Tedi77 -> RE: Eurodisney - se splača? (24.3.2010 7:06:21)
|
Hej! Midva sva bila v Eurodisneyu pred leti, ko še nisva imela otrok. Jaz bi se tja morda še vrnila, ko naša mala malo zraste, moj mož pa pravi, da nikoli več. Bila sva prav tako za prvomajske praznike in gneča je bila nepopisna. Vstopnice sva kupila vnaprej po internetu, ker bi sicer zanje čakala v vrsti po več ur. Tudi v samem parku čakaš na posamezne atrakcije kar precej časa, mislim pa da tudi tam obstaja opcija prednaročila, da te potem vzamejo mimo vrste. Park je sestavljen iz raznih adrenalinskih zadev (kot npr. v Gardalandu), manj adrenalinskih za manjše otroke in tiste, ki si ne upamo ter predstave z Disneyevimi junaki. Meni se je zdelo luštno, čeprav to ni ravno zabava za dva odrasla, otroci pa bodo sigurno navdušeni. Mislim, da se je na obisk pametno pripraviti vnaprej, si ogledati zemljevid parka, morda narediti plan, kaj si najbolj želiš ogledati. Zadeva je namreč zelo velika in za popoln ogled je 1 dan premalo. Sicer pa se v bližini Pariza nahaja tudi Asterix park. Gre prav tako za nekakšen adrenalinski park, vse na temo junakov iz stripa Asterix & Co. Znanci imajo sina, ki je obseden z Asterixom in so obiskali ta park in so bili navdušeni. Precej bolj kot midva nad Eurodisneyem.
|
|
|
|