|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
18.3.2010 11:57:38   
witch
Jaz pa bi tak rada šla na pregled h G, pa me naroči konec aprila. Danes me pa kličejo domov, da takrat ne dela in me je prenaročila v sredino maja user posted image Jaz pa ji zadnjič rečem, da če lahko čim prej, potem pa to user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 126
18.3.2010 12:31:49   
lidik
witch user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sej bo tudi maj kmalu boš videla. Samo takrat bosta šla na pregled že dva - ti sama - en pa v tvojem trebuščku. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 127
18.3.2010 12:54:36   
Bejli
Punce hvala za lepe želje. Tudi jaz upam da bo sončekuser posted image ,...
Zaljubljena seveda te sprejmemouser posted image ,...

Witch tebi pa user posted image user posted image user posted image . Vem kako ti je, ampak ne smeš obupati. Itak boš pa na pregledu videla srček tako da boljše da te je naročila majauser posted image .

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 128
18.3.2010 13:19:28   
zaljubljena23
witch, jaz sem za to, da se skupaj seliva med decembrke..

Lani je tudi nisem tako blizu nepričakovala, sicer 23., bil je plusek, ampak se je slabo končalo...Tako, da upam, da je kaj na tem..edino razplet mora biti drugačen

witch user posted image user posted image jaz tudi mislim, da boš šla naslednjič k tvojemu G kot nosečka...

Bejli, hvala

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 18.3.2010 13:21:41 >

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Bejli)
Neposredna povezava do sporočila: 129
18.3.2010 14:09:51   
witch
lidik, bejli in zaljubljena - hvala vam user posted image pa iz vaših ust v božja ušesa user posted image oziroma v moje jajčece in fantove plavalčke user posted image  user posted image user posted image
zaljubljena - tebi pa želim, da zagledaš + in da bo na svet pokukak decembra in nič prej user posted image user posted image user posted image user posted image
kot lidik rada pove - za vse bo posijal sonček user posted image
Jaz se pa grem zdaj sončit user posted image na sprehod user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 130
18.3.2010 14:12:10   
lidik
nekdo je pa prišel od kosila. Juhuhuhu - kaj je bilo dobrega? user posted image user posted image user posted image
Ma sem radovedna, a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 131
18.3.2010 14:12:22   
*Star*
Witch, lepo se mej še namesto nasuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 132
18.3.2010 14:14:51   
witch
lidik pri nas je bilo zelje user posted image sem pa že posodo pospravila, pa se eno rundo učila user posted image zdaj pa pavza za sprehod, potem pa spet veselo na delo user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 133
18.3.2010 14:17:15   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

lidik pri nas je bilo zelje user posted image sem pa že posodo pospravila, pa se eno rundo učila user posted image zdaj pa pavza za sprehod, potem pa spet veselo na delo user posted image

o njami. Jaz pa tudi komaj čakam da pridem na kosilo - me danes menda čakajo ribice za kosilo. user posted image

V glavnem ti pa uživaj na sprehodu, nadihaj se svežega zraka in potem veliko sreče pri učenju. Tud mene to še danes čaka. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 134
18.3.2010 14:19:39   
mladika
evo da se še tu javim na raportuuser posted image sem mal pospravljala danes,ko mojga ni doma,zdj bom pa šibala kosilo kuhat.
Bejli-user posted image user posted image user posted image za poroko,jst sm tut še bl sveže poročena,pol leta šele in je biu na najin poročni dan prečudovit sonček in 30 stopinj septembra mesca.Bota kam šla na medene tedne?
Zaljubljena-dobrodošla,sevede te sprejmemo,več nas je hitreje nam bo čas minil.
witch-zate pauser posted image user posted image user posted image user posted image  sej tko kt so punce rekle,bota šla pa 2 na pregleduser posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 135
18.3.2010 14:19:59   
pika555
Dodajte me na seznam- 15.4. ne pričekujem- 4.krog

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 136
18.3.2010 14:21:19   
witch
pika555 - dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo to naš mesec user posted image
lidik - bom bom uživala user posted image tudi ti se lepo uči in tudi kaj nauči user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 137
18.3.2010 14:22:27   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

o njami. Jaz pa tudi komaj čakam da pridem na kosilo - me danes menda čakajo ribice za kosilo. user posted image

V glavnem ti pa uživaj na sprehodu, nadihaj se svežega zraka in potem veliko sreče pri učenju. Tud mene to še danes čaka. user posted image

Mene tud user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 138
18.3.2010 14:25:06   
zaljubljena23
Punce, hvala za dobrodošlico...

Pri nas pa je bil regrat za kosilo, plus dodatki user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 139
18.3.2010 14:29:18   
miklarom
no jaz pa bom danes naredila kar ocvrte šampinjone, pa mešano solatouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 140
18.3.2010 14:38:02   
pika555
witch, saj sem res gledala, da je v preteklih mesecih večim uspelo zanositi v 4. krogu.
upamo, da bo...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 141
18.3.2010 14:44:42   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: pika555

witch, saj sem res gledala, da je v preteklih mesecih večim uspelo zanositi v 4. krogu.
upamo, da bo...

To sem pa tudi jaz opazilauser posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 142
18.3.2010 15:08:50   
lidik
ha ha ha witch kaj zdaj si me pa tudi ti že pogruntala - ja učila se bom pridno to je res, samo če se bom kaj naučila ne obljubim user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 143
18.3.2010 15:09:36   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

ko bi le za to tudi veljalo tisto pravilo: več kot nas je bolj bo zabavno user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 144
18.3.2010 15:10:39   
lidik
o regrat.....hmmm veš kaj, zdaj si me pa v skušnjavo spravila - ali se naj grem učit ko pridem iz službe, ali naj grem regrat nabirat, da bo jutri lahko za kosilo. user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim da je druga možnost naravnost odlična. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 145
18.3.2010 15:11:31   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

no jaz pa bom danes naredila kar ocvrte šampinjone, pa mešano solatouser posted image

miklarom kaj si še na bolniški? Kdaj se pa naj grem kaj tam mimo tvoje službe sprehajat? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 146
18.3.2010 15:50:51   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: pika555

upamo, da bo...

Sem tudi jaz to opazila user posted image upam, da bo pri nama ta teorja tudi veljala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 147
18.3.2010 16:26:22   
mladika

ko bi le za to tudi veljalo tisto pravilo: več kot nas je bolj bo zabavno user posted image

kaj pa če ustvarmo en klub za tiste ko se mormo učit,pa se bomo skupi učile,pa bo zabavnouser posted image sam pršanje kok se bomo pa na učile...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 148
18.3.2010 16:31:39   
mladika

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image 3.4. jacki (1.krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (19.krog)user posted image
user posted image 5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (x.krog)user posted image
user posted image 6.4. etna (7. krog)user posted image
user posted image 7.4. doloress (7.krog)user posted image
user posted image 7.4. lidik (7.krog)user posted image
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)user posted image
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)user posted image
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)user posted image  
user posted image 14.4. evatista (12.krog)user posted image
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)user posted image
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)user posted image
user posted image 22.4. witch (4.krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 15

user posted image
NOSEČK:____

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA
Bejli
Anonimna Z.
Aleunam
Kika99
 Arwenko

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 149
18.3.2010 16:56:28   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

kaj pa če ustvarmo en klub za tiste ko se mormo učit,pa se bomo skupi učile,pa bo zabavnouser posted image sam pršanje kok se bomo pa na učile...

ja mladika imaš prav. Jaz sem takoj za to, samo me pa malo rezultati skrbijo  potem. ker mislim da me bi imele vsesplošni čvek, ne pa ravno učne ure. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Katero ime?
qloq

Katero ime paše zraven za punčko?

Amadej in Aneja (41%)

Amadej in Amadeja (7%)

Amadej in Alina (31%)

Amadej in Adrijana (9%)

ali drugo ime ( kakšno) (12%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!