|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
22.3.2010 13:30:14   
Bejli
Punce hvala vam da mi stojite ob strani. Ne vem zakaj sem danes čisto out, mogoče so krive tabletkeuser posted image , pa pomanjkanje user posted image tudi je najbrž krivo ampak če mi sploh ni do tega,...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 251
22.3.2010 13:30:15   
mladika

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image 1.4. Julles (x.krog)user posted image
user posted image 3.4. jacki (1.krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)user posted image
user posted image 4.4. aqua77 (x.krog)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (19.krog)user posted image
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)user posted image
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)user posted image
user posted image 5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (x.krog)user posted image
user posted image 6.4. etna (7. krog)user posted image
user posted image 7.4. doloress (7.krog)user posted image
user posted image 7.4. lidik (7.krog)user posted image
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)user posted image
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)user posted image
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)user posted image  
user posted image 14.4. evatista (12.krog)user posted image
user posted image 15.4. agataema (x.krog)user posted image
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)user posted image
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)user posted image
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)user posted image
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)user posted image
user posted image 22.4. witch (4.krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 22
user posted image
NOSEČK:____

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA
Bejli
Anonimna Z.
Aleunam
Kika99
 Arwenko
miklarom

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 252
22.3.2010 13:33:24   
twetka
Mene tut dejte pod navijačice user posted image user posted image user posted image Punce ve katera odgovor na moje vprašanje? Verjetno ne če me pustite čakat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 253
22.3.2010 13:35:07   
witch
punce saj vse pridemo v tako obdobje... midva sva v četrtem krogu pa... težko je, ko vedno znova pride. fant se s tem ni preveč obremenjeval. zdaj v tretjem krogu pa je rekel, zdaj pa naj že bo, ker me začne počasi skrbeti.
si pa ne predstavljam kako težko je šele tistim, ki so že v ne vem katerem krogu, ki se lahko prešteje že v letih...
tudi jaz sem že obupala.. ker nisem zmogla več. pa računanje plodnih dni, pa slončkanje na dva dni, pa... tisoč metod, ki so me psihično zelo utrudile. med nama so se začela kreganja.
v tem krogu sem izračunala plodne dni. slončkava kako nama paše, tako bova tudi v plodnih dneh. pa bomo videli konec marca kako bo.
DA NAM TA MESEC VSEM USPE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 254
22.3.2010 13:37:24   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Bejli

Joj lidik hvala. Sej vem in imaš prav ampak včasih se mi zdi da se nekje na pol poti izgubim in mi enostavno zmanjka energije za upanje.
Vidim da si iz Celja, tudi jaz semuser posted image .

A ti tudi? No sej nas je pa kr nekaj iz te okolice tu gor. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bejli)
Neposredna povezava do sporočila: 255
22.3.2010 13:38:45   
Bejli
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Bejli

Joj lidik hvala. Sej vem in imaš prav ampak včasih se mi zdi da se nekje na pol poti izgubim in mi enostavno zmanjka energije za upanje.
Vidim da si iz Celja, tudi jaz semuser posted image .

A ti tudi? No sej nas je pa kr nekaj iz te okolice tu gor. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 256
22.3.2010 13:38:58   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: twetka

Mene tut dejte pod navijačice user posted image user posted image user posted image Punce ve katera odgovor na moje vprašanje? Verjetno ne če me pustite čakat user posted image user posted image user posted image user posted image

z veseljem bi ti odgovorila, samo nimam pojma. Upam, pa da se na eni izmet tem kmalu najde katera, ki ti bo znala o tem kaj povedati.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 257
22.3.2010 13:40:55   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: twetka

Tudi jaz nimam pojma user posted image bi drugače z veseljem pomagala.

Jaz pa bom točno čez en mesec vedela, če smo kaj naredili user posted image komaj čakam, da teh 31 dni hitro mine. Uh kak sem že nestrpna kaj bo user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 22.3.2010 13:45:16 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 258
22.3.2010 13:57:34   
twetka
hihi hvala vsam vseeno,če se bo pa katera našla pa prosim za odgovor user posted image user posted image js sem tut nestrpna ful kaj bo,pa malo mi je začelo bit tečno to user posted image , nekak nimam prave volje, prvič v življenju. user posted image user posted image user posted image zdej že ves čas na dva ni, v čertek sma se pa odločila da boma vsak dan, upam da kaj pomaga in zdej že pridno prakticirava 4 dni, pa upam da še danes, potem pa mislim da se bodo moji plodni dnevi končali, da bomo meli malo počitka. user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 259
22.3.2010 14:16:29   
zaljubljena23
twetka, mislim da ni nekega pravila...Jaz sem bila na UZ 10 dan in je bil folikl velik 9mm, 14 dan pa 16x20mm...

Jaz sem bila čez vikend neka tečka, mi je že druga vedeževalka napisala, da zaenkrat ne vidi zanositveuser posted image user posted image ...Včasih čist izgubim upanje, sploh si več ne znam predstavljati in se sprašujem zakaj ne rata....user posted image user posted image user posted image

Dajmo punce, naj bo čimveč pluskov ta mesec, da bo decembra po porodnišnicah baby boomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 260
22.3.2010 14:21:49   
twetka
Js sem trenutno slabe volje, zvedla da gre moj jutr službeno na pot user posted image Pa lih jutr sma mislila še user posted image danes pa ne vem kaj bo, verjetno nebo hotu, ker sma že zdej 4 dni zaporedoma. user posted image upam da sem že imela O in da je kaj prijelo, pa se zdej sekiram brezveze.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 261
22.3.2010 14:27:45   
zaljubljena23
twetka, kateri dan cikla si?

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 262
22.3.2010 14:32:51   
twetka
21. dan cikla sem danes in sem si izračunala da bi naj bila plodna do petka, tako da te dni bi še mogli bit pridni.

Neposredna povezava do sporočila: 263
22.3.2010 14:38:33   
zaljubljena23
No pol sem prav predvidevala na sosednji temiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 264
22.3.2010 15:00:48   
mladika
jst pa bom vidla,čez natanko 10 dni če smo kej pridelali,no tak mi usaj na tikerčku piše,sam jst bom počakala da mi bo M zamujala-če bo,pa bom pol delala test.ker januarja se je prov grdo pošalila na moj račun,je mela 10 dnevno zamudo(tko še nikol) pa so bli 3-je testi -,jst pa obupana,no pol je pa le prikapljala,ko sem ji zagrozila z Guser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 265
22.3.2010 15:12:35   
lidik
zaljubljena23 kaj si še kakšno novo vedeževalko našla?

Neposredna povezava do sporočila: 266
22.3.2010 15:13:17   
mojamura
i have 11 days to go

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 267
22.3.2010 15:14:03   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

zaljubljena23 kaj si še kakšno novo vedeževalko našla?

pa kaj mate to z nekimi vedeževalkami....a dela kera tudi zastonj?... just asking

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 268
22.3.2010 15:14:20   
lidik
twetka jaz sem pa prepričana da boš svojega prepričala, da gresta še danes v akcijo za plusekom, ker če bo šel na službeno pot bo itak si imel tam čas odpočiti od user posted image . Tako da ti kr lepo vztrajaj, pa malo ga očaraj, da ti ne bo mogel rečit ne, pa boš videla da bo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 269
22.3.2010 15:15:23   
lidik
mladika tokrat ji boš lahko grozila z nevem čim, ko vseeno ne bo prikapljala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 270
22.3.2010 15:24:01   
mojamura
evo vam brezplačnega vedeževanja:

http://www.12345.si/index.php

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 271
22.3.2010 15:39:21   
twetka
Evo js sem za firbec napisala vprašanje, pa da vidimouser posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 272
22.3.2010 15:54:59   
witch
mojamura zastonj je user posted image mi smo pisale na renatatarot@gmail.com
jaz bom tej tudi za foro pisala user posted image da vidimo če bosta isto odgovorile.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 273
22.3.2010 15:56:45   
twetka
mene tut zanima kaj bojo tu povedali user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 274
22.3.2010 16:54:53   
malajka84
Hej punce! Vidim, da še vedno vedeževalki pišete:) Moje izkušnje z njo?...100% pravilno pri meni in pri kolegici.:)
Je rekla, da bom februarja zanosila in je mela prav.

Witch na pregledu je blo super, pikica je velka 15mm:) Srček je bil...:) Ma neverjetn občutek, ko to vidiš prvič.

Tak, da punce držim pesti za vse vas, da vam ta mesec uspe!!!!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?