Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Eurodisney - se splača? 6.3.2010 10:50:00
|
|
|
|
Anonimnica
|
Med prvomajskimi počitnicami se bomo nahajali v bližini Pariza. Ker imamo 5-letnika, razmišljava, da bi se en dan odpravili v Eurodisney. Brskala sem po njihovi strani, vstopnine so gromozanske. Ker si niti ne predstavljam, kaj vse eurodisney vključuje, si ne znam predstavljati, kako to izgleda. So to kake zabaviščne zadeve (vrtiljaki, vlakci ala Guliverlandija) ali pa gre bolj za srečevanje teh pravljičnih Disneyevih junakov? Prosim, razsvetlite me. Nekje sem zasledila, da jih je nekaj bilo kar precej razočaranih. Ker se ne kopljemo ravno v denarju, mi bo vsak vaš nasve prišel prav. Hvala.
|
|
|
|
RE: Eurodisney - se splača? 24.3.2010 7:06:21
|
|
|
|
Tedi77
|
Hej! Midva sva bila v Eurodisneyu pred leti, ko še nisva imela otrok. Jaz bi se tja morda še vrnila, ko naša mala malo zraste, moj mož pa pravi, da nikoli več. Bila sva prav tako za prvomajske praznike in gneča je bila nepopisna. Vstopnice sva kupila vnaprej po internetu, ker bi sicer zanje čakala v vrsti po več ur. Tudi v samem parku čakaš na posamezne atrakcije kar precej časa, mislim pa da tudi tam obstaja opcija prednaročila, da te potem vzamejo mimo vrste. Park je sestavljen iz raznih adrenalinskih zadev (kot npr. v Gardalandu), manj adrenalinskih za manjše otroke in tiste, ki si ne upamo ter predstave z Disneyevimi junaki. Meni se je zdelo luštno, čeprav to ni ravno zabava za dva odrasla, otroci pa bodo sigurno navdušeni. Mislim, da se je na obisk pametno pripraviti vnaprej, si ogledati zemljevid parka, morda narediti plan, kaj si najbolj želiš ogledati. Zadeva je namreč zelo velika in za popoln ogled je 1 dan premalo. Sicer pa se v bližini Pariza nahaja tudi Asterix park. Gre prav tako za nekakšen adrenalinski park, vse na temo junakov iz stripa Asterix & Co. Znanci imajo sina, ki je obseden z Asterixom in so obiskali ta park in so bili navdušeni. Precej bolj kot midva nad Eurodisneyem.
|
|
|
|
RE: Eurodisney - se splača? 24.3.2010 8:46:00
|
|
|
|
Babsi
|
Mi smo bili lani za prvomajske. Katastrofalna gužva, čakaš povsod. Otrokom je bilo všeč, meni ne toliko, verjetno prav zaradi vsega čakanja. Za določene atrakcije si lahko rezerviraš termin in prideš takrat brez čakanja. Ampak takih je samo par in to samo enkrat v dnevu. Nam je bilo bolj všeč v Universal studiih, smo bolj adrenalinske sorte, pa še manj folka je bilo. Če bomo še kdaj na tistem koncu bomo šli pa v Asterix park, sem slišala same pohvale.
|
|
|
|
RE: Eurodisney - se splača? 24.3.2010 9:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila tam par let nazaj in meni ni bilo preveč všeč ... za male otroke je res malo več teh vrtiljakov pa tisti junaki iz risank se sprehajajo okrog pa zanimive hiške ipd. Tako da jaz menim, da je za male otroke nekje do 7-8 let bolj zanimiv Eurodisney, za starejše pa definitivno Gardaland. Pa takrat ko sem bila jaz tam niti ni bil nevemkaki raznik pa je bila totalna gužva, tako da si jaz za 1. maja niti nebi želela it tja ... boste hodili en po drugemu pa na vožnje čakali v vrstah po uro in več ... ne hvala.
|
|
|
|
RE: Eurodisney - se splača? 24.3.2010 18:46:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne splača se, po moje. Še nisem slišala, da bi bil kdo navdušen . Mogoče doma, ko se je vrnil od tam-ne. Veliko denarja...za veliko gužve.
|
|
|
|
RE: Eurodisney - se splača? 24.3.2010 20:43:13
|
|
|
|
*daša*
|
No, jst sm pa bila lani pred prvomajskimi - okrog 25. aprila in ni bilo nikakršne gužve, ne vem, če smo kje čakali 5 min. Je pa blo meni fuuul všeč - je pa res, da jst sem že čist blažena, če stopim npr. v Disney shop;) in bom definitivno peljala svoje otroke - če jih bom mela in če bom imela možnosti za to;). Tako, da jst priporočam, vendar ne v nekih počitniških terminih.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?