ursa_p
|
Cau! Najprej hvala glede informacij glede zatekanja ... sicer take noge, kot jih je ena slikala res nimam, tako da upam, da bo malo prej slo nazaj. Vceraj smo sli na en daljsi izlet v Koper ... gledat amerisko ladjo. Sem sla kar zraven, saj sta na poti kar 2 porodnisnici, tako da ni bilo nobene panike, ce me slucajno zagrabi. Na zalost na ladjo oz vsaj blizu nismo prisli, ampak sinko je bil navdusen. Je kako uro gledal kako nalagajo tovorno ladjo. Smo kar ob plazi hodili, pa vsake 2 metra se je ustavljal in spraseval kaj to in kaj ono, ... Edino veter je pihal, pa ni bilo prevec prijetno. Potem smo sibali se v soline, pa smo bili prepozni. Zoey ... krasna porodna zgodba, edino EA bi dala stran, pa vse te bolecine, vakum in pritisk dohtarjev na trebuh - kar je pasalo k EA, pa bi bilo sploh ok. Joj, tale EA me vsakic bolj odvraca. Ze tako je ne bi vzela pod nobenim pogojem, potem pa se tole berem. No, vazno, da ste ve zadovoljne. Gibi ... no, pri meni so se koncno umirili. Sicer ni pri miru, ampak so bolj blagi in me ne bolijo vec toliko. Edino z nogami se vedno pritiska pod desnimi rebri - no, se malo bolj vstran, pa veckrat zaboli, ampak ni pa konstantno bolece. Dobrodosle vse, ki ste nazaj in iskrene cestitke vsem novim mamicam ... sem vam cestitala kar v temi Rodili smo, ker vas je toliko. PS: Upam, da ne bomo aprila docakale. Tak cas, je pol marcevk ze rodile, aprilcice pa se nic ... a ste opazile??? Mislim, da je rodila samo ena. Lp, Ursa
|