odpisala. Mi je enkrat vprašanje zastavila sem ji odgovorila in v roku pol ure dobila odgovor. Tak da mislim, da bo tudi tebi odgovorila user posted image
MMMM kakšna tortica, pa kavica user posted image Hihihi pri meni tudi ni bilo vitaminskega zajtrka user posted image polovičko trojanskega krofa sem pojedla user posted image
Ta vikend pa ni bil čsto nič zdrav. V soboto smo spili kako pivo preveč user posted image pa še čipsa smo se nažrli. Včeraj smo pa s pico strašili in poloivičko krofa user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 213
22.3.2010 7:54:21   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Ja meni je ta vedeževalka vedno odpisala. Mi je enkrat vprašanje zastavila sem ji odgovorila in v roku pol ure dobila odgovor. Tak da mislim, da bo tudi tebi odgovorila user posted image
MMMM kakšna tortica, pa kavica user posted image Hihihi pri meni tudi ni bilo vitaminskega zajtrka user posted image polovičko trojanskega krofa sem pojedla user posted image
Ta vikend pa ni bil čsto nič zdrav. V soboto smo spili kako pivo preveč user posted image pa še čipsa smo se nažrli. Včeraj smo pa s pico strašili in poloivičko krofa user posted image

Kaj pa vem če bo odgovorila, če pa že zdaj en teden traja, ko sem ji postavila to vprašanje, pa še vedno nič, prejšni odgovor mi je dala pa čez dva dni. No pa tudi če ne bo, pa nič.
Hi hi hi - sej veš da pivo je priporočljivo. Drugače pa v pici in krofih so pa jajčke tudi -tako da witch jaz naredim zaključek: bil je zdrav vikend. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 214
22.3.2010 8:17:02   
agataema
Dobro jutro!

Lepo, da ste uživale med vikendom. Mi smo tudi, kolikor smo lahko, saj sva oba z možem dobila malo viroze od malega in nama je bilo cel vikend slabo. Danes je pa že boljše. Sem pa ful vesela, je mož začel službo na drugem delovnem mestu, ki je zdaj 150km bližje doma. Zdaj bomo končno spet več skupaj.

Tudi mene zdaj čakajo grehi od vikenda, ki je bil bolj ležern. En cel kup cunj imam za zložit, tako da se bom kar lotilauser posted image .

Lp

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 215
22.3.2010 8:26:54   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

*Star* tebi pa kr odpisuje tale vedeževalka. Jaz sem jo pa potem ponovno vprašala kdaj bi naj jaz tega ovna, ki bi me naj čisto zmešal pa mi nič več ne odgovori. Tako da itak ji nič ne verjamem - oz. se bolj nagibam na tisto njeno prvo napoved, ko je rekla, da nama bo uspelo maja. user posted image user posted image user posted image

lidik, prav je tako, da se nagibaš k prvi napovedi, boš bolj optimistična, tko je tud več možnosti, da ti rata user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 216
22.3.2010 8:55:06   
lidik
agataema bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super da bo možek zdaj bližje doma in da boste več skupaj.

Joj te cunje - no vsaj to sem jaz ta vikend naredila. Za nekaj pa le nisem bila tako lena - je bilo bolj zanimivo kot učenje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 217
22.3.2010 8:55:45   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

lidik, prav je tako, da se nagibaš k prvi napovedi, boš bolj optimistična, tko je tud več možnosti, da ti rata user posted image

ma ja sej itak ne mislim kr tako puške v koruzo vrečt samo zato kar mi je ona napisala. Itak da se bomo trudli še naprej da nam le uspe.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 218
22.3.2010 9:02:43   
lidik
hej *Star* veš kaj sem pa jaz ta vikend naredila: Na šparovček sem napisala: dopust 2010 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da nisi jezna, ker sem si tvojo idejo sposodila. user posted image user posted image user posted image user posted image In zdaj notri čaka 1 EUR kot začetek - ga je moj včeraj vrgel not, tako da celo njemu je ideja všeč. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 219
22.3.2010 9:12:48   
thevenus
O, lidik, hvala za kavo in ostalim, da prenašate moje sitnarjenje. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 220
22.3.2010 9:25:20   
Zvezdici
Še vedno vas berem in navijam, da bo tudi april čimbolj roza!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 221
22.3.2010 9:28:59   
witch
Veste kaj? Tudi jaz bom naredila šparovček user posted image za dopust 2010 user posted image
Moj user posted image pa je prehlajen user posted image pa upam, da se čim prej pozdravi in da mene ne okuži. Da nebova glih na O najbolj kihala in kašljala user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 222
22.3.2010 9:30:52   
pika555
Pozdravljene!
Vedno ves nas je, aprilčic user posted image .. že kaj planirate dopust? kam greste??

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 223
22.3.2010 9:31:20   
*Star*

hej *Star* veš kaj sem pa jaz ta vikend naredila: Na šparovček sem napisala: dopust 2010 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da nisi jezna, ker sem si tvojo idejo sposodila. user posted image user posted image user posted image user posted image In zdaj notri čaka 1 EUR kot začetek - ga je moj včeraj vrgel not, tako da celo njemu je ideja všeč. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne lidik, veš da nisem, bravo, sam tko naprej, važn je da bo dopust!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa jaz tud vse pospravla sam da mi ni blo treba za knjige. Pa še šoping v soboto je bil več kot uspešen user posted image
No včeraj zvečer sm se kao mal učila pa tud seminarsko nardila, tko da mal sm bla pa tud pridna. Rezultati pa po vsej verjetnosti ne bodo vzpodbudni, punce, vaše pesti bodo prav prišle danes popoldne!!user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 224
22.3.2010 9:47:05   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: thevenus

O, lidik, hvala za kavo in ostalim, da prenašate moje sitnarjenje. user posted image

hej kako se pa zdaj pogovarjaš? To pa res ni sitnarjenje. Sej smo vse v isti situaciji in vse isto tečke, tako da to sploh ne jemljemo kot sitnarjenje ampak samo "olajšanje duše" da nam je potem lažje. Tako da punca, ti se kar izpovej če ti kaj leži, sej veš da zato smo tukaj, da si pomagamo in stojimo ob strani.

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kateri VARUŠKI bi zaupali otroka ?
Varuška.Ljubljana

Privat varstvo vodijo različne osebe.Nekatere na črno, nekatere delajo preko študentskega servisa, druge preko s.p.-ja kot ga določa država. Komu bi vi zaupali otroka ?

upokojenka (18%)

študentka (4%)

mlada vzgojiteljica (39%)

vzgojiteljica z statustom varuha pri ministrstvu (39%)

Število vseh glasov: 364

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!