|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
16.3.2010 14:43:45   
mladika
super,no vidiš da je ni blo težko najdit,sam prava navodila si mogla dobit.Jst pa z njimi počas končujem še do nedele pa fertik!!user posted image ja ti javim točno kdaj je popoldne,sam mislim da je enkat drug teden,točni dan ti pa še sporočimuser posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 76
16.3.2010 14:45:08   
lidik
Čak čak čak, ti pišem za ZS, ker mi nekaj ni jasno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 77
16.3.2010 15:07:54   
mladika
user posted image user posted image ni čudno da si že user posted image  če pa non stop kle visiš,jst bi tut blauser posted image user posted image user posted image
aja a veš kaj meni pomaga kadar sem slabe volje al pa žalostna...?

tole
http://i27.tinypic.com/o78xf8.jpg

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 78
16.3.2010 15:15:00   
lidik
ej pa mene si čisto narobe razumela. Pa sej nisem niti slabe volje niti žalostna. Joj sam solze mi pa vseeno tečejo. Sva se zdajle s sodelavko tako smejale, da sem se kr jokat zraven začela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ha ha ha, kaj me že dol naganajaš, da sem preveč tukaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 79
16.3.2010 15:58:07   
mladika
eh nič hudega al si slabe volje al pa dobre,tista sladka pregreha vedno pašeuser posted image ne ne jst te nič ne naganjam,ti kr gor bodi,mi usaj dolgčas niuser posted image zgleda da bove mele dans en kup dialogov kle gor...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 80
16.3.2010 16:14:58   
jacki
Mladika in Lidik, sta se pa razpisale ;)
Glede vedeževalke se jest ne bi ravno obremenjevala...če bi res imele vse prav, zakaj pa ne uporabijo svoje znanje v kaj bolj koristnega (igranje lota in podobno.. ;)

Drage moje, uživajte ta mesec, pa bomo vidle, če smo ble zraven še uspešne

< Sporočilo je popravil jacki -- 16.3.2010 16:15:27 >

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 81
16.3.2010 16:23:22   
Bejli

Dober dan punce!

Vidim da ste se kar razpisale:). Glede vedeževalk je pa tako da po mojem mnenju nimajo mojma o pojmu. Jaz sem šla k eni 2* pa je rekla da s tistim fantom ko sva zdaj ne bova skupaj ostala in glej ga zlomka no z njim sem se  poročila. Potem mi je ena rekla da bom imela dvojčke, pa še do enega ne morem priti,...
Tako da jaz jim popolnoma nič ne verjamem, razen če je kej fajnegauser posted image .

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 82
16.3.2010 17:01:32   
mladika
jah sej jst tut tko pravim kar se tiče vedeževalk,jst ji sploh pisat nočem čeprav me fulll firbec matra kaj bi mi povedala,sam vem da če bi blo kej slabga bi se ful sikirala,če bi blo pa kej dobrega bi bla pa čistuser posted image že tko sm čist obsedena z user posted image  pa se trudim da ne razmišlam preveč o tem,kaj bi šele blo če bi vedeževalki pisalauser posted image

(odgovor članu Bejli)
Neposredna povezava do sporočila: 83
16.3.2010 17:47:05   
lidik
Sej jaz ji tud ne bom več pisala. Pa zdajle ko sem bila s kosmatincem na sprehodu sem se odločila da ji tudi verjamem ne. Sej sem ugotovila kakšna koza neumna sem: ok, nič ne bi rekla, če bi imela z mojim kakšne probleme, ali prepire ali da bi se videlo da kaj ne bi klapalo, tako pa če že toliko časa super funkcionirava in če imava v bistvu iste poglede na življenje, če tudi skupaj že nekaj ustvarjava in si zaupava in v bistvu tudi načrtujeva nekaj že skupaj, potem pa tud hudič, če bo res prišu en tak princ, da bi mi čist glavo zmešu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa tudi tisto da ga ni lahko krotiti ne vem če najbolj drži. ok, sej ima neke svoje finte, pri katerih ga ne morem premakniti, samo vseeno se mi zdi, da ni tako hudo kot je ona napisala. Je pa res, da tisto za mojo preobremenjenost pa drži - sej zato sem se najprej tudi zamislila. Pa počitnice oz. potovanje bi se tudi prileglo. Ampak ok, v današnjem času je to itak nekaj najbolj splošnega kar je lahko napisala in mislim da bi vsaj za 99% žensk veljalo.

Ufff zdej sem se pa razpisala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 84
16.3.2010 20:10:46   
evatisa
živjo punce
pa sm prišla v novi mesec.to bo najin 12 krog inuser posted image ne pričakujem 14.4. upam, da bo mesec april bolj uspešen. Držim pesti za vse nas. Lep večeruser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 85
16.3.2010 20:24:15   
mladika

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image 3.4. jacki (1.krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (19.krog)user posted image
user posted image 5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (x.krog)user posted image
user posted image 6.4. etna (7. krog)user posted image
user posted image 7.4. doloress (7.krog)user posted image
user posted image 7.4. lidik (7.krog)user posted image
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)user posted image
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)user posted image
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)user posted image  
user posted image 14.4. evatista (12.krog)user posted image
user posted image 22.4. witch (4.krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 13

user posted image
NOSEČK:____

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA
Bejli
Anonimna Z.
Aleunam
Kika99

Arwenko

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 86
16.3.2010 20:30:45   
mladika
lidik kje pa si ti...? si se že naveličala čvekanjauser posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 87
16.3.2010 21:43:54   
mag3

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  1.4. mag3 (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 13

user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA
Bejli
Anonimna Z.
Aleunam
Kika99

Arwenko

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 88
17.3.2010 6:22:33   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

lidik kje pa si ti...? si se že naveličala čvekanjauser posted image

hej nisem se naveličala čvekanja, samo sem se končno malo za knjige spravila, tako da sem raje računalnik ugasnila, ker drugače bi spet predolgo tu gor visela. Sej bom pa danes med službo nadoknadila. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 89
17.3.2010 8:02:58   
witch
Končno je tudi ta tema oživela user posted image
Jaz pa grem zdaj na en vitaminski zajtrk potem pa za knjige user posted image ker se petek približuje z astronomsko hitrostjo user posted image
Kak ste ve danes? user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 90
17.3.2010 8:20:17   
lidik
witch sem prebrala pri marcu da ti ni uspel zagovor. No veš kaj bo pa čez en teden čisto drugače in boš rešena tega zagovora. Itak pa da v petek pa izpit narediš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 91
17.3.2010 8:25:49   
witch
Tega v petek bi kar rada naredila. Sem ga že enkrat padla user posted image zagovor pa bo že... mora biti...
Hvala za pesti in pike poke user posted image
Ta marec meni očitno ni naklonjen user posted image 2 letni nazaj, ko je najpej fantu umrl dedi, čez en teden pa še moj... sem ga zasovražila od prvega do zadnjega dne. Sem upala, da malo popravi svoj vtis pri meni in bom zagledala +.. Pa tudi tega ni user posted image tak da komaj čakam da ga bo konec. Upam pa, da bo zdaj vsaj ta izpit uspešen user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 92
17.3.2010 8:45:26   
witch

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  1.4. mag3 (x. krog)user posted image

SKUPAJ NAS JE: 14

user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA
Bejli
Anonimna Z.
Aleunam
Kika99

Arwenko

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 93
17.3.2010 9:24:35   
lidik
witch boš videla, da bo tokrat vsaj ena dobra stvar se ti naredila v marcu. Te pa popolnoma razumem kako je, ko to gre vse narobe. Ampak sej veš kako pravijo - po dežju vedno posije sonček, in boš videla, da bo tudi za tebe kmalu tisti sonček. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 94
17.3.2010 10:01:58   
witch
lidik user posted image user posted image user posted image hvala ti user posted image saj vem da bo..
ZA VSE NAS BO POSIJAL SONČEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za ene malo prej, za druge pa pozneje user posted image jaz pa upam, da bomo aprila skoraj vse rozike..

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 95
17.3.2010 10:07:49   
mojamura
dan dame!!

po nekajdnevni neaktivnosti tukaj na RR se vam pokorno javljam. čez vikend sem imela namreč generalko v kuhinji pa v kopalnici...pa posteljnino sem menjala pa speglala eno goro cot.
Včeraj in v ponedeljek je bila gužva v službi in še na faxu tako, da upam da mi oprostite odsotnostuser posted image user posted image

aja, pa zdaj so tisti dnevi ko ovuliram, tako da je na sporedu user posted image in user posted image in še enkrat: user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 96
17.3.2010 10:16:40   
lidik
ja mojamura a veš da sem te že pogrešala. Sem mislila, da si se nas naveličala in da nas malo ignoriraš. user posted image user posted image user posted image user posted image
No v glavnem samo da si nazaj. Uau ti pa si bila pridna. Jaz imam pa ta vikend takšne delovne plane - pa še učne zraven - tako da me prav zanima kaj vse mi bo uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 97
17.3.2010 10:17:42   
witch
ooo mojamura user posted image ti pa si pridna user posted image mene pa vse to še čaka... V petek izpit. Čez vikend generalka hiše. Pa likanja imam en kup user posted image bom v soboto začela, konec pa bo verjetno nasednji vikend user posted image
Ovulirala pa bom enkrat začetku aprila, tak da zdaj samo vadiva user posted image user posted image

hehehe lidik, ti meni misli bereš? ali sve telepatsko povezane? user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 17.3.2010 10:18:32 >

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 98
17.3.2010 10:21:26   
mojamura
witch in lidik izgleda da vse pridno študiramo hehehe.

mi pa maja začnemo zidati hiškouser posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 99
17.3.2010 10:22:45   
lidik
hja witch po mojem bo tale telepatska povezanost - ker branje misli mi ne gre ravno najbolj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...

Dodatna ponudba
Janci F

Katero izmed ponujenih storitev bi izbrali, če bi vam vaš vrtec ponujal:

- Varstvo otrok na domu, ko je vrtec zaprt (renta varuška) (21%)

- Prevoz otrok na želeno lokacijo (baby taxi) (8%)

- Dodatne aktivnosti za otroke, med dnevnim varstvom (različne delavnice, učenje tujih jezikov,..) (39%)

- Dodatne aktivnosti za otroke, po zaprtju vrtca (različne delavnice, učenje tujih jezikov,..) (18%)

Organiziranje rojstnih dnevov in drugih praznovanj (5%)

Nobena od ponujenih storitev me ne zanima (10%)

Število vseh glasov: 275

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!